• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Ontharing met laser

Laserontharing

Heeft u last van ongewenste haargroei of irritatie door scheren of epileren? Dan biedt onze lasertechniek heel mooie resultaten. Wij van Get Spoiled zijn gespecialiseerd in ontharing door lasertechniek. Met de supermoderne laser Alexandrite werken we op huidtype 1 en 2, met de Nd:YAG-laser werken we op huidtype 4 tot en met 6. Met verbluffende resultaten.

We kunnen ook beide lasers tegelijkertijd gebruiken (mixed). Dit doen we bij huidtype 3-4, alexandrite voor huidtype 1-2 en Nd:Yag voor huidtype 5-6.
De laserontharing behandelingen die wij bieden, werken zeer goed voor: 
  • Cosmetisch storende overbeharing
  • Hirsutisme
  • Overbeharing bij PCOS
  • Folliculitis barbae
  • Sinus pilonidalis
  • Hidradenitis suppurativa

Hoe werkt laserontharing?

Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Om deze reden moeten de haren donker zijn van kleur. Het laserlicht wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar gevormd kan worden. U rekent in hoge mate af met ongewenste haargroei!

Afhankelijk van het huidgebied zijn gemiddeld tussen de 8 en de 12 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uw huidspecialist adviseert u hierin. Het te behalen resultaat is afhankelijk van factoren als leeftijd en hormonale en erfelijke factoren van de haargroei. Het eindresultaat van het ontharen via de laser is haarvermindering tot maar liefst maximaal 80%.

Wij werken met de Alexandrite-laser en de Nd:YAG-laser van Duetto MT EVO. Meer informatie over laseren vindt u hier

Laserontharing bij Get Spoiled

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve en moderne ontharing met onze Duetto MT EVO-laserMet deze apparatuur boeken we heel mooie resultaten. Onze aanpak is altijd op maat, daar we beschikken over meerdere fractional lasers. 

Wilt u meer weten over ontharen via de laser, neem dan contact met ons op!
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.