5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Liquid facelift

Door de jaren heen verandert uw huid. Heeft u last van volumeverlies in uw gezicht of meer rimpels? We begrijpen dat u zich hier onzeker of minder prettig bij kan voelen. Verlangt u weer terug naar uw huid voor de rimpels en ergernissen? In dit geval is een liquid facelift behandeling de ideale oplossing. Tijdens een liquid facelift behandeling zullen verschillende delen in uw gezicht worden aangepakt. Laat uw liquid facelift behandeling uitvoeren bij ons huidinstituut. Mocht u op voorhand vragen hebben, staan wij u graag te woord. U kunt vrijblijvend een consult inplannen met onze cosmetische arts.
 • Prijs: € 1500,00
 • Duur: 45 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat houd liquid facelift behandeling in?

Een liquid facelift is een speciale behandeling die zonder operatie wordt uitgevoerd. Deze behandeling is voor het hele gezicht. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken van de liquid facelift behandeling worden A-merk fillers gebruikt in combinatie met speciale cosmetische behandeltechnieken. De fillers die tijdens de liquid facelift behandeling worden gebruikt zijn van het A-merk Juvéderm. Bij Get Spoiled maken wij enkel gebruik van A-merk fillers om de beste kwaliteit en een natuurlijk resultaat te kunnen garanderen. Bij een liquid facelift behandeling wordt niet één specifieke zone of probleem behandeld. Onze cosmetische arts werkt aan 3 pijlers: het volumeherstel voor een liftend effect, het verbeteren van uw contour van voornamelijk de slapen, kin en kaaklijn. Als derde worden uw fijnere lijntjes behandelt. De liquid facelift behandeling zal uitgevoerd worden door onze cosmetische arts dr. Christa Stojkovic. Christa studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Door haar jarenlange ervaring kan zij voor u het mooiste resultaat creëren.

Hoe ziet een liquid facelift behandeling er uit?

Een liquid facelift wordt uitgevoerd door onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic in ons huidinstituut in Arnhem. Tijdens een liquid facelift worden diverse gebieden van het gezicht behandeld. Dit alles om het juiste resultaat te behalen. Het behandelgebied zal ingesmeerd worden met een verdovende crème. Vervolgens wordt de filler ingespoten door een ultra dunne canule naald ingespoten. Door het inspuiten van de filler wordt het volumeverlies herstelt. Door dit volumeverlies te herstellen krijgt u een frisse blik en een minder vermoeide uitstraling. Uiteraard bespreken we vooraf uw wensen.

Wie voert de liquid facelift behandeling uit?

Bij Get Spoiled vinden wij het belangrijk dat u het beste resultaat krijgt. Daarom wordt de behandeling uitgevoerd door onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie Geneeskunde en haar verdere loopbaan heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan als plastische chirurg. Door deze kennis en ervaring kan zij u het beste resultaat geven. Christa zal goed luisteren naar uw wensen en altijd haar eerlijke mening geven. Zodra u tevreden ons huidinstituut uitloopt na de liquid facelift, zijn wij ook blij. Christa geeft u graag passend advies tijdens een consult.


FAQ - Liquid facelift

 • Wat is een filler?

 • Een filler heeft haar naam te danken aan haar functie. Een filler 'vult' namelijk iets op. Een filler kan in de huid worden geïnjecteerd, maar ook onder de huid. Wellicht heeft u wat rimpels of plooien in de huid. Door een filler onder een rimpel of plooi te injecteren, lift je de rimpel of plooi omhoog. Door deze lift vervaagt het.
 • Hoe lang duur de liquid facelift behandeling?

 • De behandeling zal ongeveer 45 minuten duren. Tevens vindt er een consult plaats met onze cosmetische arts. In dit consult vertelt u uw wensen over het resultaat van de liquid facelift behandeling.
 • Wat kost een liquid facelift behandeling?

 • Een liquid facelift behandeling kan al gedaan worden vanaf 1500. Mocht u een afspraak willen maken kan dit eenvoudig via onze website. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zien u graag snel in ons huidinstituut.
 • Wat is de beste nazorg van mijn behandeling?

 • Om te zorgen dat u het beste resultaat behoudt na uw liquid facelift behandeling is nazorg erg belangrijk. Na de behandeling kunt u direct naar huis en weer uw dagelijkse activiteiten oppakken. Het kan wel zo zijn dat uw huid rood en licht gezwollen kan zijn na de behandeling, dit is niks ergs en zal na enkele uren wegtrekken. In het geval van een zwelling kunt u koelen met ijs. In enkele gevallen ontstaan er blauwe plekken. Ook deze kleine blauwe plekjes verdwijnen vaak na enkele dagen weer. De dag na de behandeling adviseren wij u om het gebruik van make-up pas te hervatten. In de eerste week na de liquid facelift behandeling raden wij u heftige fysieke inspanning af. Mocht u vragen hebben omtrent uw nazorg kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Wanneer is het resultaat duidelijk zichtbaar?

 • Na de behandeling zal het resultaat deels zichtbaar zijn. Het definitieve eindresultaat wordt bereikt na ongeveer twee tot zes weken. In de loop van deze weken zult u duidelijk verschil gaan zien, echter gaat u dit beetje bij beetje merken. Het hyaluronzuur dient zich namelijk goed te hechten in het omliggende weefsel. Mocht u een goed beeld willen hebben over het resultaat kunt u ervoor kiezen om voor de liquid facelift behandeling een foto te maken en erna.
 • Is de behandeling geschikt voor mannen en vrouwen?

 • Jazeker. Een liquid facelift is zeer geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Tegenwoordig komen ook veel mannen naar ons huidinstituut voor het herstel van volume door de liquid facelift. Daarnaast is een liquid facelift niet alleen geschikt voor oudere, ook de jongere generatie heeft hier meer behoefte aan.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.