5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Rimpels bovenlip en onderlip

Rimpels bij uw bovenlip en onderlip kunnen u een ouder uiterlijk geven, terwijl u wellicht nog helemaal niet zo oud bent. Door te kiezen voor fillers rimpels bovenlip en onderlip kan dit probleem verholpen worden en krijgt u direct een jong uitziende uitstraling. De filler vult de huid oven en onder de lippen op, waardoor uw rimpels of plooien minder zichtbaar zijn. U kunt deze behandeling uit laten voeren bij Get Spoiled. Mocht u vragen over de behandeling hebben horen wij het uiteraard graag. Wij hopen u binnenkort te ontvangen in ons huidinstituut.
 • Prijs: € 300,00
 • Duur: 15 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Hoe ontstaan rimpels bij uw bovenlip en onderlip?

De rimpels bij uw bovenlip en onderlip kunnen ontstaan door verschillende factoren. Als eerste door het roken. Bij het inhaleren gebruikt u mondspieren die we ook wel 'rokerslijntjes' noemen. Mocht u niet roken is het ook mogelijk dat u last heeft van rimpels bij uw bovenlip en onderlip. In de meeste gevallen is dit genetisch bepaald of het komt doordat uw huid veroudert. Maar ook blootstelling aan ultraviolet licht en gezichtsexpressie speelt een rol. Het goede nieuws is dat dit verholpen kan worden door fillers rimpels bovenlip en onderlip te plaatsen.

Wist u dat er zelfs kleine littekentjes kunnen ontstaan als u te lang wacht met het behandelen van rokerslijntjes? Door deze littekens kunnen de rimpels moeilijker verwerkt worden met een filler. Kom daarom gerust langs bij Get Spoiled, zodat onze cosmetische arts kan kijken naar de mogelijkheden voor u.

De behandeling van fillers rimpels bovenlip

Voor de behandeling kunt u altijd een consult inplannen met onze cosmetische arts. Zodoende weet u precies wat u kunt verwachten tijdens de behandeling. De lijntjes die behandeld gaan worden zullen ingesmeerd worden met een verdovende crème, hierdoor zal de pijn minimaal zijn. Met een ultradunne naald worden de lijntjes boven en onder uw lip opgevuld met een hyaluronzuur filler. Bij Get Spoiled maken wij enkel gebruik van A-merk fillers van Juvéderm. Wij gebruiken enkel Juvéderm om de beste kwaliteit voor u te kunnen waarborgen. Om verdere veroudering te voorkomen versterkt de fillers rimpels bovenlip en onderlip de contouren van uw lippen.

Door wie wordt de behandeling uitgevoerd?

De fillers rimpels bovenlip en onderlip behandeling zal uitgevoerd worden door onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar opleiding Geneeskunde heeft Christa veel ervaring opgedaan in de plastische chirurgie. We zijn erg benieuwd naar uw wensen. Christa zal altijd haar eerlijke en deskundige advies geven. Aan de hand van uw wensen en wat er mogelijk is, wordt er bepaald hoeveel van het filler nodig is om het desbetreffende resultaat te behalen. Het is voor ons het belangrijkste dat u met een tevreden gevoel ons huidinstituut verlaat. Wanneer u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!


FAQ - Fillers rimpels bovenlip en onderlip

 • Hoe lang is het resultaat zichtbaar?

 • Het resultaat van fillers rimpels bovenlip en onderlip is tot ongeveer 12 maanden zichtbaar. Echter is dit verschillend per persoon. Het hyaluronzuur wordt namelijk door het lichaam afgebroken. Het ene lichaam doet dit sneller dan het andere. De duur van het resultaat kan dus verschillen per persoon.
 • Wat kosten fillers rimpels bovenlip en onderlip?

 • Bij Get Spoiled kunt u al een fillers rimpels bovenlip en onderlip behandeling laten doen vanaf 300. Deze behandeling kunt u gemakkelijk online boeken, maar u kunt natuurlijk ook altijd nog even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wij ontvangen u graag in ons huidinstituut in Arnhem.
 • Hoe lang duurt de behandeling fillers rimpels bovenlip?

 • De behandeling zelf duurt maar heel kort, ongeveer 15 minuten. Echter wordt u op tijd verwacht in ons huidinstituut.
 • Zal de huid boven de lip dikker worden door deze behandeling?

 • Tijdens de fillers rimpels bovenlip en onderlip behandeling wordt gebruik gemaakt van punt injecties in enkel de lijnen en de radiale liplijntjes. De bovenlip wordt hierdoor niet dikker, de lijntjes worden enkel opgevuld.
 • Geeft de behandeling een natuurlijk resultaat?

 • De fillers rimpels bovenlip en onderlip geeft zeker een natuurlijk resultaat. Doordat er met kleine punt injecties in de rimpels worden gezet, geeft dit een verzachtend en natuurlijk resultaat. Hyaluronzuur fillers zijn erg flexibel, waardoor ze zeer geschikt zijn voor deze behandeling. U behoudt namelijk de vorm van het gebied rondom uw lippen, maar de rimpels worden verzacht.
 • Wat is belangrijk voor de behandeling?

 • Om te zorgen dat de fillers rimpels bovenlip en onderlip behandeling het juiste resultaat geeft, zijn een aantal aspecten belangrijk voor de behandeling. Als eerste willen wij u adviseren om 48 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken om blauwe plekken te voorkomen. Ook willen wij u vragen om te stoppen met voedingssupplementen, vitamines, visolie, aspirine, naproxen en ibuprofen.
 • Welke nazorg moet ik het geïnjecteerde gebied geven?

 • Het beste resultaat van de fillers rimpels bovenlip en onderlip behandeling krijgt u door de juiste nazorg. Daarom willen wij u adviseren om een week na de behandeling zon te voorkomen op het geïnjecteerde gebied en dus ook geen gebruik te maken van de zonnebank of de sauna. Ook raden wij de eerste twee weken een behandeling bij de schoonheidsspecialiste af. Een aantal uur na de behandeling mag u weer make-up dragen.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.