• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

BEFORE AND AFTER BEHANDELINGEN

DiversenGezichts- en nekmassagesPermanente make-upVaatjes laserenLaseren ontharen
Lashlift Een lashlift is een behandeling van de eigen wimpers zonder extensions aan te brengen. Met deze lashlift behandeling krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een mooi alternatief als u geen extensions wilt of kunt dragen of als u uw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkrultang. De lashlift is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Naast het liften van uw wimpers worden de wimpers ook direct geverfd. Het resultaat: fantastische gelifte wimpers 6 tot 8 weken lang!
Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After Get Spoiled - Before After
Facelift massage Heeft u genoeg van rimpels, hangende oogleden en hamsterwangetjes? Kan de huid een flinke oppepper gebruiken? Dan is de facelift massage iets voor u! Onze facelift massage vertraagt het verouderingsproces. De facelift massage technieken hebben hun oorsprong uit de Indiase cultuur en tradities. Door drukpunten in het gezicht te behandelen en daarbij een verstevigende gezichtsmassage gaat de huid er weer jonger en stralender uitzien. Deze techniek werkt op het bind- en spierweefsel in onze huid en vermindert effectief expressie lijntjes en rimpels.
Get Spoiled - Before After
Lippigmentatie incl. 1 nabehandeling Prachtige lippen laten vrouwen stralen. Hierdoor willen we graag de schoonheid van onze klanten koesteren en hen nog mooier maken met een prachtige lippigmentatie. Door het gebruik van een nano naald en het toepassen van duizenden kleine pigmentstipjes creëert u met onze lippigmentatie techniek een heel zacht en natuurlijk make-up resultaat van de lippen. De lippen worden volledig opgevuld en ogen optisch voller. Of u nou kiest voor een zachte natuurlijke lip of juist voor een lipstick effect, dat is volledig aan u. Het resultaat blijft 2 tot 4 jaar, het advies is wel om ieder jaar een touch-up te laten doen bij ons. Zo blijft uw resultaat het langst mooi.
Get Spoiled - Before After
Roodheid laseren Wilt u roodheid laten laseren? Roodheid is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Gelukkig biedt Huidkliniek Get Spoiled de effectieve oplossing om rode huidtinten te verminderen: lasertherapie. Met de lasertherapie verminderd de roodheid en het bevorderd een egalere huidskleur. Ontdek hoe Huidkliniek Get Spoiled u kan helpen om uw rode huidproblemen aan te pakken.
Roodheid laseren Roodheid laseren voor en na
Vaatjes laseren Bij Huidkliniek Get Spoiled kunt u terecht voor het professioneel en effectief laten laseren van uw vaatjes. Heeft u last van storende rode, blauwe of paarse vaatjes op uw benen, gezicht of andere delen van uw lichaam? Onze ervaren specialisten staan voor u klaar om u te helpen.
Vaatjes laseren Vaatjes laseren gezicht
Oksels laseren Bij huidkliniek Get Spoiled bieden wij professionele en effectieve oplossingen voor het verwijderen van ongewenst haar. Bent u het beu om constant uw oksels te scheren of harsen? Dan is oksels laseren dé oplossing voor u!
Oksels laseren
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.