5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar

Dermapen

De dermapen is de nieuwste innovatie op het gebied van huidverjonging en -verbetering. Maar wat is een dermapen eigenlijk? Hoe verloopt een behandeling en vooral, wanneer weet je of het de juiste keuze voor jou is? Bij Get Spoiled hebben we niet alleen de antwoorden op deze vragen, maar bieden we ook de expertise en zorgvuldige behandeling die je huid verdient.
 

Wat is een dermapen?

De dermapen, ook wel microneedling genoemd. Wellicht heb je de naam al eens voorbij horen komen in je zoektocht naar de perfecte huidverzorging. De dermapen is niet zomaar een hulpmiddel. Het vertegenwoordigt jaren van onderzoek en ontwikkeling in de wereld van de dermatologie.

Op het eerste gezicht lijkt het op een futuristische pen, maar het bevat een geavanceerd mechanisme dat talloze microscopische naaldjes bevat. Elk van deze naaldjes is zorgvuldig ontworpen om tot een specifieke diepte van de huid door te dringen, zonder onnodig ongemak of schade te veroorzaken. Wanneer de dermapen over het huidoppervlak wordt bewogen, creëert het minuscule kanaaltjes die het herstelproces van de huid stimuleren. Dit proces initieert de aanmaak van collageen en elastine, twee cruciale eiwitten die onze huid jeugdigheid en elasticiteit geven.
 

De dermapen aanpak van Get Spoiled

Bij Get Spoiled snappen we dat iedereen anders is, zeker als het om de huid gaat. Iedere huid wordt beïnvloed door dingen zoals zon, eten, stress en genen. Daarom willen we eerst goed weten wat jouw huid nodig heeft.

Voordat we beginnen met de dermapen behandeling, analyseren we je huid grondig. Met moderne technieken en veel ervaring bekijken we dingen zoals het vochtgehalte, de stevigheid en de kleur van je huid.

Na deze analyse maken we een plan voor de behandeling. We kiezen de juiste serums uit ons aanbod die passen bij jouw huidproblemen. Deze serums zijn gemaakt van goede ingrediënten en bedoeld voor verschillende problemen zoals veroudering, pigmentvlekken of een oneffen huid.
Dus bij Get Spoiled krijg je een behandeling die echt bij jou past, met als doel de beste resultaten voor jouw huid.
 

Wanneer kies je voor een dermapen behandeling bij Get Spoiled?

Huidverzorging is meer dan alleen het aanbrengen van crèmes en lotions. Soms heeft onze huid een extra boost nodig om er op zijn best uit te zien. Dit is waar de dermapen-behandeling van Get Spoiled in beeld komt. Maar wanneer kies je precies voor zo'n behandeling?

De dermapen is een innovatief hulpmiddel in de wereld van esthetische behandelingen. Of je nu te maken hebt met fijne lijntjes, acne littekens of een oneffen huidtextuur, de dermapen kan helpen. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke vernieuwing van de huid te stimuleren, waardoor je huid er frisser en verjongd uitziet.

Bij Get Spoiled weten we dat iedereen uniek is en daarom benaderen we elke klant individueel. Als je last hebt van de vroege tekenen van veroudering of als je huid schade hebt opgelopen door blootstelling aan de zon, is een dermapen behandeling een uitstekende keuze. Ook als je simpelweg je huid wilt opfrissen, kan de dermapen een verschil maken.

Advies nodig? Wij adviseren u graag over de dermapen
Waarom zou je voor Get Spoiled kiezen voor je dermapen behandeling? Omdat we passie hebben voor wat we doen. Ons team van professionals zorgt ervoor dat elke behandeling op maat wordt gemaakt, rekening houdend met jouw specifieke huidbehoeften. We gebruiken de nieuwste technologie en de beste producten om ervoor te zorgen dat je de resultaten krijgt waar je naar op zoek bent.
 
Bent u ook geïnteresseerd in een dermapen behandeling? Neem nu contact op met ons en dan helpen wij u zo goed mogelijk!
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Dermapen

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Hoe werkt de Dermapen?

Een Dermapen is, zoals de naam het al zegt, een penvormig apparaat. De Dermapen bevat minuscule naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen wat resulteert in kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen. Hierdoor ontstaan microverwondingen waardoor het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd en de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid wordt hierdoor voller, steviger en de huidteint wordt egaler, stralender en frisser.

Wat is het verschil tussen medische- en cosmetische microneedling?

Medische microneedling mag alleen worden uitgevoerd door een huidtherapeut. De reden hierachter is dat bij medische microneedling op een hogere dieptestand gewerkt kan worden, waardoor de behandeling intensiever is.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.