• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling

Direct een afspraak maken

Huid verbeteren & ontspanning
Kennismaken?
- Intakegesprek
- Huidanalyse
- Proefbehandeling
- Producten thuis
Van € 159,-
voor € 99,-

Acnétherapie

Bijna alle mensen tussen hun 15de en 17de levensjaar krijgen te maken met puistjes. Hiervan krijgt 15-20% te maken met een ernstige vorm van acné. Acné kan veroorzaakt worden door verschillende genetische- en hormonale factoren, omgevingsfactoren, stress en verkeerd cosmeticagebruik. Alle vormen van acné kunnen aanleiding geven tot littekens. Hoe langer de acné bestaat en niet of onvoldoende behandeld wordt, des te groter de kans op blijvende huidschade. Vroegtijdige behandeling is daarom noodzakelijk om littekens te voorkomen en/of te verminderen. Verschillende behandelingen zijn mogelijk om de acné en acnélitteken aan te pakken.


Voor de behandeling

Het is mogelijk dat de huid voorafgaand aan de behandeling voorbehandeld dient te worden. De huidspecialist zal hier tijdens het consult persoonlijk advies over geven. 


De behandeling

Om acné zo goed mogelijk te kunnen behandelen, zal eerst een vrijblijvend consult met de specialist plaats vinden. Tijdens dit gesprek zal worden gekeken van welke type acne sprake is. Aan de hand hiervan zal zij een persoonlijk behandelplan opstellen en bespreekt zij de mogelijkheden met u. Zowel de acne als acnelittekens kunnen worden behandeld. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende behandelingen bij Get Spoiled.  

Dieptereiniging
Allereerst zullen voor-foto’s worden gemaakt om het resultaat van de behandelingen gemakkelijk in kaart te brengen. Daarna wordt de huid gereinigd met als doel het vuil en de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens vindt een dieptereiniging plaats waarbij mee-eters en ontstekingen zullen worden behandeld. De behandeling zal worden afgesloten met verzorgende producten afgestemd op uw huid.  

Peeling
Een peeling heeft als doel het versnellen van het afschilferingsproces van de huid. Hierdoor kan het ontstaan van nieuwe verstoppingen worden voorkomen. Onderscheidt kan gemaakt worden tussen medium peelings en intensieve peelings. De medium peelings worden uitgevoerd door de huidtherapeut en huidspecialist. De intensieve peelings worden uitsluitend door de huidtherapeut uitgevoerd. Afhankelijk van de ernst van de acne zal een keuze worden gemaakt. Voor meer informatie over peelings, kijk dan hier. 

Littekentherapie
De huidtherapeut bij Get Spoiled hebben veel ervaring op het gebied van littekentherapie. Wilt u hier meer informatie over? Kijk dan hier.


Na de behandeling

Afhankelijk van het type behandeling en de intensiteit is de huid vaak rood en kan warm aanvoelen. Dit is heel normaal en trekt na een aantal uur tot 24 uur weer weg.
Acnetherapie FAQ – Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal van onze meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in en wij zullen uw vraag in behandeling nemen.


Hoe ontstaat acné?

Acné ontstaat door meerdere factoren. De talgklieren hebben een verhoogde talgproductie door bijvoorbeeld androgene hormonen in de puberteit. Hierdoor raken de poriën verstopt. Daarnaast is vaak sprake van een abnormale verhoorning van de bovenste huidlagen doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Het gevolg is dat het talg zich blijft ophopen in een verstopte porie. Hierdoor knapt de porie van binnen kapot en kunnen er bacteriën bijkomen. Dit lijdt tot een (pijnlijke) ontsteking.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij ernstige vormen van acne adviseren wij elke 1-2 weken een behandeling te ondergaan. Zodra de huid rustiger is, kan de behandelfrequentie geleidelijk worden afgebouwd. Het behaalde resultaat kunt u onderhouden met de geadviseerde thuisproducten en door met enige regelmaat een onderhoudsbehandeling te ondergaan.


Wat is het resultaat dat ik kan verwachten?

U zult merken dat uw huid geleidelijk rustiger, egaler en gladder wordt. Het aantal mee-eters en puistjes zullen afnemen en ook acne-uitbraken zullen minder vaak voorkomen. Naast het feit dat behandelingen een positief effect op de huid hebben, zullen ze ook een positief effect hebben op uw kwaliteit van leven en zelfvertrouwen. Het gewenste resultaat zult u sneller gebruiken door consequent gebruik van de geadviseerde producten.


Wat zijn de kosten van een behandeling?

In veel gevallen wordt de acnebehandeling op het gelaat gedeeltelijk of geheel vergoed vanuit de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar en vraag naar de polisvoorwaarden. Indien u de behandeling niet vergoed krijgt, kunt u hier onze tarieven bekijken.


Hoe weet ik of deze behandeling geschikt is voor mij?

Onze huidspecialisten hebben veel ervaring met acnebehandelingen. Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is, of wilt u meer informatie hierover? Plan dan een consult in met een van onze huidspecialisten en bespreek uw vragen, wensen en verwachtingen. Na een zorgvuldige screening zal de huidspecialist een afgestemd behandelplan voorstellen met de daarbij behorende prijsindicatie.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Hoogwaardige huidanalyse
  • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
  • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 21:00
Maandag 00:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.