5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Maak afspraak 
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €95,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl je huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg jij serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Facials / Gezichtsbehandelingen

Elke dag wordt uw huid blootgesteld aan negatieve factoren, waaronder UV-straling of luchtvervuiling. Een prettige facial zorgt voor de juiste aandacht aan uw gezicht, waardoor uw huid weer een boost krijgt. Facials zorgen voor een verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden, voedt en hydrateert uw huid. Bij Get Spoiled kunt u terecht voor verschillende facials voor man en vrouw. Van een prettige clean-up tot de party-prep. Geef uw huid een oppepper. Onze facials zijn eenvoudig te boeken via onze website. We zien u graag terug in onze huidinstituut.

Verschillende facials

Clean

Onze clean facial is geschikt om de onzuiverheden in uw huid te verwijderen. Tijdens deze facial wordt uw huid goed en diep gereinigd en verwijderen we verschillende onzuiverheden. Uiteraard leggen we u in de watten met een kalmerend masker en een beautyproduct om uw huid te verzachten. Deze facial is geschikt voor vrijwel alle onzuiverheden, behalve acné.

Man-up

Een facial is niet enkel voor de vrouw. De mannenhuid vindt het ook prettig om een boost te krijgen. Get Spoiled heeft een unieke man-up facial bedacht, speciaal voor de man. Deze gezichtsbehandeling bestaat uit exfoliatie en het verwijderen van onzuiverheden en eventuele ingegroeide baardharen. Tevens krijgt u een ontspannende massage met etherische oliën. Het resultaat is een huid die weer fris en gevoed is.

Balancing

Onze balancing facial is geschikt voor iedere huid, maar vooral voor de gevoelige en droge huid. Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een milde natuurlijke peeling welke bestaat uit een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananas enzymen. Dit brengt uw huid weer in balans en voedt uw huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat roodheden en irritatie worden verminderd en uw huid kalmeert en zacht aanvoelt. De balancing is een heerlijke facial voor jong en oud, ongeacht de leeftijd.

Boost

Geef uw huid een boost met de boost facial. Deze facial is geschikt voor alle huidtypen, maar wordt vaak ingezet bij een droge of doffe huid. Tijdens onze boost facials brengen we een zuurstofverrijkende masker aan die uw huid meer zuurstof geeft. De aanvulling van zuurstof zorgt voor een stralende, frisse en verjongde uitstraling. Deze behandeling laat zelfs de meest doffe huid stralen door de krachtige mix van verschillende vitamines, zuren en fruit enzymen.

Party-prep

Een leuk feestje, date-night of belangrijke afspraak op de planning? Maak uzelf klaar met deze party-prep facial. Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt een melting masker aangebracht die uw poriën opent en de doorbloeding in de huid stimuleert. Het resultaat is een instant glow met (stiekem) een botox effect. Een ideale oplossing voor een vermoeide en doffe huid. Na deze behandeling ziet uw huid er fris, stralend en gelift uit. You are ready for that party, babe!

Cocktail

Onze cocktail facials zijn geschikt voor iedereen die niet goed weet welke behandeling past bij uw type huid. Tijdens deze behandeling kiest onze huidtherapeut welke facial geschikt is voor uw huid, zodat het gewenste resultaat wordt behaald. Tijdens deze behandeling wordt onder andere uw gezicht gereinigd, uw wenkbrauwen geëpileerd, onzuiverheden verwijderd, een masker aangebracht en een prettige bindweefselmassage. Onze cocktail facial laat u stralen.

Glow

Glow is the essence of beauty. Tijdens onze glow facial wordt een milde peeling aangebracht welke uit vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen bestaat. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat uw cellen worden vernieuwd en de natuurlijke balans van uw huid wordt hersteld. Tijdens deze behandeling wordt uw huid direct gehydrateerd, verstevigd, geëgaliseerd en krijgt u een fantastische glow. Het resultaat is al zichtbaar na slechts één behandeling. Met deze perfecte glow ziet u er weer fris en stralend uit. Daarnaast werkt deze behandeling preventief en huidverjongend. Na deze behandeling herkent u uw eigen huid niet meer terug, want u ziet er weer prachtig uit.

Lift

Onze lift facial is geschikt voor iedereen en wordt vooral ingezet bij (beginnende) huidveroudering. Tijdens deze behandeling krijgt u een milde peeling die uit vitamine E, F en glycolzuur bestaat. Deze ingrediënten vormen de basis voor huidvernieuwing, huidversteviging, het vernieuwen van de poriën en geven de huid een prachtige glow. Daarnaast doen we een liftende bindweefselmassage die de doorbloeding en collageen aanmaak stimuleert. Het resultaat is een glanzende, frisse en gelifte skin.

De voordelen van facials

Facials zijn de oplossing om uw skin een boost te geven en direct te ontspannen. Even geen stress, even relaxen. Wij zetten alvast de voordelen van een facial op een rij:
 • Tijdens een professionele facial bij Get Spoiled kunt u echt ontspannen. Ga heerlijk liggen op ons fijne behandelbed, wij doen de rest.
 • Na de facial ziet uw huid er weer stralend uit.
 • Een facial zorgt voor de juiste energieboost in uw gezicht.
 • Onze facial treatments zorgen ervoor dat uw huid weer soepel is en er jonger uitziet.

Facials bij Get Spoiled

Get Spoiled is het huidinstituut in Arnhem en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor huidverjongende en unieke facials. Onze huidtherapeuten laten u graag genieten in een ongedwongen sfeer. Boek nu eenvoudig en snel een afspraak via ons afsprakenformulier. We zien u graag terug in onze huidkliniek.

Indien u graag meer wilt lezen over de verschillende facials, klik hieronder op de gewenste behandeling en vind de facial die bij uw huid past. Weet u niet zeker welke facial bij uw huid past? Stuur ons gerust een bericht.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.