• Kwalitatieve huidverbetering
 • Ongedwongen sfeer
 • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Alternate Text
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Wenkbrauwen Arnhem behandeling

Bent u niet helemaal tevreden over uw wenkbrauwen en wilt u deze een nieuwe look geven? Get Spoiled is de perfecte plek voor uw wenkbrauwen Arnhem behandelingen. In ons huidinstituut voeren wij verschillende wenkbrauw Arnhem behandelingen uit om voor u de perfecte wenkbrauwen te creëren. Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw gezicht en erg aanwezig. Hierdoor kan het wellicht spannend zijn om uw wenkbrauwen te laten behandelen. Onze medewerkers zijn benieuwd naar uw wensen en zorgen dat u zich op uw gemak voelt tijdens een wenkbrauwen Arnhem behandeling.
 • Prijs: € 11,00
 • Duur: 15 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak Doordat onze medewerkers dagelijks bezig zijn met wenkbrauwen kunnen zij u goed adviseren welke wenkbrauwvorm past bij uw gezicht. Door middel van het epileren, waxen, verven of een andere behandeling brengen wij uw wenkbrauwen weer terug in model.
 

Waarom kiezen voor een wenkbrauwen Arnhem behandeling?


Uw wenkbrauwen zijn duidelijk aanwezig op uw gezicht, daarom wilt u natuurlijk ook dat uw wenkbrauwen de perfecte vorm en uitstraling hebben. Door te kiezen voor een wenkbrauwen Arnhem behandeling lijken uw wenkbrauwen voller en hoeft u geen make-up meer op te doen. Dit scheelt u veel tijd meer in de ochtend. Bij de meeste wenkbrauwen Arnhem behandelingen van Get Spoiled ziet u zelfs direct resultaat. Bij henna wenkbrauwen ziet u na 14 dagen het uiteindelijke resultaat.
 Uw gezicht gaat meer spreken wanneer u kiest voor een wenkbrauwen behandeling en uw wenkbrauwen krijgen een vollere look. Wellicht heeft u van uzelf niet veel wenkbrauwhaartjes. Op een natuurlijke manier kunnen wij uw wenkbrauwen nog mooier maken. Wilt u weten welke behandeling het meest geschikt is voor uw wensen? Vraag gerust advies aan een van onze medewerkers of kom langs bij Get Spoiled in Arnhem. 

Wenkbrauwen Arnhem: onze behandelingen

 • Powderbrows: Bent u niet tevreden met uw wenkbrauwen, maar wilt u wel een natuurlijke look creëren? Door de powderbrows behandeling worden uw wenkbrauwen ingeschaduwd. Met de naald worden kleine pigment streepjes gezet waardoor uw wenkbrauwen een make-up resultaat krijgen. Get Spoiled is dé plek voor permanente make-up Arnhem. Doordat de powderbrows maar liefst 1 tot 2 jaar zichtbaar blijven scheelt dit u veel tijd in de ochtend en daarnaast zien uw wenkbrauwen er altijd goed uit.
 • Henna wenkbrauwen: In plaats van permanente make-up kunt u ook kiezen voor henna wenkbrauwen Arnhem. Henna is een bepaalde verf die niet alleen op de wenkbrauwhaartjes wordt aangebracht, maar ook op uw huid. Hierdoor krijgt u een schaduw onder uw wenkbrauw en lijken ze voller.
 • Hairstrokes wenkbrauwen Arnhem: Tijdens een hairstrokes wenkbrauwen Arnhem behandeling worden door middel van een naald hairstrokes aangebracht. Hiermee wordt een zo natuurlijk mogelijk effect van de wenkbrauwen gecreëerd. Dit zorgt voor een natuurlijk volle vorm van de wenkbrauwen.
 

Afspraak maken voor een wenkbrauwen Arnhem behandeling


U kunt gemakkelijk online een afspraak maken bij Get Spoiled. U kiest de behandeling die u wilt, vervolgens de dag en de tijd en mocht u een voorkeur hebben voor een medewerker kunt u dat ook altijd aangeven. Mocht u vragen hebben over een behandeling of tussentijds nog een vraag hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ontvangen in ons huidinstituut.
U kunt bellen naar 026 370 7795 of mailen naar info@getspoiled.nl.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.