5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Slapen opvullen

Mocht uw gezicht er minder jeugdig uit beginnen te zien, of u vindt dat het gebied van uw slapen minder vol wordt, kunt u ervoor kiezen om dit te verhelpen. Dit probleem kan eenvoudig verholpen worden wanneer u kiest voor slapen opvullen. Met deze fillers helpen wij u om er weer uit te zien zoals u wilt. Uw gezicht verliest door de haren heen bindweefsel. Door dit verlies komen uw slapen naar binnen te staan. Bij Get Spoiled kunt u dit probleem verhelpen. Laat uw slapen opvullen in ons huidinstituut. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.
 • Prijs: € 850,00
 • Duur: 30 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Ingevallen slapen opvullen

Mocht u last hebben van ingevallen slapen, kan dit heel vervelend zijn. Ingevallen slapen kunnen ervoor zorgen dat u een vermoeide en verouderde uitstraling krijgt, dit wilt u natuurlijk niet. Uw slapen opvullen is dan een goede oplossing. Door de slapen opvullen behandeling ziet u er weer jong en fris uit, maar is toch uw persoonlijke en natuurlijke uitstraling behouden.

De behandeling van slapen opvullen

Bij Get Spoiled kunt u kiezen voor slapen opvullen door middel van fillers. We zullen tijdens de behandeling enkel gebruik maken van hyaluronzuur van het A-merk Juvéderm. Wij kunnen u de juiste veiligheid en kwaliteit bieden door gebruik te maken van een A-merk. Door deze vloeistof in uw slapen te spuiten komt er meer volume in uw slapen. Dit zorgt voor een jeugdiger en een frissere look. Aan de hand van uw wensen zal onze cosmetische arts bepalen hoeveel milliliter er nodig is. Na ongeveer 30 minuten is de behandeling voorbij en kunt u naar huis. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de gehele dag geen dagelijkse werkzaamheden kunt doen. Het kan enkel zijn dat uw opgevulde slapen lichtelijk gezwollen raken of dat u een paar blauwe plekken ziet. Verder kunt u gewoon verder gaan met u dag.

Slapen opvullen door onze cosmetische arts

Al onze filler behandelingen worden uitgevoerd door onze ervaren cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Christa is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar Geneeskundestudie en haar loopbaan heeft zij veel ervaring opgedaan in plastische chirurgie. Met deze ervaring kan zij ook u helpen aan de beste fillers. Christ is benieuwd naar uw wensen, maar zal ook altijd haar deskundige en eerlijke mening geven. Als u het resultaat mooi vind, zijn wij bij Get Spoiled ook blij. Vraag gerust een vrijblijvend consultgesprek aan met Christa.


FAQ - Slapen opvullen

 • Wat zijn fillers?

 • Een filler heeft haar naam te danken aan haar functie. Een filler is hyaluronzuur dat op een specifieke plek ingezet wordt en deze plek opvult. Naast slapen opvullen kunt u ook andere delen laten vullen, zoals uw lippen, kin en jukbeenderen.
 • Hoe duur is slapen opvullen?

 • Mocht u kiezen om uw slapen op te vullen, kost dit bij Get Spoiled 850. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Mocht u nog vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Daarnaast kunt u ook een consult inplannen met onze cosmetische arts. Zo kunt u uw wensen doornemen.
 • Hoe lang zie ik het resultaat van mijn slapen opvullen?

 • Twee weken na het slapen opvullen is het resultaat optimaal te zien. Het resultaat zal 9 tot 12 maanden aanhouden. Dit is natuurlijk verschillend per persoon. Mocht het slapen opvullen zijn bevallen, kunt u er altijd voor kiezen om een herhaalbehandeling te laten doen bij Get Spoiled.
 • Welke fillers worden gebruikt?

 • Bij Get Spoiled maken wij uitsluitend gebruik van fillers van A-merken. Deze fillers worden door onze cosmetische arts zorgvuldig ingebracht. Afhankelijk van uw wensen wordt de hoeveelheid fillers bepaald. Dit zal altijd gaan in overleg met onze arts. Voor de totale behandeling van slapen opvullen is ongeveer 30 minuten nodig.
 • Wat is belangrijk na de slapen opvullen behandeling?

 • Het is belangrijk dat u de eerste 48 uur na de behandeling het geïnjecteerde gebied niet masseert. Een massage kan namelijk het effect beïnvloeden. Houd er rekening mee dat u na de slapen opvullen behandeling last kan hebben van blauwe plekken of zwellingen. Wij raden u daarom ook aan om het gebied dan ook goed te koelen. Pas na enkele uren mag u het gezicht weer bedekken met make-up. Hiervoor moeten de geïnjecteerd gaatjes dicht zijn. Ook mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en 2 weken lang geen bezoek brengen aan de zonnebank of de sauna. Dit is omdat het UV-licht effect kan hebben op uw slapen opvullen behandeling en dus ook het resultaat.
 • Doet slapen opvullen pijn?

 • Of slapen opvullen pijn doet is per persoon natuurlijk verschillend. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Onze cosmetische arts vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor een verdoving.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.