• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Microneedling

Microneedling is een veilige techniek waarbij een penvormig apparaat met minuscule naaldjes, kanaaltjes in de huid worden maakt waardoor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en huidveroudering kunnen worden aangepakt. Doordat kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen worden gemaakt, ontstaan microverwondingen waardoor het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd en de vorming van elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt hierdoor voller, steviger en de huidteint wordt egaler, stralender en frisser.


Indicaties


Voor de behandeling

Het is mogelijk dat de huid voorafgaand aan de behandeling voorbehandeld dient te worden. De huidspecialist zal hier tijdens het consult persoonlijk advies over geven. 


De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen voor-foto’s worden gemaakt. Hierdoor kan het effect van de behandeling(en) gemakkelijk in kaart worden gebracht. Vervolgens wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Het te behandelende gebied zal worden verdeeld in zones en de dieptewerking zal per zone worden bepaald. Tijdens de behandeling zal gewerkt worden met de Dermapen waarbij de specialist horizontale, verticale, diagonale en roterende banen over de huid maakt. Dit kan een prikkend gevoel geven. Gedurende de behandeling wordt gewerkt met een tussenstof. Zodra het te behandelen gebied is behandeld, zal de huid worden na gekoeld met koude kompressen en zal een SPF in poedervorm worden aangebracht.


Na de behandeling

Na de behandeling is het behandelde gebied rood, enigszins gevoelig en licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Deze huidreacties verdwijnen gewoonlijk binnen 24 – 72 uur, afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.  Bij medische microneedling kan er ook schilfering optreden. Deze schilfering houdt circa 3-5 dagen aan. Het is belangrijk om niet aan de schilfering te zitten, om zo het risico op litteken- of pigmentvorming zo minimaal mogelijk te maken.Microneedling FAQ – Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.


Hoe werkt de Dermapen?

Een Dermapen is, zoals de naam het al zegt, een penvormig apparaat. De Dermapen bevat minuscule naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen wat resulteert in kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen. Hierdoor ontstaan microverwondingen waardoor het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd en de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt hierdoor voller, steviger en de huidteint wordt egaler, stralender en frisser.


Wat is het verschil tussen medische- en cosmetische microneedling?

Medische microneedling mag alleen worden uitgevoerd door een huidtherapeut. De reden hierachter is dat bij medische microneedling op een hogere dieptestand gewerkt kan worden, waardoor de behandeling intensiever is.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per indicatie. Tussen de behandelingen zit altijd een interval van 4 weken. Bij een behandeling gericht op huidverjonging wordt een minimum van 3 behandelingen geadviseerd. Bij behandeling van acnelittekens en andere intensieve indicaties adviseren we 6 behandelingen.

Hoelang houdt het resultaat aan?

Hoelang het resultaat aanhoudt is afhankelijk van de indicatie.


Wat zijn de prijzen van een Dermapen behandeling?

Microneedling wordt geadviseerd in kuurverband omdat hiermee de beste resultaten bereikt zullen worden. Afhankelijk van het soort behandeling zijn de prijzen bij Get Spoiled Arnhem vanaf 125,- van toepassing. Klik hier voor ons tarievenoverzicht.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

Onze huidspecialisten hebben veel ervaring met de Dermapen. Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met een van onze huidspecialisten en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidspecialist een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 00:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.