5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Ontharing door laseren Arnhem

Laserontharing

Heeft u last van ongewenste haargroei of irritatie door scheren of epileren? Dan biedt laseren Arnhem een heel mooi resultaat door onze lasertechniek. Wij van Get Spoiled zijn gespecialiseerd in ontharing door laseren Arnhem.

Voor huidtype 1- 2 is de Alexandrite laser onze eerste keus, voor donkere huidtypen 5 en 6 is de YAG laser het meest geschikt. Voor huidtypes 3 en 4 kunnen wij de lasers tegelijk laten pulsen wat nog effectiever en veiliger is.

De behandeling ontharing met laser wordt vooral bij mensen met gemiddeld tot donker haar gedaan, in een aantal gevallen kunnen wij ook blonde haren goed behandelen. Er zijn gemiddeld 6-12 behandelingen nodig. De eerste resultaten zijn al na één behandeling zichtbaar. 

De laseren Arnhem behandelingen die wij bieden, werken zeer goed voor: 
  • Cosmetisch storende overbeharing
  • Hirsutisme
  • Overbeharing bij PCOS
  • Folliculitis barbae
  • Sinus pilonidalis
  • Hidradenitis suppurativa

Hoe werkt laserontharing?

Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Om deze reden moeten de haren donker zijn van kleur. Het laserlicht wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar gevormd kan worden. U rekent in hoge mate af met ongewenste haargroei!

 Het te behalen resultaat is afhankelijk van factoren als leeftijd en hormonale en erfelijke factoren van de haargroei. Het eindresultaat van het ontharen via de laser is haarvermindering tot maar liefst maximaal 80%.

Wij werken met de Alexandrite-laser en de Nd:YAG-laser van Duetto MT EVO. Meer informatie over laseren vindt u hier

Laserontharing bij Get Spoiled

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve en moderne ontharing met onze Duetto MT EVO-laserMet deze apparatuur boeken we heel mooie resultaten. Onze aanpak is altijd op maat. Een van de vaakst voorkomende laseren Arnhem behandelingen zijn oksels laseren Arnhem en bikinilijn laseren. Ook voor deze behandelingen kunt u bij Get Spoiled terecht!

Oksels laseren Arnhem
Uw oksels moeten regelmatig geschoren worden. Heeft u na het scheren last van huidirritaties onder uw oksel? Kies dan voor oksels laseren Arnhem bij Get Spoiled. Oksels laseren Arnhem is dé manier om af te komen van uw haargroei. Tijdens de behandeling worden de haarwortelzakjes en de haarstamcellen vernietigd. Hierdoor zal er geen nieuw haar meer groeien. 

Bikinilijn laseren
Wanneer u last heeft van ongewenste haargroei bij uw bikinilijn of last heeft van irritaties kunt u kiezen voor uw bikinilijn laseren. Door te kiezen voor uw bikinilijn laseren kan er geen haar meer groeien op het behandelde gedeelte. 

Wilt u meer weten over laseren Arnhem, neem dan contact met ons op! U kunt natuurlijk ook eerst een consult inplannen. Tijdens dit consult bespreken wij uw wensen en hoe het laseren Arnhem uw wensen kan vervullen. 
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.