• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Elektrische epilatie

Stoort u zich aan uw blonde, witte/grijze of rossige (over)beharing en wilt u hier graag iets aan laten doen? Dan is elektrische epilatie een effectieve behandelmethode. Middels een penvormig apparaat verwijdert zij de (over)beharing in het gewenste gebied. In de meeste gevallen worden de cellen die zorgen voor een nieuwe haar ook vernietigd. Hierdoor kan er geen nieuwe haar meer ontstaan.


Indicaties


Voor de behandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming.


De behandeling

De huidtherapeut maakt voorafgaand aan de behandeling voor-foto’s. Vervolgens desinfecteert zij het te behandelen gebied. Tijdens de behandeling zullen de haren stuk voor stuk worden verwijderd. Dit wordt gedaan door een penvormig apparaat met een dun naaldje eraan. Deze pen is verbonden met een apparaat dat de naald voorziet van stroom. Het naaldje wordt langs de haar in de haarfollikel gebracht. Dit is een natuurlijke opening waardoor u hier weinig van zult voelen. Wanneer de naald op de juiste plek in de haarfollikel zit, wordt enkele seconden de haarfollikel van stroom voorzien. Dit kunt u ervaren doordat op die plek plaatselijk warmte ontstaat. Wanneer de haar los heeft gelaten, wordt deze met een pincet verwijderd. Na deze verwijdering wordt nog elke seconden stroom gegeven, waardoor de cellen die zorgen voor een nieuwe haar, worden vernietigd.


Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien en warm aanvoelen. Ook kunnen loogbultjes ontstaan. Dit is een reactie die vrijkomt in de huid. Deze huidreacties zijn heel normaal en verdwijnen vaak binnen enkele uren. Indien nodig kan de huid worden gekoeld met een koude doek.
Elektrische epilatie FAQ – Meest gestelde vragen.


Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn drie verschillende haargroeifases waar de haren zich in kunnen bevinden. Daarnaast is het type haar, locatie en hormoonhuishouding van invloed op de effectiviteit van de behandeling. Door bovenstaande is het aantal behandeling per persoon verschillend.


Kunnen donsharen ook worden behandeld?

Helaas is het niet mogelijk om donshaar te behandelen middels elektrische epilatie.


Wat is het resultaat dat ik kan verwachten?

Wanneer de haren dik genoeg zijn kunnen deze effectief worden verwijderd middels elektrische epilatie. Echter kunnen zich toch nieuwe haren ontwikkelen onder invloed van hormonen in de puberteit, zwangerschap en overgang. De algemene haargroei neemt af, maar u dient rekening te houden met het feit dat er een mogelijkheid is, dat er enkele haren terug kunnen komen door hormonale veranderingen. Deze kunt u vervolgens opnieuw laten behandelen.


Wat zijn de kosten van een behandeling?

In de meeste gevallen kan een gedeelte of de gehele behandeling in het gelaat worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden. Indien u de behandeling niet vergoed krijgt, kunt u hier onze tarieven bekijken.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

Onze huidtherapeut heeft veel ervaring met elektrische epilatie. Wilt u weten of deze behandeling bij u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met onze huidtherapeut en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidtherapeut een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 00:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.