• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-
Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de dode huidcellen in het kort gezegd. Er zijn diverse soorten peelingen op de markt en vaak heeft iedere peeling zijn eigen werking om een huidprobleem of huidconditie aan te pakken. Tijdens een peeling wordt gewerkt met kruiden of fruitzuren (AHA en BHA zuren). Dit kunnen zijn glycolzuur, melkzuur, appelzuur, salicylzuur, azelinezuur enzovoort. Ieder fruitzuur heeft zijn eigen werking en eigenschappen.

Een peeling werkt huidverjongend doordat zij onder andere de celvernieuwing stimuleren en dode huidcellen verwijderen. Hierdoor komt onze nieuwe, jonge en mooie huid tevoorschijn en voelt hij gladder aan. Een peeling maakt uww huid egaler en de structuur wordt fijner als u het op verantwoorde wijze doet.

Breng uw huid naar een hoger niveau door de starten met een van de peelingen. Kijk samen met de specialist van Get Spoiled welke peeling het beste bij uw huidconditie en wensen past.

Get Spoiled biedt de volgende peelingen aan. Wilt u weten welke behandeling het beste bij uw huid past? Plan dan een afspraak in voor een intakegesprek met huidanalyse.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 21:00
Woensdag 09:30 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.