• Kwalitatieve huidverbetering
 • Ongedwongen sfeer
 • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Plasma lift

Wanneer u last heeft van huidverslapping of rimpels, maar geen behoefte heeft aan een chirurgische ingreep als ooglidcorrectie of huidcorrectie, dan is de een behandeling met een plasmalift een geweldig alternatief. Get Spoiled Arnhem maakt gebruik van het top EU goedgekeurde plasma apparatuur. Deze levert prachtige resultaten op het gebied van huidverstrakking zonder chirurgische ingrepen.


Indicaties


Voor de behandeling

Het is mogelijk dat de huid voorafgaand aan de behandeling voorbehandeld dient te worden. De huidtherapeut zal hier tijdens het consult persoonlijk advies over geven. 


De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zal de huidtherapeut voor-foto’s maken. Hierdoor kan het effect van de behandeling(en) gemakkelijk in kaart worden gebracht. Na de foto’s zal een verdovend crème worden aangebracht waardoor de oppervlakkige huidlaag is verdoofd. Zodra de huid is verdoofd zal de huidtherapeut starten met de behandeling. Na behandeling van het gebied worden na-foto’s gemaakt en zullen nazorgadviezen worden meegegeven.


Na de behandeling

Na de behandeling is het behandelde gebied rood en kunnen de puntjes donkerder van kleur zijn. Daarnaast kan het gebied wat branderig aanvoelen en zwelling ontstaan. Deze zwelling kan pas de volgende dag optreden. Dit is geheel normaal en houd circa 3 – 5 dagen aan. Tevens ontstaan kleine korstjes op de behandelde puntjes. Dit houdt circa 4 – 8 dagen aan. Het definitieve eindresultaat zal na 2 – 3 maanden zichtbaar zijn. Drie maanden na de eerste behandeling zal een controle afspraak worden ingepland en kan een nabehandeling plaats vinden.

Plasma lift FAQ – Meest gestelde vragen


Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.

 

Hoe werkt het Plasma apparaat?

Het apparaat bestaat uit een penvormig apparaatje met een puntvormige naald. Zodra deze naald zich enkele millimeters boven de huid bevindt, ontstaat er een flits, waarna de huid in het te behandelende gebied verdampt. Op de huid ontstaan kleine donkere spots ter grootte van een micromillimeter. In dit gebied wordt de huid geminimaliseerd waarna een korstje ontstaat. Na een behandeling wordt de huid gestimuleerd tot aanmaak van extra collageen. Door het minimaliseren van de huid én extra collageenaanmaak, ontstaat verstrakking en lifting van de behandelde zones en omliggende huid.


Wat zijn de voordelen van het Be Lifted Plasma apparaat?

 • Geschikt voor alle zones op lichaam en gelaat
 • Geen operatieve ingreep met alle nadelige gevolgen nadien
 • Geen open wonden na behandeling
 • Een snel genezingsproces van 5 – 7 dagen
 • Minder risico op bijwerkingen
 • Goedkoper dan plastische chirurgie en/of botox
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid en de mate van verslapping. Over het algemeen kan het gewenste resultaat binnen 1 - 3 behandelingen bereikt worden.


Hoelang houdt het resultaat aan?

Gemiddeld houdt het resultaat 2 jaar aan. Dit is afhankelijk van de natuurlijke huidveroudering en van factoren als roken en zonbeschadiging. Door middel van een onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging kan het resultaat geoptimaliseerd worden.


Wat zijn de prijzen van de Plasma Lift?

Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt de prijs vooraf met u bepaald. Klik hier voor ons tarievenoverzicht.


Kan deze behandeling worden vergoed door de zorgverzekeraar?

Helaas wordt deze behandeling niet vergoed.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

Onze huidtherapeut heeft veel ervaring met de Plasma Lift. Wilt u weten of deze behandeling bij u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met onze huidtherapeut en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidtherapeut een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Hoogwaardige huidanalyse
 • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
 • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 00:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.