5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Vaatbehandelingen met laser

Vaatbehandelingen − lasertherapie 

Heb jij last van storende vaatjes op je gezicht of benen? Bij Get Spoiled ben je aan het juiste adres voor een effectieve vaatbehandeling 

Vaatjes kunnen behandeld worden met zowel de  Nd:YAG laser als IPL. Uw huidspecialist bepaalt welke het meest geschikt is. Deze behandeling kan toegepast worden bij: couperose, spider naevus (web met vaatjes), cherry angioma (bloedblaartje), hemangioom (woekering van vaten), wijnvlek en beenvaten

Heeft u last van storende rode of paarse vaatjes in uw gezicht? Dit kunt u bij Get Spoiled kwalitatief laten verwijderen met de vaatlaser. Ook andere vaatafwijkingen van de huid als een spider naevus of bloedblaasjes kunnen met deze moderne vaatlaser behandeld worden.
 

Laserbehandeling couperose

Couperose kan zichtbaar zijn als een netwerk van rode of paarse zichtbare vaatjes in het gezicht. Dit kan als ontsierend en cosmetisch storend worden ervaren. Deze teleangiëctasieën zijn volkomen onschuldig, maar trekken niet meer vanzelf weg. Met onze Duetto MT-laser herstellen we de huid en de zichtbare vaatjes trekken nagenoeg helemaal weg. Gemiddeld zijn 3-5 behandelingen nodig.

Wij werken met de supermoderne Duetto MT EVO-laser
Meer informatie over laseren vindt u hier

Na de vaatbehandeling

  1. Vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten op het behandelde gebied gedurende ten minste 24 uur na de behandeling.
  2. Bescherm het behandelde gebied tegen zonlicht door het dragen van beschermende kleding en het aanbrengen van een zonnebrandcrème met een hoge SPF.
  3. Vermijd saunabezoeken, hete douches en zwemmen in chloorwater gedurende ten minste 24 uur na de behandeling.
  4. Houd het behandelde gebied schoon en droog om infectie te voorkomen.
  5. Als er korstjes of schilfers ontstaan, laat deze dan vanzelf eraf vallen en probeer er niet aan te krabben of te pulken.
  6. Nadien adviseren wij de huid een aantal keer per dag te koelen met een koelpack om zwelling tegen te gaan.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.