5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Neuscorrectie / Neus filler

Indien u zich aan een knobbeltje op uw neus stoort, dan kan een neuscorrectie met fillers een oplossing voor u zijn. Een behandeling met een neus filler is een neuscorrectie zonder operatie. Het resultaat van een neus filler is vaak hetzelfde als een operatie. Bij een neus filler heeft u vaak geen last van zwellingen en de filler kan zonder narcose worden ingebracht. Hierdoor kiezen mensen vaker voor een neus filler. Door het gebruik van een filler hoeft u niet dagenlang rust te houden. U hoeft enkel rekening te houden met de mogelijkheid op een paar blauwe plekjes, die na enkele dagen al verdwenen zijn. U hoeft zelfs niet met een pleister te lopen. Zo hoeft u niet teveel rekening te houden met uw planning na uw neuscorrectie met een neus filler. Wilt u meer weten over een neus filler? Laat het ons gerust weten. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website. Onze deskundige cosmetische arts ontmoet u graag in ons huidinstituut.
 • Prijs: € 300,00
 • Duur: 20 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Een neus filler behandeling bij Get Spoiled

Middels een neus filler kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op uw neus worden verbeterd. Onze ervaren cosmetische arts is opgeleid om bijvoorbeeld een kromme neusrug te corrigeren met een neus filler. Het resultaat van de behandeling is direct aantoonbaar. De behandeling is geheel op maat welke past bij de contouren van uw gezicht. Onze cosmetische arts geeft u graag advies wat bij uw gezicht past, zodat u ten alle tijden met een prachtig natuurlijk resultaat naar buiten gaat.

De behandeling van een neus filler

Voordat de behandeling met een neus filler wordt uitgevoerd, wordt uw gezondheid in kaart gebracht en maken wij foto's om het resultaat goed te kunnen zien. U krijgt een verdovende crème aangebracht op de neus. De behandeling zelf duurt niet al te lang en wordt uitgevoerd met een naaldje of een canule. Bij een neuscorrectie wordt er filler gespoten op de plekken waar u verandering wilt zien. Door het gebruik van de juiste fillers zorgen wij voor een natuurlijk resultaat. Nadat de neus filler is geplaatst, kunt u de neus nog even koelen.

Een neuscorrectie door een cosmetische arts

Onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic voert al jarenlang verschillende filler behandelingen uit, waaronder de neus filler behandeling. Drs. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie Geneeskunde heeft Christa veel ervaring opgedaan in plastische chirurgie. "Ik sta altijd open voor uw wensen en zal aan de hand daarvan u voorzien van deskundig advies. Kom gerust langs voor een vrijblijvend consultgesprek waarin ik u passend advies geef." Christa vindt het belangrijk dat haar klanten stralend en met een tevreden gevoel de deur uit gaan. Maak eenvoudig een afspraak voor een neus filler op onze website.

FAQ - Neus filler

 • Wat zijn fillers eigenlijk?

 • Een filler is een injectable. Dit houdt in dat het door een fijne naald in de huid wordt aangebracht. De naam 'filler' is dan ook afgeleid van de functie, een filler 'vult' de plek waar het wordt ingebracht. Het voordeel van een neus filler is dat het resultaat direct zichtbaar is. Wanneer u ouder wordt, kunnen er oneffenheden in het gezicht ontstaan wat door middel van een fillerbehandeling hersteld kan worden. Naast een neus filler zijn er namelijk ook behandelingen voor uw lippen, kaaklijn, rimpels, traangoot en ga zo maar door. Benieuwd naar onze overige filler behandelingen? Bekijk onze website eens.
 • Is het injecteren van een neus filler veilig?

 • Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een neus filler volkomen veilig is. Get Spoiled gebruikt uitsluitend de juiste A-merken op het gebied van fillers. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit en veiligheid bieden. Daarnaast wordt de behandeling uitgevoerd door onze arts drs. Christa die al jarenlang ervaring heeft binnen haar vak.
 • Wie voert de neus filler behandeling uit?

 • De behandeling zal uitgevoerd worden door onze ervaren cosmetische arts drs. Christa. Door haar jarenlange ervaring en opgedane kennis binnen de plastische chirurgie is zij zeer vakbekwaam. Christa geeft haar klanten altijd eerlijk advies en gaat voor een prachtig resultaat.
 • Wat is voor de neuscorrectie behandeling belangrijk?

 • Voor de behandeling adviseren wij u om geen alcohol te drinken en geen bloedverdunnende medicatie te gebruiken. Daarnaast kunt u al uw vragen aan ons stellen, zodat u met alle vertrouwen naar uw afspraak komt. Dus, heeft u nog openstaande vragen? Laat het ons weten!
 • Hoe ziet de nazorg van een neus filler er uit?

 • Wij adviseren u om de eerste week de zon te vermijden en geen gebruik te maken van een sauna of zonnebank. Daarnaast adviseren wij u om de eerste twee weken na de neuscorrectie met neus fillers geen peelings of andere gezichtsbehandelingen uit te voeren. Tot slot is het beste om geen make-up te dragen op de neus. Na de behandeling delen we uiteraard alle tips en adviezen met u voor het langdurig resultaat.
 • Doet een neus filler pijn?

 • Tijdens de behandeling wordt er in de huid geprikt met een naald. Dit wordt niet als erg pijnlijk ervaren door de verdovende crème. Wel kan de huid hier op reageren en kan het pijnlijk aanvoelen of rood worden na de behandeling. Vaak verdwijnt dit al snel na de behandeling.
 • Wat zijn de kosten voor een neus filler?

 • De kosten voor een neus filler zijn €300,- bij Get Spoiled. U kunt gemakkelijk en direct een afspraak maken via onze website. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

 • Het resultaat blijft ongeveer een jaar zitten. Uiteraard kunt u in de tussentijd langskomen voor een touch-up, maar ook na deze periode. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze website.
 • Is een neus filler iets voor mij?

 • Heeft u nog geen ervaring of wilt u weten of een neuscorrectie door middel van een neus filter iets voor u is? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan plannen we een consultgesprek in met onze arts en bespreken we de mogelijkheden. Tijdens het consultgesprek nemen we de behandeling door en heeft u alle tijd om vragen te stellen.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.