• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Cryotherapie

Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende huidonregelmatigheden, zoals fibromen (steelwratjes), ouderdomsvlekken en andere goedaardige verhevenheden. Cryotherapie is een uiterst geschikte behandeling voor het verwijderen van deze huidonregelmatigheden.


De behandeling

Bevriezing met stikstof, oftewel cryotherapie, is één van de oudste behandelmethoden binnen de dermatologie. Tijdens de behandeling met cryotherapie worden goedaardige huidonregelmatigheden aangestipt met vloeibare stikstof. Ten gevolge van de bevriezing vindt weefselbeschadiging plaats. Het weefsel sterft af en wordt vervangen door nieuw gezond weefsel. De huidtherapeut zal het behandelgebied doorgaans 2 keer bevriezen om alle cellen goed te kunnen behandelen. De behandeling duurt niet langer dan een paar seconden.

Voor de behandelingHet is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming.


Na de behandeling

Als gevolg van de koude ontwikkeling zal de huid rondom de behandelde huidafwijking op de dag van de behandeling wat branderig aanvoelen en rood zien. In sommige gevallen kan er zwelling en blaarvorming ontstaan. Na het indrogen met korstjes valt de huidafwijking spontaan af. Zo nodig kan de behandeling na 14 dagen herhaald worden. Wanneer er korstjes ontstaan krab hier dan niet aan in verband met de kans op littekenvorming. Blootstelling aan zon en zonnebankgebruik gedurende eerste 2 weken voor en na de behandeling brengt risico’s met zich mee wat betreft pigmentvorming. Gebruik daarom dagelijks minimaal SPF 30 tot drie weken na de behandeling wanneer u naar buiten gaat. Gelieve niet zwemmen en naar de sauna gedurende 48u voor en na de behandeling in verband met de kans op infecties.
Cryotherapie FAQ – Meest gestelde vragen


Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.

 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als erg pijnlijk ervaren. In de meeste gevallen wordt een lokale koude sensatie waargenomen. Deze kou neemt na verloop van tijd af.


Hoeveel behandelingen heb je gemiddeld nodig?

Er zijn over het algemeen altijd meerdere behandelingen nodig. Van tevoren is niet te bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn, dit hangt af van de grootte van de huidafwijking. Het kan zijn dat de huidafwijking meerdere keren aangestipt dient te worden voordat deze definitief verdwijnt


Wat zijn de prijzen van cryotherapie?

Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt de prijs vooraf met u bepaald. Klik hier voor ons tarievenoverzicht.


Kan deze behandeling worden vergoed door de zorgverzekeraar?

Helaas wordt deze behandeling niet vergoed.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

Onze huidtherapeut heeft veel ervaring met elektrocoagulatie. Wilt u weten of deze behandeling bij u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met onze huidtherapeut en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidtherapeut een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 00:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.