5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar

BEFORE AND AFTER BEHANDELINGEN

Gezichts- en nekmassagesPermanente make-upDiversenVaatjes laserenLaseren ontharen
Facelift massage Heb jij genoeg van rimpels, hangende oogleden en hamsterwangetjes? Kan de huid een flinke oppepper gebruiken? Dan is de facelift massage iets voor jou! Onze facelift massage vertraagt het verouderingsproces. De facelift massage technieken hebben hun oorsprong uit de Indiase cultuur en tradities. Door drukpunten in het gezicht te behandelen en daarbij een verstevigende gezichtsmassage gaat de huid er weer jonger en stralender uitzien. Deze techniek werkt op het bind- en spierweefsel in onze huid en vermindert effectief expressie lijntjes en rimpels.
Get Spoiled - Before After
Lippigmentatie incl. 1 nabehandeling Prachtige lippen laten vrouwen stralen. Hierdoor willen we graag de schoonheid van onze klanten koesteren en hen nog mooier maken met een prachtige lippigmentatie. Door het gebruik van een nano naald en het toepassen van duizenden kleine pigmentstipjes creëer je met onze lippigmentatie techniek een heel zacht en natuurlijk make-up resultaat van de lippen. De lippen worden volledig opgevuld en ogen optisch voller. Of je nou kiest voor een zachte natuurlijke lip of juist voor een lipstick effect, dat is volledig aan jou. Het resultaat blijft 2 tot 4 jaar, het advies is wel om ieder jaar een touch-up te laten doen bij ons. Zo blijft jouw resultaat het langst mooi.
Get Spoiled - Before After
Lashlift Een lashlift is een behandeling van de eigen wimpers zonder extensions aan te brengen. Met deze lashlift behandeling krijg jij volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een mooi alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je jouw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkrultang. De lashlift is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Naast het liften van jouw wimpers worden de wimpers ook direct geverfd. Het resultaat: fantastische gelifte wimpers 6 tot 8 weken lang!
Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After
Roodheid laseren Wil je roodheid laten laseren? Roodheid is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Gelukkig biedt Huidkliniek Get Spoiled de effectieve oplossing om rode huidtinten te verminderen: lasertherapie. Met de lasertherapie verminderd de roodheid en het bevorderd een egalere huidskleur. Ontdek hoe Huidkliniek Get Spoiled jou kan helpen om jouw rode huidproblemen aan te pakken.
Roodheid laseren Roodheid laseren voor en na
Vaatjes laseren Bij Huidkliniek Get Spoiled kun je terecht voor het professioneel en effectief laten laseren van jouw vaatjes. Heb jij last van storende rode, blauwe of paarse vaatjes op jouw benen, gezicht of andere delen van jouw lichaam? Onze ervaren specialisten staan voor jou klaar om je te helpen.
Vaatjes laseren Vaatjes laseren gezicht
Oksels laseren Bij huidkliniek Get Spoiled bieden wij professionele en effectieve oplossingen voor het verwijderen van ongewenst haar. Ben jij het beu om constant jouw oksels te scheren of harsen? Dan is oksels laseren dé oplossing voor jou!
Oksels laseren
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.