5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl jouw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg je serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Gerstekorrels

Gerstekorrels, ook wel milia genoemd, zijn witgele ingekapselde tagbultjes gevuld met keratine. Deze bultjes liggen oppervlakkig, namelijk net onder de bovenste huidlaag. Gerstekorrels kunnen zowel bij kinderen als volwassenen voorkomen. De voorkeurslocaties zijn rondom de ogen en op de wangen. Het aantal gerstekorrels is per persoon verschillend. Sommigen hebben te maken met slechts enkele gerstekorrels in tegenstelling tot anderen die er tientallen hebben.

Hoe ontstaan gerstekorrels?

Gerstekorrels ontstaan vaker op een droge, niet goed gehydrateerde huid. Daarnaast kunnen gerstekorrels ontstaan na kleine huidbeschadigingen, zoals peelings of zonverbranding. Bij een dikkere, getinte of zonbeschadigde huid is de kans op het ontstaan van gerstekorrels groter. De bultjes ontstaan zodra een porie wordt geblokkeerd. Doordat het talg niet afgevoerd kan worden, ontstaat een propje en wordt de huid droger. Gerstekorrels kunnen spontaan ontstaan en verdwijnen. Toch verdwijnen gerstekorrels niet bij iedereen.

Wat kan ik zelf doen bij gerstekorrels?

Indien u last heeft van een gerstekorrel en deze weg wilt hebben, kunt u dit het beste laten doen. Dit kan gedaan worden door een van onze huidspecialisten. Zij zal met een steriel naaldje de korrel aanprikken om deze vervolgens voorzichtig eruit te wippen. Hoe langer een gerstekorrel op de huid zit, des te hardnekkiger deze zijn. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten. Daarnaast kan het gebruik van een exfoliant met hierin salicylzuur of glycolzuur het ontstaan van een gerstekorrel voorkomen. Ook gaan producten met vitamine-A-zuur verstoppingen in de poriën tegen. Tot slot is het erg belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon, om zo beschadigingen te voorkomen.  

Lees meer over de behandeling van gerstekorrels:

De behandeling is gericht op het verwijderen de gerstekorrels. Met een speciaal steriel naaldje prikt de huidspecialist de gerstekorrels in. Daarna wordt de inhoud nauwkeurig verwijderd, zodat dat de huid niet beschadigd raakt.  
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.