5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Alternate Text

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Wenkbrauwlift botox

Gaan uw wenkbrauwen hangen en wilt u dit verholpen hebben? Dat kan gemakkelijk door een wenkbrauwlift botox behandeling van Get Spoiled! Door de wenkbrauwlift botox behandeling krijgen uw wenkbrauwen een lift en krijgt u een frisse uitstraling. U kunt deze behandeling gemakkelijk online bij ons boeken. Mocht u vragen hebben over deze behandeling of een van onze andere behandelingen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze cosmetische arts staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Zien wij u snel in ons huidinstituut?
 • Prijs: € 100,00
 • Duur: 15 minuten
 • Overige info:
Maak een afspraak

Wat is een wenkbrauwlift botox behandeling?

Een wenkbrauwlift botox behandeling is een behandeling waarbij u een lift krijgt aan uw wenkbrauwen. De spieren en het onderhuidse weefsel van uw voorhoofd worden door de botox opgetild, waardoor uw wenkbrauwen omhoog komen. Wanneer u fronst en in de spiegel kijkt, kunt u zien dat de voorkant van de wenkbrauw naar beneden gaat. Wanneer de spier ontspannen blijft, blijft de voorste helft van de wenkbrauw omhoog staan. Met behulp van botox worden specifieke delen van de spier van de wenkbrauw ontspannen. Dit resulteert op een fysieke lift van de wenkbrauwen zolang de botox werkt. 

Het resultaat van de behandeling

Vrijwel direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar, echter is dit niet het eindresultaat. Tussen 2 tot 14 dagen na de behandeling is het eindresultaat zichtbaar. De spier zal immobiel worden waardoor de spanning zal verminderen en uw wenkbrauwen gelift worden. Het resultaat van de wenkbrauwlift botox behandeling houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Dit is afhankelijk van hoe snel uw lichaam de botox afbreekt. Wanneer de botox is afgebroken herstelt de spier zichzelf weer. Wanneer u het resultaat wilt behouden raden wij u aan om de behandeling meerdere keren te herhalen. Wanneer u de behandeling vaker uitvoert blijft het resultaat langer vast houden. 

De nazorg van een wenkbrauwlift botox behandeling

Om een ultiem resultaat te behouden is de nazorg erg belangrijk. De nazorg is eenvoudig maar zorgt ervoor dat de botox zich niet naar andere gebieden verspreid. Als eerste is het belangrijk dat u de eerste 90 minuten na de behandeling niet gaat liggen. De botox is na 90 minuten pas gebonden aan de spier. Door rechtop te blijven zitten voorkomt u het risico op verspreiding. 

De eerste 24 uur na de wenkbrauwlift botox behandeling raden wij u aan om niet te gaan sporten. Door te sporten verhoogt u de bloedsomloop in het lichaam en dus ook in uw gezicht. Uw gezicht wordt warm en rood en dit zorgt ervoor dat de botox uit de injectiezone wordt gehaald, nog voordat deze is opgenomen door de spier. Er kan minder botox blijven zitten en het effect kan duidelijk aangetast worden. Als laatste raden wij u aan om de eerste 4 uur na de behandeling niet te wrijven op het behandelde gebied. De vloeistof kan hierdoor namelijk bewegen of verspreiden. 

Wanneer u onze nazorg juist hanteert, resulteert dit op een ultiem effect van uw wenkbrauwlift botox behandeling.


FAQ - Wenkbrauwlift botox

 • Wat kost een wenkbrauwlift botox?

 • Bij Get Spoiled kost een wenkbrauwlift botox behandeling €100,-. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. 
 • Is er voor de wenkbrauwlift botox behandeling verdoving nodig?

 • Nee, voor de wenkbrauwlift botox behandeling is geen verdoving mogelijk. Voor de afspraak heeft u altijd een consult met onze cosmetische arts. Zij kan u precies uitleggen hoe de afspraak gaat en hoort graag uw wensen. 
 • Hoe lang blijft het resultaat van wenkbrauwlift botox te zien?

 • Het resultaat van de wenkbrauwlift botox behandeling is vaak tussen de drie en vijf maanden zichtbaar. Echter is dit verschillend per persoon. Wanneer de wenkbrauwlift botox is uitgewerkt kunt u ervoor kiezen om de behandeling nog eens uit te voeren. 
 • Voor wie is een wenkbrauwlift botox behandeling geschikt?

 • Een wenkbrauwlift botox behandeling is geschikt voor iedereen die zijn of haar wenkbrauwen wilt liften. De behandeling is tijdelijk mocht het resultaat u toch tegenvallen. Wij raden u zeker aan om een wenkbrauwlift botox behandeling door een professional uit te laten voeren zoals onze cosmetische arts. Wanneer de botox verkeerd wordt geplaatst kan uw wenkbrauw afvlakken of zelfs leiden tot een hangend ooglid. Dit gebeurt voornamelijk wanneer de botox te hoog of te diep wordt geplaatst. 
 • Hoe lang duurt een wenkbrauwlift botox behandeling?

 • Gemiddeld duurt de wenkbrauwlift botox behandelingen slechts 15 minuten. U heeft geen chirurgische operatie voor een wenkbrauwlift botox behandeling nodig en u krijgt binnen een korte tijd een frissere uitstraling. 
 • Wat gebeurt er tijdens de wenkbrauwlift botox behandeling?

 • Tijdens de behandeling zal onze cosmetische arts twee prikjes zetten rond de wenkbrauwen. Hierdoor ontspannen de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken en krijgt u een frissere uitstraling.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.