• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Lasertherapie

Door de komst van speciale laserapparatuur zijn veel huidproblemen te verhelpen met lasertherapie. De laser werkt met energie-impulsen die worden afgegeven op een bepaald punt in de huid. Dit kan melanine zijn (pigmentvlekken en overbeharing) of hemoglobine (bloedvaatjes). Zo kunnen allerlei verschillende huidproblemen behandeld worden, waaronder: pigmentvlekken, melasma, couperose, spider naevus, fibromen, acné littekens en ongewenste haargroei.

 

Lasertherapie bij vaatafwijkingen

Door de hitte van de laserstraal versmelt het vaatje als het ware waarna het lichaam dit zelf op kan ruimen. De laser staat zo afgesteld dat alleen de hemoglobine (bloed) in de huid bereikt wordt. De behandelde vaatjes zullen zodra de laserstraal op de huid staat meteen wegvloeien waardoor het resultaat al direct zichtbaar is. Lees alle informatie over de behandeling van couperose, spider naevus, kersenwratjes en ooievaarsbeet.

Lasertherapie bij pigmentvlekken

De bundel van het laserlicht zorgt ervoor dat het overtollige melanine als het ware uit elkaar valt. De huid kan dit voor een deel zelf opruimen, maar het andere deel pigment wordt met het langzaam afschilferen van de huid steeds meer naar de oppervlakte gebracht. Direct na de behandeling zal het pigment wat op de huid te zien is juist even iets donkerder kleuren waarna er vervolgens een korstje op kan ontstaan. Lees alle informatie over de behandeling van pigmentvlekken en melasma.


Lasertherapie bij ongewenste haargroei

De laserstraal zal zo afgesteld staan dat alleen het pigment in de haren gezien wordt en de overige structuren in de huid onaangetast blijven. De laserstraal zorgt ervoor dat alle warmte door het haartje in de huid naar het haarzakje geleid wordt en deze daar wordt vernietigd.
Lees alle informatie over laseren bij ongewenste haargroei, hirsutisme en ingegroeide haren.


Lasertherapie bij fibromen en goedaardige huidafwijkingen

De bundel van het laserlicht zal ervoor zorgen dat alle warmte in het fibroom komt en deze als het ware afsterft. Alleen de overtollige huid wordt behandeld waardoor alleen hier de voedingsbronnen afsterven en het stukje huid niet verder kan groeien. Uiteindelijk wordt het een korstje en zal het vanzelf loslaten. Lees alle informatie over fibromen, xanthelasma en talgklierhyperplasie.


Lasertherapie voor huidverbetering

Door het collageen en elastine in de huid te stimuleren met een speciale laser kunnen we ervoor zorgen dat de vezels zich meer gaan bundelen en de huid weer voller en steviger wordt. Hierdoor worden lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Lees alle informatie over fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en acné littekens. 

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.