5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar

Erbium yag laserbehandeling

Heeft u al gehoord van ons erbium yag laserbehandeling? De Erbium YAG laserbehandeling bij Get Spoiled is een effectieve en veilige behandeling voor het verminderen van rimpels, littekens, pigment en striae. De laserstralen worden door het vocht in de huid geabsorbeerd, waardoor de omliggende huid wordt beschermd en onaangetast blijft. Erbium laserbehandelingen kunnen worden uitgevoerd op één gebied, het hele gezicht en zijn geschikt voor ongewenste gezichts- en lichaamsslaesies.

Wat doet de erbium yag laserbehandeling?


De Erbium YAG laserbehandeling is een moderne lasermethode die wordt gebruikt voor huidverbetering. De warmte van deze laser verdampt de bovenste huidlaag, waardoor oppervlakkige onregelmatigheden effectief worden verwijderd. De Erbium YAG laser kan worden gebruikt voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en craquelé huid. Het grote voordeel van de Erbium YAG laser is dat het geen littekens achterlaat en de omliggende huid onbeschadigd blijft.

Hoe ziet de huid eruit na de erbium yag laserbehandeling?


Direct na de erbium yag laserbehandeling wordt de behandelde huid wat wit van kleur. Dit is een teken dat het pigment verdampt. Na de behandeling is je huid wat rood. De behandelde bloedvaatjes kunnen wat donker of blauwig verkleurd zijn. Deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen. Ook kunnen er korstjes ontstaan, maar deze zijn meestal na een paar dagen verdwenen. Roodheid en zwelling kunnen voorkomen, maar dit trekt meestal binnen een tot twee dagen weg. 
TIP: Coolpacks kunnen verlichting geven en helpen eventuele jeuk te verminderen.

Hoe lang blijft het resultaat van de erbium yag laserbehandeling?


Gemiddeld blijven de resultaten van een Erbium YAG laserbehandeling 3-5 jaar zichtbaar. Na de behandeling kan het echter 2 dagen tot 2 weken duren voordat de volledige resultaten zichtbaar zijn.

Wat mag u niet na een erbium yag laserbehandeling?


Na een Erbium YAG laserbehandeling is het belangrijk om te weten waar je rekening mee moet houden. Wij bij Get Spoiled adviseren het volgende:
  • Blijf uit de zon en gebruik een goede zonnebrandcrème
  • Krab of pulk niet aan de behandelde plekken
  • Draag geen strakke, schurende kleding
  • Gebruik geen geparfumeerde of alcoholhoudende producten
  • Niet direct ijs op de huid plaatsen

Is de erbium yag laserbehandeling slecht voor uw huid?


De Erbium YAG laserbehandeling is meestal veilig voor uw huid, maar er zijn enkele risico's. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere een tijdelijke roodheid, zwelling en korstvorming. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen een paar dagen. Er is een kleine kans op pigmentveranderingen, maar dit is meestal tijdelijk. Om deze risico's te verminderen, is het belangrijk om alleen behandelingen te krijgen van een gekwalificeerd professioneel bedrijf zoals Get Spoiled.

Is de erbium yag laserbehandeling pijnlijk?


De Erbium YAG laserbehandeling is meestal niet pijnlijk. Het oog hoeft niet te worden geopend en er is dus geen gevaar voor infectie. Als de behandeling toch pijnlijk is, kan een verdovingsprik naast het oog worden gegeven.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via 026 370 7795, wij helpen u graag verder bij ons in de salon!
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.