• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve, mechanische peeling waarbij gebruik wordt gemaakt van fijne microkristallen. Deze fijne microkristallen worden doormiddel van een vacuümpompje langs de huid gezogen. Hierdoor worden de dode huidcellen op effectieve manier verwijderd. Dit heeft als gevolg dat de huid wordt aangezet om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en van binnenuit te vernieuwen. Daarnaast zorgt het vacuüm voor een verbeterde bloedcirculatie. Als laatste wordt door microdermabrasie fibroblasten gestimuleerd. Deze zijn nodig voor de aanmaak van elastine en collageen in de dieper gelegen huidlagen.


Indicaties


Voor de behandeling

Het te behandelde gebied hoeft niet voorafgaand aan de behandeling te worden voorbehandeld.


De behandeling

Microdermabrasie kan worden ingezet als volledige behandeling om bijvoorbeeld een huidprobleem aan te pakken. Daarnaast kan microdermabrasie worden ingezet als onderdeel van een behandeling als bijvoorbeeld een dieptereiniging. Dit is per indicatie verschillend. Tijdens het vrijblijvende consult wordt met de specialist besproken op welke wijze microdermabrasie het beste bij u ingezet kan worden.


Na de behandeling

Direct na de behandeling is de huid rood, en kan de huid wat warm en branderig aanvoelen. Dit een normale huidreactie en verdwijnt doorgaans binnen enkele uren.
Microdermabrasie FAQ – Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.
 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen is verschillend per persoon en leeftijd. Naar mate we ouder worden, wordt de celdeling trager waardoor meerdere behandelingen nodig zijn. Gemiddeld worden 6 behandelingen geadviseerd voor het gewenste resultaat. Dit resultaat kunt u onderhouden door consequent de geadviseerde producten te gebruiken en door elk jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.


Wat zijn de kosten van een behandeling?

In sommige gevallen kan een gedeelte of de gehele behandeling worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden. Indien u de behandeling niet vergoed krijgt, kunt u hier onze tarieven bekijken.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

De specialisten bij Get Spoiled Arnhem hebben veel ervaring met microdermabrasie. Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met een van onze huidspecialisten en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidspecialist een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 00:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.