5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Lashlift

Een lashlift is een behandeling van de eigen wimpers zonder extensions aan te brengen. Met deze lashlift behandeling krijg jij volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een mooi alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je jouw natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door een wimperkrultang. De lashlift is niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Naast het liften van jouw wimpers worden de wimpers ook direct geverfd. Het resultaat: fantastische gelifte wimpers 6 tot 8 weken lang!
 • Prijs: € 60,00
 • Duur: 60 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Meer volume met een lashlift behandeling

Voor de behandeling reinigen wij jouw wimpers goed, maar alsnog willen we je graag verzoeken om zonder make-up naar ons huidinstituut te komen. Het goed reinigen van jouw wimpers zorgt voor een betere hechting van de wimper vloeistof, dus een langduriger en beter resultaat. Vervolgens zullen onze specialisten siliconen pads op jouw oogleden plaatsen. Jouw wimperharen worden aan de siliconen pads bevestigd. Vervolgens brengen wij de permanent vloeistof aan op jouw wimpers. Deze vloeistof zorgt ervoor dat jouw wimper de krul aanneemt van de siliconen pad. Het is tijdens de lashlift belangrijk dat je jouw ogen goed dicht houdt en vooral aangeeft als je de behandeling als onprettig ervaart. Als de permanentvloeistof lang genoeg op jouw wimpers zit, brengen wij het wimper fixeergel aan. De fixeergel zorgt ervoor dat de wimpers de nieuwe krul behouden.

Deze behandeling is inclusief het verven van de wimpers, mocht je dit willen. Daarna zijn jouw wimpers prachtig gekruld en hoef je geen gebruik meer te maken van mascara. De behandeling is geheel pijnloos.
Lashlift

Waarom een lashlift en geen wimperextensions?

Er zijn veel verschillende soorten wimperextensions. Bij wimperextensions wordt er vaak één extention op één natuurlijke wimper geplaatst. Dit is de meest natuurlijke optie. Daarnaast zijn er ook nog andere opties om uw wimpers voller te laten lijken met wimperextentions. Wanneer je meer volume in jouw wimpers wilt, maar geen wimperextension kan of wil dragen, is lashlift dé uitvinding voor jou.

Lashlift is een veilige methode om jouw natuurlijke wimpers te krullen. Er zijn grote verschillen tussen de behandelingen van een lashlift en wimperextentions. Een nieuwe set wimperextentions zetten duurt vaak anderhalf tot 2 uur, terwijl je bij een lashlift van Get Spoiled alweer na 60 minuten ons huidinstituut uitloopt met prachtige wimpers. Daarnaast geeft een lashlift een veel natuurlijker effect dan wimperextentions.

FAQ - Lashlift

 • Wat zijn de kosten voor een lashlift?

 • Een lashlift kan al gedaan worden voor 60,00 euro bij Get Spoiled. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website. De behandeling zal ongeveer 60 minuten duren. Mocht je vragen hebben over de lashlift dan kun je gerust contact met ons opnemen.
 • Wat zijn de voordelen van een lashlift?

 • Aan een lashlift zitten vele voordelen voor jou. Een lashlift blijft het lang zitten: tot wel 8 weken. Het geeft een natuurlijke uitstraling. Je hoeft geen wimperkruller meer te gebruiken, want je hebt nu krullende wimpers. Daarnaast kun je na de behandeling binnen 24 uur alweer jouw wimpers nat maken.
 • Hoe lang blijft het zichtbaar?

 • De zichtbaarheid van jouw lashlift is afhankelijk van de groeicyclus van jouw wimpers. Niet iedere wimper heeft dezelfde groeifase. De krul zal ongeveer na 8 weken uitgegroeid zijn.
 • Is een lashlift schadelijk voor mijn eigen wimpers?

 • In tegenstelling tot andere manieren om vollere wimpers te krijgen, is een lashlift niet schadelijk voor jouw eigen wimpers. Er wordt geen gebruik gemaakt van warme elementen. Dit zorgt ervoor dat jouw eigen wimpers niet broos worden en kunnen afbreken. Bij lashlift wordt gebruik gemaakt van siliconen pads en vloeistoffen die geen agressieve chemicaliën bevatten. Een lashlift is dus niet schadelijk voor uw wimpers.
 • Hoe moet ik na de lashlift mijn wimpers behandelen?

 • Na de lashlift mogen jouw wimpers 24 uur lang niet nat worden en mag er geen mascara gebruikt worden. Daarnaast willen wij je adviseren om geen waterproof mascara te gebruiken. Dit kan het resultaat van jouw lashlift beïnvloeden.
 • Is een lashlift ook geschikt voor mij?

 • Voor velen is een lashlift zeker geschikt, echter raden wij een lashlift af als je last hebt van ontstoken ogen en/of oogleden, zeer beschadigde eigen wimpers heeft, gaten tussen jouw wimpers hebt, in het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan of last hebt van eczeem op uw oogleden.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.