5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Over ons

Onze werkwijze

Bij Get Spoiled starten we een huidbehandelingstraject altijd met een huidanalyse. Je krijgt dan een intake met een van onze huidspecialisten en wij scannen jouw huid op een veelheid van belangrijke factoren. Op deze manier kunnen we het beste advies geven en kijken welke behandelingen en producten het beste bij jouw huid passen.

Huidbehandelingen

Op basis van de resultaten van het intakegesprek en de huidanalyse adviseren we welke behandeling het beste resultaat zal opleveren. Vaak is het zo dat een behandeling 4-6 keer gegeven wordt met een interval van 2 weken. Over het algemeen is na circa 2 behandelingen al progressie zichtbaar.

Hoogwaardige producten

Om het optimale resultaat te behalen, gebruik dan de hoogwaardige producten voor thuis. De wisselwerking tussen deze kwalitatieve producten en de behandelingen werkt synergetisch. Op basis van jouw huid en de specifieke behandeling zal de huidspecialiste adviseren welke producten je gaat gebruiken.

Voeding

Naast behandelingen en hoogwaardige producten kun je ook aan huidverbetering werken door afgestemde voeding. Voedingssupplementen kunnen worden voorgeschreven om het totale resultaat nog beter te maken. Maar het is ook belangrijk om de voedingstips van de huidspecialist op te volgen.

Ontspanning

Een niet te onderschatten belangrijk element bij huidverbetering is: een stukje ontspanning. Wanneer jij jezelf ontspant, ontspant de huid mee. Wij doen er in onze huidkliniek alles aan om jou zoveel mogelijk te kunnen laten ontspannen en genieten tijdens de behandelingen.


Wachttijd

Klanten kunnen doorgaans direct bij ons terecht of binnen een termijn van 1-2 weken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan plaatsen we onze klanten op onze uitvallijst. Het komt regelmatig voor dat er afspraken vrijkomen, waardoor klanten alsnog snel een plekje kunnen krijgen bij ons.


Gecertificeerde huidtherapeuten

Bij GetSpoiled streven we naar het hoogste niveau van professionele zorg en expertise. Onze huidtherapeuten zijn ingeschreven in het AGB-register, KP (Kwaliteitsregister Paramedici) en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Deze certificeringen en lidmaatschappen zijn een bewijs van hun toewijding aan kwaliteit en professionele ontwikkeling. Wij geloven in het bieden van zorg van topkwaliteit aan onze cliënten waardoor je bij onze deskundige huidtherapeuten in veilige en bekwame handen bent, terwijl we samen werken aan het waarmaken van al jouw doelen!

Vergoeding vanuit jouw zorgverzekering

Hoewel het mogelijk is dat klanten (deels of volledig) vergoeding kunnen krijgen voor hun behandelingen, zoals acnetherapie van het gelaat, lasertherapie van het gelaat, en camouflagetherapie, is het belangrijk op te merken dat dit afhankelijk is van individuele zorgverzekeringen. Aangezien wij werken met huidtherapeuten, zijn er mogelijkheden voor vergoeding. Echter, klanten dienen zelf bij hun zorgverzekering na te gaan welke vergoedingen voor hen van toepassing zijn.

Bereikbaarheid:

 • Met het openbaar vervoer:
  Onze salon bevindt zich direct voor de deur van een bushalte [Lijn 9], wat betekent dat je ons eenvoudig kunt bereiken met het openbaar vervoer.Het treinstation Arnhem Centraal ligt op slechts 10 minuten loopafstand van onze salon, waardoor we ook goed bereikbaar zijn voor reizigers die met de trein komen.
 • Met de auto:
  Als je met de auto komt, biedt de nabijgelegen Albert Heijn gratis parkeergelegenheid. In de rest van de wijk geldt een parkeerbeleid met een blauwe parkeerschijf, waarmee je tot 2 uur gratis kunt parkeren. Voor extra gemak zijn er ook enkele betaalde parkeerplekken beschikbaar tegenover de Albert Heijn.
 • Toegankelijkheid:
  Helaas moeten we vermelden dat onze locatie momenteel niet optimaal toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. We werken echter voortdurend aan het verbeteren van onze faciliteiten en hopen in de toekomst een inclusievere omgeving te kunnen bieden voor al onze klanten.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Maak kennis met Get Spoiled

 • Intakegesprek met huidspecialist
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €95,00
Vraag eerste consult aan

Onderbouwd genieten

Geniet van een moment helemaal voor jezelf. Terwijl jouw huid wordt verbeterd kun jij je heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijg je serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.