• Kwalitatieve huidverbetering
 • Ongedwongen sfeer
 • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Wat een peeling met je huid doet

Oneffenheden op uw gezicht kunnen erg vervelend zijn, maar weet u dat u dit gemakkelijk kunt verhelpen door middel van een peeling van Get Spoiled? Tijdens een peeling verbetert uw huid. Een peeling is een vloeistof bestaande uit zuren. Het resultaat van een peeling is een gezonde en jonge huid die direct straalt. Een peeling kan ingezet worden voor uiteenlopende huidtypen. Laat uw huid verbeteren door een van onze behandelingen. Wij ontvangen u graag in ons huidinstituut. 

Wat is een peeling?

Een peeling is een behandeling waarbij op basis van zuren oneffenheden verwijderd worden. De zuren zijn van natuurlijke aard verkregen uit onder andere suikerriet. Tijdens de behandeling lost de peeling vloeistof cellen op waarmee de dode huidcellen aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor worden er meer lagen van de huid verwijderd dan met een scrub. Vervolgens kunnen er nieuwe huidcellen op een snellere manier ontstaan. Dit zorgt voor een jongere, gladde huid zonder oneffenheden. 

Wanneer moet u kiezen voor een peeling?

U kunt kiezen voor een peeling wanneer u last heeft van de volgend problemen:
 • Huidveroudering
 • Zonschade
 • Pigmentvlekken
 • Acne
 • Grove poriën
 • Vette huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Grove huidstructuur
 • Littekens van acne

Bent u benieuwd of uw probleem verholpen kan worden door een van onze peeling behandelingen? Neem gerust contact met ons op en laat u adviseren!
 

Wat zijn de voordelen van een peeling?

Wanneer u kiest voor een peeling van Get Spoiled brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is dat een peeling rimpels en fijne lijntjes vermindert. Ook verhelpt een peeling acne. Acne wordt door verschillende factoren veroorzaakt. Ook helpt een peeling voor het verwijderen van pigmentvlekken op uw gezicht. Maar wist u ook dat uw make-up mooier blijft zitten na een peeling? Uw huid, de ondergrond van de make-up, is verbeterd waardoor uw foundation niet meer gaat vlekken. 

Wist u dat een peeling ook zeker geschikt is voor mannen? Na een peeling kan een man minder last hebben van irritaties na het scheren. Een peeling is dus zeer geschikt voor mannen en vrouwen! 

Na de peeling

Na de behandeling kunt u direct naar huis. Het kan zijn dat uw huid wat rood en opgezwollen is, dit is volkomen normaal. De eerste dag is het belangrijk om uw huid droog te houden, daarna mag u het behandelde gedeelte enkel met water wassen. Een tot twee dagen na de behandeling kan uw huid gaan schilferen. Dit is normaal omdat de dode huidcellen dan van uw huid vallen. Wel kunt u de huid insmeren met crème of vaseline. Laat de schilfers en korstjes vooral zitten totdat deze er zelf afvallen. Wanneer u hier aan gaat zitten kan een litteken ontstaan. 

Na een week is het resultaat optimaal en ziet uw huid er weer stralend uit. Vanaf dit moment mag u ook weer make-up aanbrengen, echter is het normaal als u huid na een week nog een beetje rood is. 

Peeling van Get Spoiled

Bij Get Spoiled kun je kiezen tussen een peeling van 30 minuten en een peeling van 60 minuten. Bescherm uw huid na de peeling goed. Uw huid is erg gevoelig voor UV-straling. Na de peeling zullen wij u uiteraard nog meer tips geven om uw huid gezond en jong te houden. Neem gerust contact met ons op mocht u nog vragen hebben of maak gemakkelijk online een afspraak voor uw peeling. Bij Get Spoiled hebben wij een passie voor huidverbetering. Wij zullen dan ook gebruik maken van de nieuwste technieken en producten van A-merken. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden ons huidinstituut verlaat.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.