5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Kin filler

Begint u zich te storen aan uw kleine kin, een deukje in uw kin of wilt u uw gezichtscontouren meer accentueren? Wellicht bent u bang dat dit probleem alleen verholpen kan worden met een operatie. Echter kunt u dit probleem ook verhelpen met een kin filler. Uw kin vormt samen met uw ogen, neus en mond de grootste kenmerken van uw gezicht. Deze kenmerken hebben een grote invloed op uw uiterlijk. Als u zich aan iets kleins stoort, valt dit al op te lossen met een kin filler. Bij Get Spoiled worden enkel A-merken gebruikt voor uw kin filler. Wij verwelkomen u graag in ons huidinstituut.
 • Prijs: € 250,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Kin corrigeren met een kin filler

Uw kin is erg bepalend voor uw gezicht. Soms denkt u misschien dat uw neus groot is, terwijl in werkelijkheid uw kin de balans in uw gezicht verstoord. Mocht u last hebben van een teruggetrokken of afgevlakte kin, is een kin corrigeren met een kin filler de ideale oplossing. Door een kin filler te plaatsen wordt uw gezicht weer mooi gevormd en ontstaat er harmonie tussen de belangrijkste kenmerken van uw gezicht. Een groot voordeel van een kin filler is dat er geen chirurgische ingreep bij nodig is. 

Door wie wordt de behandeling uitgevoerd?

Bij Get Spoiled worden de filler behandelingen uitgevoerd door onze cosmetische arts. Onze cosmetische arts is drs. Christa Stojkovic. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie Geneeskunde heeft zij veel ervaring opgedaan. Van Christa kunt u altijd een eerlijk en deskundig advies verwachten, maar ze staat uiteraard open voor uw wensen. Voor ons als huidinstituut is het belangrijk dat u tevreden de deur uit loopt. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. De behandeling zal maximaal 30 minuten duren. Tijdens de behandeling zullen een aantal injecties op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid worden ingebracht. Dit is aan de hand van uw wensen natuurlijk. 

Wat zijn de voordelen van een kin filler?

Aan het zetten van een kin filler zitten vele voordelen, deze nemen wij graag met u door. Om te beginnen zit er geen hersteltijd aan de behandeling. Hierdoor kunt u vrijwel direct weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken. Doordat de kin correctie door middel van een kin filler wordt behandelt is het een tijdelijke optie. Het resultaat is tot ongeveer 12 maanden zichtbaar, dit is wisselend per individu. Hierdoor kunt u het zien als een tijdelijk experiment. Natuurlijk wordt de behandeling uitgevoerd door onze cosmetische arts. Door haar kennis en ervaring weet zij direct hoe zij uw wensen kan vervullen. Wist u dat een kin filler ook vele malen goedkoper is dan een kinimplantaat of liposuctie van de kin? Mocht u vragen hebben over een kin filler of een van onze andere behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een consult zodat wij uw wensen door kunnen nemen.


FAQ - Kin filler

 • Is de behandeling met fillers veilig?

 • Jazeker! Een filler heeft haar naam te danken aan haar functie. Er wordt als het ware iets opgevuld met een fijne naald. Het gebruik van fillers is wetenschappelijk onderzocht in binnen- en buitenland. De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de American Society for Plastic Surgery en de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde staan volledig achter de veiligheid van fillers. Tevens worden onze filler behandelingen enkel uitgevoerd door onze cosmetische arts met jarenlange kennis en ervaring. Zo bent u er zeker van dat de behandeling vlekkeloos verloopt. 
 • Kan ik na een kin filler behandeling normaal over straat?

 • Wij begrijpen dat u na uw kin filler behandeling het dagelijkse leven snel wilt oppakken. Na de behandeling kan uw kin een beetje rood of opgezwollen zijn. Enkele uren na de kin filler behandeling kan de zwelling toenemen. Echter neemt de zwelling binnen enkele dagen snel af. Bij sommige kan het voorkomen dat er kleine blauwe plekjes ontstaan na de behandeling. U kunt in dat geval altijd uw kin eventjes koelen. Deze blauwe plekjes zullen binnen een week verdwenen zijn. Het eindresultaat van uw kin filler behandeling is na twee weken duidelijk zichtbaar. 
 • Is het zetten van een kin filler pijnlijk?

 • Voor iedereen is de pijngrens natuurlijk anders. Over het algemeen ervaren mensen een kin filler niet als pijnlijk. Het zetten van een kin filler voelt als kleine speldenprikjes. Mocht het tijdens de behandeling zeer doen kunt u dit uiteraard aangeven aan onze cosmetische arts. 
 • Wat zijn de kosten van een kin filler?

 • Bij Get Spoiled rekenen wij 250 voor een kin filler. U kunt bij Get Spoiled gemakkelijk online uw afspraak maken. Mocht u echter nog vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze cosmetische arts beantwoord graag al uw vragen. 
 • Wat mag ik niet doen na het zetten van een kin filler?

 • Om het beste resultaat uit uw kin filler te halen. raden wij u een aantal dingen af om te doen na de behandeling. Tot 24 uur na de behandeling niet sporten of zware lichamelijke activiteiten. Daarnaast mag u de eerste 48 uur na de behandeling niet de geïnjecteerde zones masseren. En tot slot raden wij u aan om tot twee weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank te gaan en geen bezoek te brengen aan een schoonheidssalon. 
 • Hoe lang zal het resultaat van een kin filler zichtbaar zijn?

 • Het resultaat is tot ongeveer 12 maanden zichtbaar. In de laatste maanden zal het effect geleidelijk afnemen. Echter kan het resultaat verschillen per individu, dit is enkel een indicatie. 
 • Wordt mijn gezicht breder bij het opvullen van mijn kin?

 • Nee, in plaats van dat we de kin breder maken, verbeteren we de juiste contour van het gezicht. Mocht uw kin ver naar achteren staan, brengen we deze naar voren. Wij verbeteren de verhoudingen van het gezicht en kunnen de nadruk leggen op de V-lijn in het gezicht.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.