• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

BEFORE AND AFTER BEHANDELINGEN

AcnetherapieMassagesPermanente make-upVaatbehandelingenDiversenBehandelingen

Acne treatment 30 min Er zijn verschillende behandelmethodes voor het verminderen van acne. Tijdens deze afspraak reinigen we de huid en verwijderen we de onzuiverheden. We gebruiken tijdens deze behandelingen met name producten met salicylzuur. Salicylzuur lost het overtollige talg op en zorgt ervoor dat de huid minder snel weer zal verstoppen. We sluiten de behandeling af met een passend masker. 
Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After
Acne treatment 60 min Er zijn verschillende behandelmethodes voor het verminderen van acne. Tijdens deze afspraak reinigen we de huid en verwijderen we de onzuiverheden. We gebruiken tijdens deze behandelingen met name producten met salicylzuur. Salicylzuur lost het overtollige talg op en zorgt ervoor dat de huid minder snel weer zal verstoppen. We zullen de wenkbrauwen bijwerken en sluiten de behandeling af met een passend masker.
Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After
Facelift massage Heeft u genoeg van rimpels, hangende oogleden en hamsterwangetjes? Kan de huid een flinke oppepper gebruiken? Dan is de facelift massage iets voor u! Onze facelift massage vertraagt het verouderingsproces. De facelift massage technieken hebben hun oorsprong uit de Indiase cultuur en tradities. Door drukpunten in het gezicht te behandelen en daarbij een verstevigende gezichtsmassage gaat de huid er weer jonger en stralender uitzien. Deze techniek werkt op het bind- en spierweefsel in onze huid en vermindert effectief expressie lijntjes en rimpels.
Get Spoiled - Before After
Lippigmentatie incl. 1 nabehandeling Prachtige lippen laten vrouwen stralen. Hierdoor willen we graag de schoonheid van onze klanten koesteren en hen nog mooier maken met een prachtige lippigmentatie. Door het gebruik van een nano naald en het toepassen van duizenden kleine pigmentstipjes creëert u met onze lippigmentatie techniek een heel zacht en natuurlijk make-up resultaat van de lippen. De lippen worden volledig opgevuld en ogen optisch voller. Of u nou kiest voor een zachte natuurlijke lip of juist voor een lipstick effect, dat is volledig aan u. Het resultaat blijft 2 tot 4 jaar, het advies is wel om ieder jaar een touch-up te laten doen bij ons. Zo blijft uw resultaat het langst mooi.
Get Spoiled - Before After
Elektrocoagulatie bij couperose Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van rode vaatjes in het gelaat. Tijdens de behandeling wordt met een klein naaldje oppervlakkig het vaatje behandeld. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. 
Get Spoiled - Before After
Lashlift Een lashlift is een behandeling van de eigen wimpers zonder extensions aan te brengen. Met deze lashlift behandeling krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een mooi alternatief als u geen extensions wilt of kunt dragen of als u uw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkrultang. De lashlift is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Naast het liften van uw wimpers worden de wimpers ook direct geverfd. Het resultaat: fantastische gelifte wimpers 6 tot 8 weken lang!
Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After
Brow lamination – lift and wax Brow lamination is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden met behulp van speciale lotion-formules. Het resultaat zijn voller lijkende wenkbrauwen. Daarnaast is het resultaat heel natuurlijk en blijft het ongeveer 6 weken goed zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen) inclusief.
Get Spoiled - Before After
Brow shape & henna Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan Brow Shape Henna. Henna heeft als doel om zowel de wenkbrauw haartjes als de huid te verven, met als gevolg een strakkere en donkerdere vorm, gaatjes worden opgevuld en wenkbrauwmake-up is niet meer nodig.

In combinatie met Brow-mapping, waxen/ epileren en de henna loop jij met geweldige wenkbrauwen de deur uit!
Het resultaat van de henna is 1-2 weken zichtbaar op de huid en 4-6 weken zichtbaar op de haren.
Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.