5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Littekens behandelen met lasertherapie

Lasertherapie bij littekens

Onze hypermoderne lasers boeken verbluffende resultaten bij het behandelen van littekens. De meeste littekens ontstaan nadat de huid hersteld is van een huidbeschadiging. Een huidbeschadiging kan zorgen voor een afname of juist toename van weefsel. Diverse factoren (leeftijd, erfelijkheid, huidkleur etc.) hebben invloed op littekenvorming.

Wij behandelen littekens met de fractionele Er:bium Yag laser. Deze behandeling wordt toegepast bij: acne littekens, atrofische littekens, hypertrofische littekens, keloïd littekens.

Type littekens te behandelen

  • Atrofische littekens = Littekens met weinig bindweefsel bij genezen. Deze littekens zijn vaak licht van kleur en liggen verzonken in de huid.
  • Hypertrofische littekens = Ontstaan door weefseltoename. Deze littekens liggen boven het weefselniveau en zijn vaak rood van kleur en voelen hard aan of jeuken.
  • Keloïd littekens = Een keloïd litteken lijkt op een hypertrofisch litteken en groeit buiten de wondranden. Deze littekens zijn vaak erg verdikt.

Wij werken met de hypermoderne Duetto MT EVO-laserMeer informatie over laseren vindt u hier

Lasertherapie bij littekens bij Get Spoiled

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van littekens met onze Duetto MT EVO-laserMet deze apparatuur boeken we verbluffende resultaten. Onze aanpak is altijd op maat, daar we beschikken over meerdere fractional lasers. 
Wilt u ook uw littekens effectief laten behandelen? Neem dan contact met ons op.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.