• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Acnetherapie met laser

Acne therapie d.m.v. lasertherapie (nieuw)

Get Spoiled voert sinds kort ook acnebehandelingen uit met de moderne lasertherapie. Deze methode is nog kwalitatiever en effectiever dan de reguliere acnebehandelingen. 

Bij actieve acne zorgen de lasers voor het creëren van een zuurstofrijke omgeving, waardoor de acnebacterie wordt gedood. Ook wordt door de warmte van de laser de talgproductie geremd en de doorbloeding van de huid verbeterd. Ook het afvoeren van afvalstoffen gaat hierdoor effectiever. 

Verfijnde huidstructuur en een egalere kleur

Na acnebehandelingen is het mogelijk dat er soms littekens achterblijven. De huid kan dan, wanneer er sprake is van rode vlekken of overgebleven acnelittekens, verbeterd worden met verschillende fractional lasers. De lasers zorgen ervoor dat celvernieuwing wordt geactiveerd en dat hiermee de huidstructuur verfijnt en de kleur egaler wordt.

Wij werken met de supermoderne Duetto MT EVO-laser
Meer informatie over laseren vindt u hier

Lasertechniek bij Get Spoiled

Get Spoiled is gespecialiseerd op het gebied van acne therapie met de Duetto MT EVO-laser. We beschikken over meerdere fractional lasers, zodat we altijd op maat werken. Deze lasertechniek is de nieuwste techniek bij huidverjonging en acnelittekens.

Wilt u meer weten over huidbehandelingen met lasertechniek, neem dan even contact met ons op.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.