• Kwalitatieve huidverbetering
 • Ongedwongen sfeer
 • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Acnetherapie bij Get Spoiled

Indien u last heeft van acne kunt u bij ons terecht voor acnetherapie. Acné behoort tot een van de meest voorkomende huidaandoeningen in Nederland. Circa 90% van de mensen krijgt er op enig moment in zijn leven mee te maken. Toch zoekt lang niet iedereen naar professionele hulp. Dat is erg jammer, want acné heeft vaak een behoorlijke impact. Hoe eerder u professionele hulp zoekt, hoe kleiner de kans dat er vervelende acne littekens of pigmentvlekken (postinflammatoire hyperpigmentatie) ontstaan.

Acnetherapie, maar wat is acne?

De huid bestaat onder andere uit huidcellen die steeds worden vernieuwd. Dit merkt u doorgaans niet. In de huid zijn talgklieren aanwezig die talg produceren. Talg is een soort vet dat ervoor zorgt dat de huid soepel en vet blijft. Als de talgklieren te veel talg aanmaken, is sprake van een verhoogde talgproductie en dit resulteert in een vette huid. Wanneer de dode huidcellen en talg zich ophopen in de poriën kunnen deze verstopt raken. Bij aanwezigheid van de huidbacterie p. Acnes, kunnen deze verstoppingen zorgen voor puistjes of mee-eters. Acné komt voornamelijk voor in de puberteit, doordat de talgklieren onder invloed van hormonen meer talg produceren. Vaak is hier sprake van erfelijke aanleg. Een verhoogde talgproductie kan ook ontstaan door roken, zon, stress en bepaald suikerrijk eten. Daarnaast kan ook géén of verkeerd gebruik van huidverzorgingsproducten lijden tot een verhoogde talgproductie.  Acne kan erg storend worden ervaren, waardoor acnetherapie om acne te verhelpen een oplossing is voor veel mensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor acnetherapie om uw acne te behandelen.

Welke vormen van acne zijn er voor acnetherapie?

Acnetherapie kan gedaan worden met verschillende behandelmethodes. We kijken naar de vorm acne die u heeft om het beste behandelplan op te stellen voor uw acnetherapie. Acné kent verschillende vormen:
 • Acné vulgaris: Deze vorm van acné wordt ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd en is de meest voorkomende vorm. Deze vorm van acne begint meestal in de puberteit. Circa 85% van de jongeren krijgt hier mee te maken.
 • Acne comedonica: Bij deze vorm van acné komen hoofdzakelijk alleen zwarte en witte mee-eters voor.
 • Acné conglobata: Dit is een ernstige vorm van acné en uit zich meestal in de aanwezigheid van samenvloeiende puistjes en cysten, oftewel, diepe ontstekingen van de talgklieren.
 • Acné excoriée des jeunes filles: Deze vorm van acne wordt veroorzaakt door dwangmatig en soms onbewust pulken of krabben aan bestaande of niet bestaande huidafwijkingen. De aandoening komt vooral voor bij jonge meisjes en vrouwen.
 • Acne Tarda: deze vorm van acne komt uitsluitend voor bij mensen boven het 25ste Deze vorm is doorgaans mild en vooral te herkennen aan de kleine ontstekingen en weinig mee-eters.
Naast de verschillende vormen van acné zijn er ook andere huidproblemen welke een relatie hebben met acné of hier op lijken:

Wat kan ik zelf doen bij acné naast acnetherapie?

De behandeling van acne is erg lastig, echter helpen onze huidspecialisten u graag met acnetherapie. Het is alleen effectief wanneer de drie punten worden aangepast: verhoogde talgproductie, ophoping van dode huidcellen en de aanwezigheid van bepaalde bacteriën. Daarnaast zijn er verschillende factoren die het ontstaan van acne kunnen triggeren of verergeren. Naast hormonale schommelingen en erfelijkheid, speelt ook voeding, verkeerde huidverzorging, stress en het zelf uitdrukken van ontstekingen een rol. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat u de huid verzorgd met milde producten. Vaak zijn producten die bij de drogist te verkrijgen zijn te agressief, waardoor deze de acné juist verergeren in plaats van verbeteren. Van een aantal ingrediënten in bewezen dat deze een positief effect hebben op acné. Salicylzuur is een exfoliant die ervoor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor geen ophoping van deze cellen ontstaat en de porie verstopt raakt. Daarnaast werkt salicylzuur ook ontstekingsremmend en reguleert het de talgproductie. Bij milde acne is een product met salicylzuur daarom voldoende. Wanneer u last heeft van een matige tot ernstige acné, kan de combinatie salicylzuur met glycolzuur een uitkomst bieden. Informeer bij de huidspecialisten van Get Spoiled naar de mogelijkheden voor uw producten en/of acnetherapie.

Wat u vooral niet moet doen, is de huid scrubben, hele vette producten gebruiken en proberen zelf de puistjes uit te knijpen.

Lees meer over de behandeling van acné met acnetherapie

De huidspecialisten bij Get Spoiled hebben veel ervaring op het gebied van de behandeling van acné met acnetherapie. Samen met de huidspecialist zal gekeken worden welke behandelmethode het meest geschikt is. U kunt bij ons terecht voor twee verschillende soorten acnetherapieën: 30 minuten en 60 minuten. Tijdens deze treatment reinigen we uw huid en verwijderen we de acne. Welke behandelmethode voor uw acne geschikt is, bespreken we graag in een consultgesprek. Voorafgaand doen we uitgebreid onderzoek naar uw acne en bepalen we samen met u het behandelplan voor een optimaal resultaat van uw acnetherapie. We geven u graag productadvies en een behandelplan op maat, want ieder mens is anders. Onze acnetherapie wordt speciaal aangepast op ieder persoon.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.