5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Maak afspraak 
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €95,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl je huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg jij serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Acnetherapie bij Get Spoiled

Indien u last heeft van acne kunt u bij ons terecht voor acnetherapie. Acné behoort tot een van de meest voorkomende huidaandoeningen in Nederland. Circa 90% van de mensen krijgt er op enig moment in zijn leven mee te maken. Hoe eerder je professionele hulp zoekt, hoe kleiner de kans dat er vervelende acne littekens of pigmentvlekken (postinflammatoire hyperpigmentatie) ontstaan.


Acnetherapie


Acnetherapie, maar wat is acne?

De huid bestaat onder andere uit huidcellen die steeds worden vernieuwd. Dit merkt u doorgaans niet. In de huid zijn talgklieren aanwezig die talg produceren. Talg is een soort vet dat ervoor zorgt dat de huid soepel en vet blijft.

Als de talgklieren te veel talg aanmaken, is sprake van een verhoogde talgproductie en dit resulteert in een vette huid. Wanneer de dode huidcellen en talg zich ophopen in de poriën kunnen deze verstopt raken. Bij aanwezigheid van de huidbacterie p. Acnes, kunnen deze verstoppingen zorgen voor puistjes of mee-eters.

Acné komt voornamelijk voor in de puberteit, doordat de talgklieren onder invloed van hormonen meer talg produceren. Vaak is hier sprake van erfelijke aanleg. Een verhoogde talgproductie kan ook ontstaan door roken, zon, stress en bepaald suikerrijk eten. Daarnaast kan ook géén of verkeerd gebruik van huidverzorgingsproducten lijden tot een verhoogde talgproductie. 


Welke vormen van acne zijn er voor acnetherapie?

Acnetherapie kan gedaan worden met verschillende behandelmethodes. We kijken naar de vorm acne die u heeft om het beste behandelplan op te stellen voor uw acnetherapie. Acné kent verschillende vormen:
 • Acné vulgaris: Deze vorm van acné wordt ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd en is de meest voorkomende vorm. Deze vorm van acne begint meestal in de puberteit. Circa 85% van de jongeren krijgt hier mee te maken.
 • Acne comedonica: Bij deze vorm van acné komen hoofdzakelijk alleen zwarte en witte mee-eters voor.
 • Acné conglobata: Dit is een ernstige vorm van acné en uit zich meestal in de aanwezigheid van samenvloeiende puistjes en cysten, oftewel, diepe ontstekingen van de talgklieren.
 • Acné excoriée des jeunes filles: Deze vorm van acne wordt veroorzaakt door dwangmatig en soms onbewust pulken of krabben aan bestaande of niet bestaande huidafwijkingen. De aandoening komt vooral voor bij jonge meisjes en vrouwen.
 • Acne Tarda: deze vorm van acne komt uitsluitend voor bij mensen boven het 25ste Deze vorm is doorgaans mild en vooral te herkennen aan de kleine ontstekingen en weinig mee-eters.
Naast de verschillende vormen van acné zijn er ook andere huidproblemen welke een relatie hebben met acné of hier op lijken:
Acnetherapie in Arnhem

Lees meer over de behandeling van acné met acnetherapie

De huidspecialisten bij Get Spoiled hebben veel ervaring op het gebied van de behandeling van acne. Samen met de huidspecialist zal gekeken worden welke behandelmethode het meest geschikt is.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten acnetherapieën, waaronder dieptereinigingen, peelings en laser. Welke behandelmethode geschikt is, bespreken we graag in een consultgesprek. Voorafgaand maken wij een huidscan waarna wij een behandelplan opstellen. We geven  graag productadvies en een behandelplan op maat, want iedere huid is anders.

In een aantal gevallen wordt acnetherapie in het gelaat vergoed door de zorgverzekeraar uit het aanvullende pakket. Informeer hierover jouw zorgverzekeraar.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.