5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Uitvoerige intake en huidscan
 • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
 • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor jezelf, terwijl je huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijg jij serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Littekens behandelen

Dagelijks behandelen onze huidspecialisten cliënten met littekens. Deze littekens kunnen op verschillende manieren ontstaan, zoals een keloïd litteken of littekens na acne. Littekens kunnen cosmetisch storend worden ervaren, waardoor littekens behandelen een ideale uitkomst is voor onze klanten. Daarnaast kan een litteken een vervelende herinnering geven aan een situatie, waardoor het begrijpelijk is om uw litteken te laten behandelen. Littekens behandelen kunt u doen via een microneedling behandeling of via lasertherapie.

Hoe ontstaan littekens?

Indien u een huidbeschadiging heeft gehad, waarbij de huid is hersteld, kan een litteken ontstaan. Vaak is dit het gevolg van een huidziekte, operatie of een ongeval. Hoe erger de huid beschadigd is, hoe langer het genezingsproces duurt tot een litteken weg is. Doordat het genezingsproces erg lang kan duren, wordt een litteken vaak als cosmetisch storend ervaren. Hierdoor kiezen klanten er vaak voor om een litteken te behandelen, zodat het niet meer zichtbaar is.

Daarnaast zijn er verschillende factoren die invloed hebben op littekenvorming. Ten eerste speelt de leeftijd erg mee. Hoe ouder u wordt, hoe langer het duurt tot een wond is genezen. Een jongere huid geneest sneller, waardoor littekens bij jongere mensen eerder verdwijnen. Daarnaast hebben mensen met een gekleurde kans ook een verhoogde kans op het ontwikkelen van bijvoorbeeld keloïd littekens. Daarnaast speelt de zone van de huid ook mee op littekenvorming. Een litteken op een gespierde lichaamsdeel zien er vaak groter uit en zijn dan beter te zien. Indien u graag uw littekens wilt laten behandelen, neem gerust contact met ons op. Onze huidspecialisten zijn gespecialiseerd in littekens behandelen en helpen u graag verder.

Verschillende soorten littekens

Er zijn verschillende soorten littekens welke zijn opgedeeld in een normale litteken of een abnormale littekens. Een normale litteken is ongeveer één jaar bezig om uit te rijpen. Na dit jaar krijgt het litteken de definitieve vorm en kleur. In dit jaar is het al mogelijk om een litteken te behandelen met speciale littekencrème, indien u het litteken nog niet wilt behandelen. Vraag hier gerust naar de mogelijkheden welke littekencrème het beste is voor uw litteken.

Daarnaast hebben we ook nog abnormale littekens welke onder te verdelen zijn in:
 • Keloïde littekens. Dit litteken kenmerkt zich doordat dit litteken vaak buiten de oorspronkelijke wondrand groeit. Tevens is dit litteken vaak felrood tot paars van kleur.
 • Hypertrofische littekens. Deze littekens zijn te herkennen aan de felrode kleur. Daarnaast zijn deze littekens dik en stuk en komen vaak voor boven het huidniveau en beperken zich tot de oorspronkelijke wondrand.
 • Atrofische littekens. Deze littekens zijn te herkennen aan een atrofisch aspect. Het weefsel is dun en rimpelachtig.
 • Scleroserend littekens. Het bindweefsel kan veranderen, waardoor een litteken kan gaan scleroseren. Hierbij wordt het litteken hard, dik en moeilijk plooibaar.

Welke mogelijkheden zijn er voor littekens behandelen?

Littekens behandelen kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw littekens laten behandelen door middel van microneedling bij Get Spoiled, maar ook via lasertherapie. Onze huidspecialisten kijken graag welke methode het meest effectief is voor uw litteken, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen en u uw littekens niet meer als storend ervaart. 

Littekens behandelen met microneedling

Littekens behandelen kan zeer effectief gedaan worden door middel van microneedling. Bij een microneedling behandeling wordt uw huid verstevigd en geëgaliseerd. Het doel van deze behandeling is om uw littekens te verminderen, maar ook fijne lijntjes of grove poriën. Tijdens een microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van een zeer klein steriel naaldje die viberend in de huid terecht komen, waardoor microkanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze microkanaaltjes zorgen ervoor dat een natuurlijk herstelproces wordt gestart waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. Uiteindelijk wordt uw huid verstevigd, voller en wordt uw huidteint egaler, frisser en stralender. Littekens behandelen met microneedling kan met een gehele gelaat behandeling, maar ook voor een speciale zone. Indien u meer wilt weten over microneedling verwijzen we u graag naar één van de onderstaande pagina's op onze website.

Littekens behandelen met lasertherapie

Naast littekens behandelen met microneedling hebben kunnen wij littekens tevens behandelen met lasertherapie. Onze aanpak in lasertherapie voor littekens is maatwerk. Hierbij kijken we altijd welke laser geschikt is voor uw huid en hoeveel behandelingen nodig zijn voor het beste resultaat. Indien u graag meer wilt lezen over littekens behandelen met lasertherapie verwijzen we u graag naar de laserpagina voor littekens.

Specialist in het behandelen van littekens

Get Spoiled is dé specialist op het gebied van littekens behandelen. In onze huidinstituut richten we op een prachtig resultaat zonder ingrijpende, pijnlijke operaties. Tevens werken we enkel met wetenschappelijk, bewezen en veilige behandelmethodieken. Onze huidspecialisten hebben de juiste diploma's om littekens te behandelen, waardoor u ten alle tijden deskundig advies en uitvoering kunt verwachten van een professionele huidspecialist.

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.