5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Alternate Text
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl je huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg jij serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Peeling

Deze behandeling is geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Oneffenheden als acne, pigmentvlekken, zonschade, fijne lijntjes, grove poriën en acnelittekens worden verminderd. Een peeling is een vloeistof bestaande uit een of meerdere zuren of kruiden. Iedere peeling heeft zijn unieke eigenschap en werking op de huid. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen worden aangepakt en verbeteren we de huidconditie. De huid zichtbaar frisser en egaler.
 • Prijs: € 95,00
 • Duur:
 • Overige info:
Maak een afspraak Een peeling is een vloeistof bestaande uit één of meerdere zuren. Ieder zuur heeft met zijn unieke eigenschap een andere werking op de huid. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen worden aangepakt en verbeteren we de huidconditie. Een combinatie van ingrediënten in een peeling zorgen ervoor dat oneffenheden als acnépigmentvlekken, zonschade en acnélittekens worden verminderd. Tevens laten de dode huidcellen makkelijker los door een peeling wat resulteert in een zichtbaar frissere, egalere huid en wordt door de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor de algehele huidconditie verbetert. 

Voor de behandeling

Voor het meest optimale resultaat is een goede voorbereiding van de huid van belang. U dient daarom thuis, voor dat er gestart zal worden met de peeling(s), de geadviseerde producten te gebruiken. Deze zullen tijdens het consult aan bod komen.


De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen voor-foto’s worden gemaakt. Hierdoor kan het effect van de behandeling(en) gemakkelijk in kaart worden gebracht. De specialist zal starten met een reiniging van het gelaat. Daarna brengt zij een speciale lotion aan om de huid goed te ontvetten. Vervolgens brengt zij de peeling in één of meerdere lagen aan met een kwast of gaasjes. Na het aanbrengen van de peeling kunt u een aantal minuten een prikkelend gevoel ervaren. Dit gevoel verdwijnt na een aantal minuten of wanneer de peeling is verwijderd. Met behulp van koude kompressen wordt, indien nodig, de peeling geneutraliseerd. Optioneel wordt retinol aangebracht om het effect van de peeling te versterken en het afschilferingsproces te versnellen. Tot slot wordt een nabehandelingscrème aangebracht, gevolgd door een zonnebrandcrème. 


Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er doorgaans rood uit en kan wat strak aanvoelen. Deze roodheid houdt over het algemeen enkele uren aan. Indien u een intensieve peeling hebt ondergaan, ontstaan binnen enkele dagen schilfering en droogheid. Deze schilfering begint meestal rondom de mond, kin, wangen en ogen en houdt circa 7 dagen aan. Dit is een normale reactie doordat de oude huidcellen zich loslaten, zodat plaats gemaakt kan worden voor nieuwe, gezonde cellen. Het is belangrijk om niet aan de schilfering te zitten, om zo het risico op litteken- of pigmentvorming zo minimaal mogelijk te maken.
peeling before and after

Peelings FAQ – Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.
 • Welke verschillende peelings zijn er?
 • Er is onderscheidt gemaakt tussen medium peelings en intensieve peelings. De sterkte van de peeling is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, waaronder de concentratie en de pH-waarde van het zuur.  Medium peelings zijn geschikt voor elk huidtype en worden voornamelijk ingezet bij de behandeling van acné, het egaliseren van de teint, vermindering van fijne lijntjes en als voorbehandeling op intensieve peelings.  Intensieve peelings hebben de eigenschap de huidstructuur te kunnen verbeteren bij acnélittekens, huidveroudering en grove poriën. Tevens hebben zij een positief effect op het verhelderen van pigmentvlekken en heeft het een krachtig effect op acné.
 • Waar moet ik na de behandeling op letten?
 • Het is belangrijk niét aan de velletjes te trekken of pulken. Daarnaast dient u tot 48 uur na de peeling warmtebronnen te vermijden zoals hete baden, warme douches, sauna’s en directe blootstelling aan zonlicht. Het is belangrijk om gedurende de kuur, de huid bij directe blootstelling aan de zon, een zonnebrandcrème van minimaal SPF 30 te gebruiken om de kans op pigmentvlekken zo minimaal te houden. Gebruik tijdens de gehele kuur de geadviseerde producten volgens voorgeschreven wijze.
 • Hoe ziet het behandelplan eruit?
 • Voor het beste resultaat adviseren we minimaal 5 behandelingen te ondergaan met een interval van 2 tot 4 weken. Daarnaast is het raadzaam om met enige regelmaat uw huid te laten behandelen middels een peeling als onderhoudsbehandeling.
 • Wat zijn de prijzen van een behandeling?
 • Peelings worden geadviseerd in kuurverband omdat hiermee de beste resultaten bereikt zullen worden. Afhankelijk van het soort peeling wordt de prijs bepaald. Klik hier voor ons tarievenoverzicht.
 • Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekering?
 • In sommige gevallen kan een gedeelte of de gehele behandeling worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden.
 • Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?
 • Onze specialisten hebben veel ervaring met peelings. Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met een van onze huidspecialisten en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidspecialist een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

 

Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.