5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Lippen opvullen

Wilt u ook graag natuurlijke, volle lippen? Lippen opvullen is een zeer veilige manier voor een prachtige look. Tijdens deze behandeling worden uw lippen opgevuld door onze zeer kundige cosmetische arts. Hierbij houden we altijd rekening met de balans van uw gezicht voor een natuurlijk en subtiel resultaat. Lippen opvullen zorgt voor een mooie vorm en dikte van uw lippen. Daarnaast kunt u de volume terugbrengen in uw lippen als dit minder is geworden in de loop der jaren. Laat uw lippen opvullen in onze huidinstituut.
 • Prijs: € 250,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Meer volume en contour in uw lippen

Niet iedereen heeft volle lippen, waardoor lippen opvullen met een filler een uitkomst biedt. Lippen opvullen met een filler is geschikt voor iedereen die zich stoort aan smalle lippen of die graag de vorm van de lippen wilt verbeteren. Bij Get Spoiled kunt u uw lippen meer volume geven door uw lippen op te vullen door onze cosmetische arts. Zo gaat u altijd de deur uit met prachtige, volle lippen.

Lippen opvullen met fillers: de behandeling

Bij Get Spoiled krijgt u prachtige lippen door middel van een fillerbehandeling. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van hyaluronzuur van het A-merk Juvéderm. Door gebruik te maken van een A-merk kunnen we de juiste veiligheid en natuurlijk resultaat garanderen. Door deze vloeistof in uw lippen te spuiten, worden uw lippen opgevuld. Onze cosmetische arts kijkt altijd wat het beste bij uw gezicht past en geeft u passend advies voor een prachtig en natuurlijk resultaat. De behandeling is na ongeveer 30 minuten voorbij en kunt u naar huis. Na de behandeling kan het zijn dat de verdoving nog werkt en kunnen uw lippen wat rood en opgezwollen zijn. Deze roodheid trekt na enkele uren weg. De zwelling kan tot 48 uur na de behandeling duren.

Lippen opvullen door onze cosmetische arts

Jarenlang werkt onze cosmetische arts Christa al met fillers en heeft al veel klanten geholpen aan prachtige lippen. Christa studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en heeft hier veel ervaring opgedaan op het gebied van plastische chirurgie. Christa geeft altijd een eerlijk advies. "Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in haar vel zit, dat is het leukste aan mijn werk." Onze cosmetische arts helpt u ook graag verder met uw lippen opvullen.


FAQ - Lippen opvullen met fillers

 • Wat is een lipvergroting?

 • Naarmate we ouder worden, kan de volume of contour in onze lip verminderen. Indien u graag volle lippen wil, dan is een lipvergroting een oplossing. Lippen opvullen is een zeer subtiele en veilige manier om uw lippen voller te maken. Bij Get Spoiled zorgen we ervoor dat uw lippen een natuurlijke look krijgen met meer volume. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van hyaluronzuur fillers van Juvéderm of Sculptra.
 • Wat zijn fillers eigenlijk?

 • Tijdens de behandeling lippen opvullen wordt gebruik gemaakt van een filler. Een filler is niet meer dan een hyaluronzuur. Deze zuur komt al voor in uw lichaam en zorgt ervoor dat uw huid wordt gehydrateerd. Met deze filler is het mogelijk rimpels in het gelaat te verjongen of bijvoorbeeld op te vullen, zoals uw lip. De filler zorgt ervoor dat delen in uw gezicht meer volume krijgen.
 • Is het injecteren met fillers wel veilig?

 • Door de jarenlange kennis die is opgedaan met het gebruik van fillers is al veel onderzocht. Uit onderzoek blijkt dus ook dat het gebruik van een filler volkomen veilig is en geen kwaad kan op het menselijke lichaam. De fillers die Get Spoiled gebruiken zijn van A-merken, waardoor we de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen bieden. Daarnaast is onze cosmetische arts zeer bekwaam en zorgt ze voor een subtiel resultaat.
 • Wat zijn de kosten voor een lipvergroting?

 • Uw lippen opvullen kan al gedaan worden vanaf €250 bij Get Spoiled. Een afspraak maken doet u eenvoudig via onze website. Mocht u in de tussentijd vragen hebben over deze behandeling, twijfel niet om contact met ons op te nemen. We zien u graag snel terug in onze huidinstituut.
 • Waarom uw lippen opvullen?

 • Er kunnen verschillende redenen zijn om uw lippen op te vullen. Wellicht heeft u smalle lippen, maar het kan ook zijn dat uw lippen zijn of haar contour niet meer heeft, waardoor uw lippen niet symmetrisch meer zijn. Tijdens een behandeling lippen opvullen zorgen we er weer voor dat u zelfverzekerd de deur uit gaat. Onze cosmetische arts helpt u graag verder en kan niet wachten om u ook blij de deur uit te laten lopen.
 • Doet lippen opvullen pijn?

 • De lippen zijn een gevoelige zone in het gezicht, waardoor mensen deze behandeling niet erg prettig vinden. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen voor een verdoving, waardoor het minder pijn doet. Onze cosmetische arts vertelt u hier graag meer over bij uw consultgesprek.
 • Wie doet de behandeling?

 • Onze cosmetische arts drs. Christa doet onze fillerbehandelingen, waaronder lippen opvullen. Met haar zeer lange ervaring en kennis in de plastische chirurgie is zij zeer vakbekwaam in haar vak en laat iedereen stralend de deur uit gaan. Daarnaast geeft ze klanten altijd eerlijk advies voor een prachtig natuurlijk resultaat.
 • Hoe lang blijft het zichtbaar?

 • Normaliter zijn de fillers ongeveer na 12 maanden verdwenen in de lippen. Het hyaluronzuur is zelf afgebroken door het lichaam en hierna kunt u uiteraard weer langskomen voor een nieuwe afspraak. Zien we u weer terug in onze huidinstituut?
 • Wat zijn de gevolgen op lange termijn met een lipvergroting?

 • Er zijn geen nadelige gevolgen op lang termijn bij lippen opvullen. De fillers met hyaluronzuur die wij gebruiken zijn natuurlijk afbreekbaar en niet slecht voor uw gezondheid.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.