5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Laserbehandelingen

Indien je benieuwd bent voor welke laserbehandelingen jij bij ons terecht kunt en met welke laser wij werken tijdens onze laserbehandelingen, vind je hier meer informatie over deze behandelingen. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor een gratis consult voor een laserbehandelingen. De eerste stap naar een langdurig resultaat met een laserbehandeling start uiteraard met een uitvoerige consult om jouw wensen in kaart te brengen. Voor laserbehandelingen ben je bij Get Spoiled in Arnhem aan het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor laserontharing, maar ook lasertherapie voor acné, littekens of vaatbehandelingen.

In een aantal gevallen wordt lasertherapie vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende polis. Informeer bij de zorgverzekeraar naar de hoogte hier van.

Laserbehandelingen bij Get Spoiled

Get Spoiled is een van de weinige huid salons die echt met zijn tijd meegaat. Zo beschikken we inmiddels al enige tijd over de moderne Duetto MT EVO -laser om een nog beter resultaat te bieden op het vlak van laserontharing en kwalitatieve vaatbehandelingen. Tijdens onze laserbehandelingen werken we met de hypermoderne Duetto MT EVO-laser.

Meer informatie over onze laser

De Duetto MT EVO-laser bevat de Alexandrite- en de Nd:YAG-laser die zowel los van elkaar als tegelijkertijd gepulst kunnen worden. Hierdoor is deze laser geschikt voor alle huidtypes en voor verschillende indicaties (zoals ontharen, het verwijderen van pigment en ontsierende (beenvaatjes). Een losse luchtkoeling beschermt de huid tijdens de behandeling en vergroot het comfort voor de cliënt.

Kwalitatief laseren

Beide lasers staan bekend als zeer kwalitatieve standaarden op het vlak van laserontharing en vaatbehandelingen. De Duetto MT EVO is een van de weinige systemen die in staat is beide lasers perfect met elkaar te laten combineren. Dit zorgt voor een nog effectievere, maar bovenal ook veiligere huidbehandeling.

Hoe werkt de de Alexandrite-laser?

De Alexandrite-laser wordt geabsorbeerd door pigment, wat zorgt dat deze laser ingezet kan worden voor ongewenste haargroei en pigmentvlekken. Bij laserontharing absorbeert het pigment in het haarzakje het laserlicht dat wordt omgezet in warmte. Hierdoor beschadigt het haarzakje, wat maakt dat er op den duur geen haargroei meer mogelijk is.

Laserbehandelingen voor huidvaatjes

Bij de behandeling van bijvoorbeeld couperose, verwijde vaatjes, bloedblaasjes en beenvaatjes wordt de effectieve Nd:YAG ingezet. Deze laser wordt goed geabsorbeerd door bloed en zorgt ervoor dat eiwitten in het bloed stollen, wat ervoor zorgt dat de vaatwandjes beschadigen en opgeruimd worden door het lichaam.De Nd:YAG-laser wordt ook toegepast bij laserontharing voor de donkere huidtypes. Dit maakt dat deze geheel veilig is voor de donkere huid.

Aantal laserbehandelingen

Voor vaatbehandelingen met de Nd:YAG-laser zijn er circa 1-5 behandelingen nodig. Voor ongewenste haargroei zijn er gemiddeld 6-12 behandelingen nodig. Jouw huidspecialist zal je hierin adviseren. Twijfel niet om even contact met ons op te nemen of plan gerust een gratis consult in voor jouw laserbehandelingen. Zo weet je precies wat jij kunt verwachten tijdens onze laserbehandelingen.

Alle laserbehandelingen bij Get Spoiled

Bij Get Spoiled kun je terecht voor verschillende laserbehandelingen, waaronder:

Laserbehandeling bij acnetherapie

Acné behandelen met lasertherapie is een zeer effectieve methode vergeleken met een reguliere acnebehandeling. Door de lasers wordt zuurstof gecreëerd, waardoor de acne bacterie wordt gedood. Tevens zorgt de warmte van de laser dat de talgproductie wordt geremd en de doorbloeding van de huid wordt verbeterd. Meer informatie over deze behandeling is te vinden op de pagina over acnetherapie met laser.

Laserbehandeling voor huidverbetering

Door jouw huid te behandelen met de fractional laser wordt de algehele huidconditie verbeterd. Deze behandeling is zeer efficiënt voor acnelittekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels, vale huid, verslapte huid, grove poriën of rokerslijnen. Tijdens deze laserbehandeling wordt de huidstructuur verfijnd en krijgt jouw huid weer een mooie egale kleur door het huidvernieuwingsproces te verbeteren. Meer informatie over deze behandeling is te vinden op de pagina over huidverbetering met lasertherapie.

Laserbehandeling bij vaatbehandelingen

Tijdens deze behandeling kunnen vaatjes worden behandeld met de Alexandrite, Nd:YAG of de IPL laser. Hierdoor is deze behandeling zeer effectief voor onder andere couperose, spider naevus, cherry angioma, hemangioom, wijnvlekken of beenvaten. Indien jij één van deze situaties herkent, lees gerust meer over deze behandeling op onze pagina over vaatbehandelingen met lasertherapie

Laserbehandelingen bij pigmentbehandelingen

Indien jij last heeft van pigmentvlekken, dan kunnen wij je zeer goed verder helpen met onze nieuwste lasertechniek. Deze behandelingen worden uitgevoerd met onze Alexandrite 755 nm laser. In onze huidinstituut helpen we je graag verder bij verschillende pigmentvlekken zoals de bekende lentigo solaris of hyperpigmentatie. Indien je graag meer wilt weten over deze behandeling, lees dan meer op onze pagina over pigment behandelen met laser.

Laserontharing

Maak voor altijd komaf van ongewenste haargroei met laserontharing. Met onze lasers bereiken we verbluffende resultaten en heb je geen last meer van ongewenste haargroei of een geïrriteerde huid na het scheren of epileren. Tijdens laserontharing wordt de pigment in het haarzakje vernietigd, waardoor er geen nieuw haar meer gevormd kan worden. Meer informatie over deze behandeling is te vinden op de pagina over laserontharing.

Laserbehandeling bij littekens

Littekens ontstaan vaak bij herstel van de huid na een huidbeschadiging. Met de Nd:YAG/er:bium laser kunnen we littekens behandelen, waardoor dit niet meer zichtbaar is. Deze behandeling is zeer effectief bij littekens die ontstaan zijn door acné, maar ook atrofische littekens, hypertrofische littekens en keloïd littekens. Lees gerust meer over littekens behandelen met lasertherapie op die pagina.

Laserbehandeling bij acné littekens

Acné kan dieperliggende ontstekingen achterlaten. Met onze lasertechniek kunnen we deze littekens zeer grondig behandelen, waardoor de littekens niet meer zichtbaar zijn. Hierbij werken we met verschillende factional lasers. Het behandelen van acné littekens is een behandeling op maat, waardoor uw huidspecialist altijd kijkt hoe ze bij jou het beste resultaat kunt behalen. Indien je meer wilt lezen over acne littekens behandelen, lees dan meer op de pagina over acné littekens.

Heb jij vragen over huidbehandelingen met lasertechniek? Neem dan gewoon even contact met ons op. We geven jou graag informatie over deze moderne technologie. Uiteraard kun je ook altijd een gratis consult inplannen. In dit consult bekijken we graag welke behandelplan voor jou het beste resultaat oplevert. Indien jij graag meer wilt lezen over de verschillende laserbehandelingen, klik dan gerust op één van de onderstaande links en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen doen.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.