• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Facelift peel

Heb je last van overmatige talgafscheiding of verwijde poriën? Dan is de facelift peel een passende huidbehandeling die talgafscheiding en verwijde poriën tegengaat. Deze behandeling is ideaal voor zowel de jonge als de verouderde huid.

Het resultaat van de facelift peel


Tijdens de behandeling voelt de huid strak en fris aan en na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats. Het resultaat: een jongere, gezondere huid met zichtbaar minder rimpels.

Wat is peeling?


Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, bijvoorbeeld glycolzuur of een ander zuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar.

De facelift peel behandeling


Deze peeling is erg mild, maar kan een tinteling geven. Dit glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid binnen vanwege zijn kleine 2 carbonmoleculaire structuur. Tijdens deze behandeling kun je een prikkelend, jeukend gevoel krijgen wanneer het product wordt aangebracht.

Reactie van de huid


De huid kan roze tot erg rood worden. Dit is normaal. Het product werkt diep door en dat leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. De rode huid zal gewoonlijk tijdens de behandeling langzaam verdwijnen, maar kan ook een paar uur na de behandeling blijven. Dit verschilt per persoon.


Werkbare stoffen


Peeling met glycolzuur en retinol. Het glycolzuur verwijdert dode huidcellen en dringt diep in de huid waar het de aanmaak van nieuwe cellen gaat versnellen. Retinol stimuleert de collageenaanmaak en zorgt samen met glycolzuur voor een fijnere huidstructuur. Een mooi resultaat: de huid zal gladder worden en niet meer zo ruw aanvoelen en dof eruitzien. Een lichte schilfering is mogelijk.

Variaties facelift peel


- Acne Free Peel - Level 1
- Acne Free Peel  - Level 2

Ongedwongen sfeer


Deze facelift peel behandeling wordt gegeven in onze salon, waar je je volledig kunt ontspannen in een ongedwongen sfeer.

Duur en producten


Deze huidbehandeling bestaat uit een reeks van meerdere behandelingen (meestal 6, afhankelijk van jouw huid) en het thuisgebruik van hoogwaardige producten.

Tarieven


Alle tarieven van onze behandelingen vind je op onze tarievenlijst.

Afspraak maken


Ben je nieuw bij ons? Dan starten we altijd eerst met een intakegesprek en een grondige huidanalyse (kosteloos). Maak hier jouw afspraak, of bel ons op: 026-3707795.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten

Geniet van een moment helemaal voor jezelf. Je huid wordt verbeterd, je kunt totaal ontspannen in een ongedwongen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijg je serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 21:00
Woensdag 09:30 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.