5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Botox kraaienpootjes

Doordat u gaat knijpen met de ogen of doordat u veel lacht kunnen er kraaienpootjes ontstaan. Door een botox kraaienpootjes behandeling bij Get Spoiled kan dit probleem verholpen worden. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Wij ontvangen u graag.
 • Prijs: € 200,00
 • Duur: 15 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat houdt botox kraaienpootjes in?

Mocht u kiezen voor een botox kraaienpootjes behandeling bij Get Spoiled, weet u dat u in goede handen bent. Wanneer u veel lacht ontstaan er kraaienpootjes. Zo nu en dan worden kraaienpootjes als charmant ervaren, maar het kan ook een storende factor zijn. U kunt een botox kraaienpootjes behandeling ondergaan om dit te verhelpen.

Is botox kraaienpootjes behandeling veilig?

Een botox kraaienpootjes behandeling is natuurlijk veilig bij Get Spoiled. Bij Get Spoiled maken wij enkel gebruik van A-merken om u de beste kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden. Botox valt onder de veilige geneesmiddelen. Doordat botox een geneesmiddel is wordt het niet zomaar toegelaten op de markt. Er moet jarenlang onderzoek naar gedaan worden. Denk hierbij aan de effecten, bijwerkingen en eventuele complicaties. Vandaag de dag wordt wel eens gezegd dat botox niet goed is, dit hangt af van de hoeveelheid die u inspuit. Als u veel botox in laat spuiten, is het schadelijker dan dat u een klein beetje doet. Tijdens een botox kraaienpootjes behandeling wordt er een kleine hoeveelheid botox ingebracht, waardoor het niet schadelijk voor u is.

Door wie wordt een botox kraaienpootjes behandeling uitgevoerd?

De behandeling zal worden uitgevoerd door onze cosmetische arts drs. Christa. Christa heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. Hierdoor kan ze u het beste helpen om het mooiste resultaat te verkrijgen. Tijdens het consult kunt u uw wensen aangeven en zal Christa doornemen wat mogelijk is. Ten alle tijden geeft Christa haar eerlijke en ervaren mening, zodat u een prachtig resultaat krijgt van uw behandeling. Zodra u tevreden ons huidinstituut uitloopt, zijn wij ook tevreden. Zien wij u binnenkort voor een botox kraaienpootjes behandeling of een van de andere behandelingen?


FAQ - Botox kraaienpootjes

 • Kan ik voor de behandeling de cosmetische arts spreken?

 • Mocht u voor de behandeling vragen hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Voordat de behandeling plaats zal vinden, zal er een consult plaatsvinden. Tijdens dit consult met de cosmetische arts kunt u uw wensen bespreken en de vragen stellen die u nog heeft. Zo kunt u met een gerust gevoel naar de afspraak.
 • Kunnen de wenkbrauwen gaan hangen van een botox kraaienpootjes behandeling?

 • Wanneer u de botox kraaienpootjes behandeling uit laat voeren door Get Spoiled is er niks om bang voor te zijn. De spieren trekken de wenkbrauw iets naar beneden waardoor de wenkbrauw spieren beter hun functie kunnen uitoefenen en beter zullen gaan werken.
 • Wanneer de botox is uitgewerkt, hoe ziet het er dan uit?

 • Wanneer de botox is uitgewerkt zullen de kraaienpootjes weer zichtbaar zijn zoals voorheen, dit wordt niet heviger. Doordat u die specifieke spieren een tijdje niet heeft gebruikt kan het zo zijn dat het resultaat lang zichtbaar blijft. Uiteraard kunt u altijd terug komen naar ons huidinstituut voor een vervolgafspraak.
 • Hoe duur is botox kraaienpootjes?

 • Botox kraaienpootjes behandeling kost bij Get Spoiled €200. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen, mocht u nog vragen hebben.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.