• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Elektrocoagulatie

Wanneer u last heeft van huidoneffenheden, kunnen deze gemakkelijk en veilig worden verwijderd door middel van elektrocoagulatie. Bij elektrocoagulatie wordt gebruik gemaakt van een penvormig apparaat, met een dunne naald aan het uiteinde. De pen is gekoppeld aan een apparaat wat de naald van stoom voorziet. Wanneer de stroom door de naald gaat, ontstaat warmte.

Indicaties


Voor de behandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming.


De behandeling

De huidtherapeut maakt voorafgaand aan de behandeling voor-foto’s om het effect van de behandeling gemakkelijk in kaart te kunnen brengen. Vervolgens desinfecteert zij het te behandelen gebied. Het penvormige apparaat wordt voorzien van stroom en zodra de dunne naald de huid licht aanraakt, ontstaat er warmte en kan het (overtollige) weefsel worden verbrand.


Na de behandeling

De behandelde plek vertoond na de behandeling wat roodheid. Deze roodheid trekt doorgaans na een aantal uur weg. Daarnaast kunnen korstjes ontstaan op de behandelde plek. Belangrijk is om hier niet aan te zitten omdat dit anders kan leiden tot pigmentvorming en/of littekenvorming. Tevens is het belangrijk dat de huid na de behandeling rust krijgt en zo min mogelijk geïrriteerd wordt. Vermijd hierom warmtebronnen, kruidig eten, alcohol, vaatverwijdende medicatie en alcohol.Elektrocoagulatie FAQ – Meest gestelde vragen


Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.

 

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als erg pijnlijk ervaren. In de meeste gevallen wordt een lokale warmtesensatie waargenomen. Deze warmte neemt na verloop van tijd af. Ook kan de huid worden gekoeld.


Hoeveel behandelingen heb je gemiddeld nodig?

Kleine huidaandoeningen blijven in de meeste gevallen na één behandeling weg. Bij een groot aantal oneffenheden kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Hier dient een interval van twee weken zodat de huid voldoende kan herstellen.


Wat zijn de kosten van een behandeling?

In enkele gevallen kan een gedeelte of de gehele behandeling worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden. Indien u de behandeling niet vergoed krijgt, kunt u hier onze tarieven bekijken.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

Onze huidtherapeut heeft veel ervaring met elektrocoagulatie. Wilt u weten of deze behandeling bij u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met onze huidtherapeut en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidtherapeut een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.