5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Neus lippenplooi filler en Marionetlijn

Wilt u geen vermoeide uitdrukking meer? Wist u dat u dit kunt verhelpen met een neus lippenplooi filler behandeling bij Get Spoiled? Wij vullen op een natuurlijke manier uw neus lippenplooien op. Voorafgaand aan de behandeling zal er altijd een consult plaatsvinden. Dit consult is met de cosmetische arts zodat u al uw vragen kunt stellen en is geheel kosteloos. Samen met de cosmetische arts bespreekt u de wensen voor de behandeling. Zien wij u binnenkort bij Get Spoiled voor deze of een van onze andere behandelingen?
 • Prijs: € 300,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat is een neus lippenplooi filler behandeling?

De lijn die vanaf de zijden van uw neusvleugels naar uw mondhoeken loopt noemen wij een neus lippenplooi. Naarmate u ouder wordt is het mogelijk dat deze plooi langzaam dieper wordt. Het effect hiervan is dat u een vermoeide of verdrietige uitdrukking krijgt. U kunt dit gemakkelijk herstellen door een neus lippenplooi filler behandeling bij Get Spoiled.

Hoe ziet een neus lippenplooi filler behandeling er uit?

De behandeling zal ongeveer 30 minuten duren. Onze cosmetische arts zal een verdovende crème op het specifieke gebied aanbrengen mocht u dit willen. Voor een neus lippenplooi filler behandeling worden de hyaluronzuur fillers gebruikt. Onze arts zal de hoeveelheid filler aanpassen aan de hand van uw wensen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de diepte van de neus lippenplooien en de structuur van uw huid. Tijdens de behandeling zullen een aantal injecties op exact de juiste plaats gezet en wordt een filler aangebracht.

Een neus lippenplooi filler door onze cosmetische arts

Om te zorgen dat u het mooiste resultaat krijgt van een neus lippenplooi filler behandeling, zal de behandeling uitgevoerd worden door onze cosmetische arts drs. Christa. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie Geneeskunde heeft zij veel ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. Bij Get Spoiled heeft Christa al veel klanten mogen voorzien van een filler en ze ontvangt u ook graag. Christa is benieuwd naar uw wensen, maar zal altijd haar eerlijke en deskundige mening geven. Bij Get Spoiled vinden wij het belangrijk dat u tevreden ons huidinstituut verlaat en daar streven wij dan ook naar. Zien wij u binnenkort?


FAQ - Neus lippenplooi filler en Marionetlijn

 • Wat is de oorzaak van neus lippenplooien?

 • Hoe komt het eigenlijk dat u een neus lippenplooi filler nodig kan hebben? Wij leggen het u graag uit. Het ontstaan kan diverse oorzaken hebben. Het kan zijn dat uw huid verslapt. In dit geval wordt de filler direct in de neus lippenplooi gezet om op te vullen. Echter kan de neus lippenplooi in andere gevallen gecorrigeerd worden door de vet compartimenten in de wangen op te vullen. Doordat u ouder wordt verliest u het volume in de compartimenten. Het gevolg hiervan is dat het zal gaan zakken naar beneden en ontstaat er een plooi.
 • Hoeveel kost een neus lippenplooi filler en Marionetlijn?

 • De kosten voor een neus lippenplooi filler en Marionetlijn betaalt u bij Get Spoiled €300. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken voor een neus lippenplooi filler behandeling. Mocht u nog vragen hebben kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of een consult inplannen met onze cosmetische arts.
 • Hoe lang duurt de behandeling?

 • Een neus lippenplooi filler behandeling zal ongeveer 30 minuten duren.
 • Hoeveel ML filler wordt er tijdens de behandeling gezet?

 • De hoeveelheid filler is afhankelijk van uw wensen en de neus lippenplooi. Dit gaat uiteraard in overleg met de cosmetische arts. Tijdens het consult kunt u uw wensen bespreken.
 • Wat is de beste nabehandeling?

 • Natuurlijk mag u het geïnjecteerde gebied gewoon bewegen na de behandeling. Het is belangrijk dat u de eerste 48 uur het gebied niet masseert. Ook kan het zo zijn dat u na de neus lippenplooi filler behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwellingen, dit is heel normaal. Wij raden u dan ook aan om het goed te koelen. Na enkele dagen zal de zwelling aanzienlijk afnemen. Wanneer de prikgaatjes dicht zijn, kunt u weer make-up op het geïnjecteerde gebied aanbrengen. Wij raden u aan om 24 uur na de behandeling niet te gaan sporten en tot 2 weken na de behandeling geen bezoek te brengen aan een zonnebank of de sauna. UV-straling kan slecht zijn voor het behandelde gebied en zelfs invloed hebben op het resultaat van de behandeling. Vermijd de eerste week na de behandeling ook gechloreerde zwembaden.
 • Wanneer is het resultaat van een neus lippenplooi filler optimaal?

 • 2 weken na de behandeling is het optimale resultaat van een neus lippenplooi filler te zien. Het effect van de behandeling zal 6 tot 9 maanden aanhouden, dit is verschillend per persoon. Het ligt er namelijk aan hoe snel de filler wordt afgebroken door het eigen lichaam. Natuurlijk kunt u na die periode altijd terugkomen voor een herhaalbehandeling bij Get Spoiled.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.