5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Laser ontharen Arnhem

Nieuw bij Get Spoiled in Arnhem: laser ontharen. Indien u definitief van uw ongewenste haargroei af wilt, dan is laser ontharen in Arnhem bij Get Spoiled dé ideale oplossing voor zowel man als vrouw. Bij onze huidspecialisten bent u in goede handen en zorgen we voor het beste resultaat. Bij Get Spoiled zijn we gespecialiseerd in laserbehandelingen met de beste laser die op de markt verkrijgbaar is.

De meest effectieve methode voor laser ontharen Arnhem

Tijdens laserontharing maken we gebruik van de supermoderne laser Alexandrite en de hypermoderne Nd:YAG-laser van Duetto MT EVO. De Alexandrite wordt gebruikt voor huidtype 1 en 2. De Nd:YAG-laser wordt gebruikt voor huidtype van 4 tot en met 6. Deze lasers zorgen voor verbluffende resultaten. Daarnaast hebben we een losse luchtkoeling, waardoor uw huid beschermd wordt tegen de warmte, waardoor uw behandeling comfortabel en veilig is. Weg met die ongewenste haargroei. Dat is eindelijk verleden tijd.

De voordelen van laserontharing

Vaak storen mannen en vrouwen zich aan haargroei op delen van het lichaam of gezicht. Scheren of epileren zorgt voor huidirritaties, waardoor we vaak op zoek zijn naar een andere oplossing. Met laserontharing is deze oplossing gevonden. Laserontharing biedt veel voordelen , waaronder:
  • Haargroei wordt tot wel 80% verminderd.
  • De haartjes worden behandeld, maar de huid omheen blijft gezond.
  • Nooit meer last van huidirritaties na scheren of epileren.
  • De huid wordt gladder.
  • Zeer zelden nog scheren of epileren.

Laser ontharen in Arnhem, hoe werkt dat?

Tijdens laser ontharen in Arnhem wordt door het laserlicht het pigment in het haarzakje geabsorbeerd. Dit is tevens een reden waarom de haren zo donker mogelijk moeten zijn voor het beste resultaat. Het licht die van de laser afkomt wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd en geen nieuwe haargroei aangemaakt kan worden. Afrekenen met ongewenste haargroei doet u echt met laser ontharen in Arnhem bij Get Spoiled.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig bij laserontharing?

Het hangt er vanaf hoe veel laser ontharingsbehandelingen u nodig heeft. Dit hangt af van de zone die u wilt behandelen. Normaliter zijn er ongeveer 8 tot 12 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Uw huidspecialist vertelt u graag het behandelplan, zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent. Daarnaast zijn er nog meer factoren die meespelen bij het bepalen van de aantal behandelingen voor laserontharing. Hierbij kunt u denken an uw leeftijd of hormonale haargroei op een zone.

Profiteer van 20% korting op meerdere zones voor laser ontharen Arnhem

Laser ontharing kan al gedaan worden vanaf €75. Daarnaast bieden we 20% korting bij het ontharen van meerdere gebieden. De tarieven per zone zijn te vinden in onze tarievenlijst. Indien u graag een afspraak wilt maken, neem gerust contact met ons op.

laser ontharen arnhem
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.