• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Uitvoerige intake en huidscan
  • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
  • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Pigmentbehandeling

Pigment is ook wel een kleurstof die melanine wordt genoemd. Deze kleurstof geeft kleur aan uw haren, ogen en uw huid. Tijdens hyperpigmentatie ontstaat een vermeerdering van pigment in de huid. Deze toename kan worden veroorzaakt door een toename van pigmentcellen of een verhoogde productie van pigment. Deze vorm is al mogelijk sinds de geboorte, maar kan ook in een later stadium ontstaan. Pigment of hyperpigmentatie is een donkere, bruine verkleuring van de huid die veroorzaakt wordt door een verhoging van melanine in de huid. In de volksmond zijn deze vlekken en plekken beter bekend als sproeten, ouderdomsvlekken, levervlekken of zwangerschapsmasker (melasma). Ze zijn te zien op de opperhuid, in de lederhuid of beide.

Verschillende soorten pigmentvlekken

Er bestaan verschillende soorten pigmentvlekken die te behandelen zijn met een pigmentbehandeling. Hierbij kunt u denken aan pigment door overmatige blootstelling aan de zon, ofwel ouderdomsvlekken op latere leeftijd. Deze vlekken zijn het hele jaar door zichtbaar. Als tweede bestaat er ook zwangerschapspigment welke een zwangerschapsmasker of melasma wordt genoemd. Dit is een pigmentstoornis die diep in de huid zit en is vooral te zien bij vrouwen in het gezicht na een zwangerschap. Als derde bestaat er ook post-inflammatoire hyperpigmentatie welke ontstaat als gevolg van een een huidbeschadiging of huidontsteking. Als laatst hebben we ook sproeten wat een ophoping is van pigment in de onderste lagen van de opperhuid. Deze plekken zijn vaak te zien op plaatsen waar veel zonlicht komt, zoals het gezicht of de armen. Tevens is het mogelijk dat pigmentvlekken genetisch bepaald zijn of het gevolg zijn van littekenvorming.

Get Spoiled Lighten up Peel pigmentbehandeling

Get Spoiled heeft een effectieve manier om pigmentvlekken te verminderen door onze Get Spoiled Lighten Up Peel. In de huid zitten cellen die melanocyten worden genoemd. Deze cellen produceren pigmenten. Als er te veel pigment in de huid wordt geproduceerd, is er een afzetting van melanine. Hierdoor krijgt de huid hyperpigmentatie en dus vlekken. Deze Get Spoiled Lighten up Peel behandeling is gericht op het verminderen van deze pigmentvlekken.Tijdens het consult starten we met een grondige kosteloze huidanalyse om uw huid te analyseren. Aan de hand hiervan maken we een behandelplan voor uw pigmentbehandeling, zodat het beste resultaat ontstaat. Onze huidtherapeuten geven u graag advies op maat. Onze peel is opgedeeld in twee mogelijkheden: peeling 30 minuten of peeling 60 minuten.

Peeling 30 min

Onze 30 minuten peeling is geschikt voor het verstevigen en het egaliseren van uw huid. Oneffenheden als pigmentvlekken worden aanzienlijk verminderd. Tijdens deze behandeling wordt een vloeistof die uit meerdere zuren of kruiden bestaat aangebracht op uw huid. De kruiden en zuren hebben allen een unieke werking op de huid. Hierdoor kunnen we pigmentvlekken aanpakken en uw huidconditie verbeteren. Het resultaat is een zichtbaar frisse en egale huid. Meer informatie over onze 30 minuten peeling is te vinden op onze peeling 30 min pagina.

Peeling 60 min

Ook onze 60 minuten peeling is geschikt om uw huid te verstevigen en te egaliseren. Tijdens deze peeling kunnen we de pigmentvlekken nog meer laten verdwijnen door de krachtige werking van de peeling. Tevens worden dode huidcellen tijdens de peeling verwijderd. Dit zorgt voor een snellere aanmaak van collageen, stimulatie van elastine en wordt de algehele huidconditie verbeterd. Meer informatie over onze 60 minuten peeling is te vinden op onze peeling 60 min pagina.

Pigmentbehandeling in onze salon

Een pigmentbehandeling in de vorm van een peel is een stevige behandeling voor uw huid. Door het juiste advies van onze therapeuten wordt u goed voorbereid op uw pigmentbehandeling, alsmede het juiste advies voor de nazorg. Deze huidbehandeling tegen pigmentvlekken wordt gegeven in onze salon in Arnhem. Wij werken aan zichtbare huidverbetering en huidherstel vanuit onze salon in Arnhem.

Tijdens de pigmentbehandeling maken we voor-foto's, waardoor we het effect van de behandeling beter in kaart kunnen krijgen. Onze huidspecialist start met het reinigen van het gelaat, waarna een speciale lotion wordt aangebracht om de huid goed te ontvetten. Hierna wordt de peeling aangebracht.  Na de behandeling kan het zijn dat uw huid er wat roder uitziet, echter verdwijnt dit vaak na enkele uren. Onze huidtherapeuten vertellen u graag welke producten u het beste na de peeling kunt gebruiken voor een optimaal resultaat.

De specialist in pigmentbehandelingen en pigmentvlekken

Al jarenlang is Get Spoiled gespecialiseerd in de behandeling van verschillende huidproblemen, waaronder pigmentvlekken. Onze huidtherapeuten richten zich op zichtbaar resultaat zonder ingrijpende operaties. Dit doen wij op een veilige en bewezen manier met o.a. een pigmentbehandeling. Onze huidtherapeuten zijn gecertificeerd, waardoor we de juiste veiligheid, deskundigheid en hygiëne kunnen garanderen. Indien u graag meer wil weten over een pigmentbehandeling, neem contact met ons op. We vertellen u hier graag meer over tijdens een gratis huidanalyse consult. Voor meer informatie over onze pigmentbehandeling verwijzen we u graag naar onze behandeling pagina's per behandeling.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.