5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Botox voorhoofd

Om rimpels in het voorhoofd te verwijderen is de botox voorhoofd behandeling de ideale oplossing. Door een botox voorhoofd behandeling krijgt u een frisse en jonge uitstraling en is uw voorhoofd weer glas. Bij Get Spoiled bent u aan het juiste adres voor een botox voorhoofd behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring en opleiding kunnen wij u goed helpen. Get Spoiled maakt enkel gebruik van A-merken om de beste kwaliteit te garanderen. Boek online een afspraak of neem gerust contact met ons op!
 • Prijs: € 200,00
 • Duur: 15 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat doet een botox voorhoofd behandeling?

Een botox voorhoofd behandeling zorgt ervoor dat de rimpels op het voorhoofd verwijderd worden. De voorhoofdspier wordt geïnjecteerd met botox zodat deze ontspant en de huid zich kan herstellen. De rimpels zullen verminderen en uw huid zal weer glad worden. Nieuwe rimpels worden ook tijdelijk voorkomen door de botox voorhoofd behandeling. Bij Get Spoiled bieden wij u de juiste behandeling aan met de juiste producten.

Hoe ontstaan voorhoofdrimpels?

Rimpels in het voorhoofd ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. De huid vouwt zich op het voorhoofd samen door het aanspannen van de voorhoofdsspier. Het gevolg hiervan is een rimpel. Zodra u de huid ontspant verdwijnen deze rimpels vaak als je jong bent, maar op latere leeftijd neemt de hoeveelheid elastine in uw huid af. De huid wordt minder soepel en elastisch na uw 25e levensjaar. De lijntjes in uw voorhoofd zullen minder snel wegtrekken en in uw huid blijven zitten. Hierdoor ontstaan de rimpels in uw voorhoofd, maar dit kunt u makkelijk verhelpen door een botox voorhoofd behandeling van Get Spoiled.

Door wie wordt een botox voorhoofd behandeling uitgevoerd?

De botox voorhoofd behandeling zal uitgevoerd worden door onze cosmetische arts drs. Christa. Door het afronden van de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht heeft zij veel ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. Christa kan u helpen aan het mooiste resultaat. Voor een behandeling krijgt u altijd een consult zodat u uw wensen kunt doorspreken met Christa. Ten alle tijden zal Christa haar eerlijke en deskundige mening geven. Zodra u tevreden ons huidinstituut verlaat, is Christa ook tevreden. Ziet Christa u binnenkort voor een botox voorhoofd behandeling? U bent van harte welkom!


FAQ - Botox voorhoofd

 • Hoeveel kost botox voorhoofd?

 • Bij Get Spoiled kost botox voorhoofd €200,-. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Mocht u tussentijds vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.
 • Hoe lang blijft botox voorhoofd zitten?

 • 48 uur na de botox voorhoofd behandeling zal het resultaat zichtbaar zijn. Het eindresultaat is meestal na een week zichtbaar. Het resultaat blijft ongeveer 6 maanden. Na die tijd kunt u uiteraard bij ons terugkomen om de behandeling nog eens uit te laten voeren.
 • Is een botox voorhoofd behandeling slecht voor je gezondheid?

 • Nee, een botox voorhoofd behandeling is niet gevaarlijk indien deze op een goede manier is toegepast. Wanneer je een botox voorhoofd behandeling doet bij Get Spoiled ben je er zeker van dat dit door een professional gedaan wordt. Wanneer er een te grote hoeveelheid botox in wordt gespoten kan het wel gevaarlijk zijn.
 • Wat wordt er afgeraden na een botox voorhoofd behandeling?

 • Wij willen u aanraden om de eerste 2 tot 4 uur na de botox voorhoofd behandeling niet te gaan liggen of diep te bukken. Ook raden wij de eerste 24 uur overmatig zweten af. Denk hierbij aan intensief sporten, zonnebank en sauna. Scrub uw huid niet, maar reinig uw huid met milde producten die u normaal ook gebruikt. Wanneer u zich hier aan houdt wordt het resultaat optimaal.
 • Doet een botox voorhoofd behandeling pijn?

 • Door de meeste wordt de botox voorhoofd behandeling niet als pijnlijk ervaren.
 • Heeft een botox behandelingen bijwerkingen?

 • Een botox behandelingen heeft geen ernstige bijwerkingen. Het kan zo zijn dat het geïnjecteerde gebied licht opgezwollen is, na enige tijd trekt dit weg. In een enkel geval ontstaan er kleine blauwe plekken, maar ook deze zullen snel verdwijnen.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.