5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Fillers Arnhem - een natuurlijk en langdurig resultaat

Fillers Arnhem: Maximaliseer nu uw schoonheid met 's wereld meest verkochte hyaluronzuur filler. Bij Get Spoiled maken we namelijk gebruik van Juvéderm. Deze fillers zorgen voor een langdurig en natuurlijk ogend resultaat. Behoud hetgeen wat u mooi vindt en verbeter hetgeen wat nóg mooier mag. Onze cosmetische arts adviseert graag wat mooi staat bij u, zodat u het beste resultaat kunt verwachten. Bij Get Spoiled zijn we gespecialiseerd in fillers voor verschillende zones. Indien u graag een afspraak wilt maken, kunt u dit eenvoudig doen via onze afsprakenformulier. We zien u graag terug in onze huidinstituut.

Waarom kiezen voor Juvéderm fillers Arnhem

Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van de producten van Juvéderm. De fillers van Juvéderm zijn speciaal ontwikkeld om het gezicht te behandelen voor een resultaat op maat. Deze filler is wereldwijd de best verkochte hyaluronzuur filler wat zich uit in de beste kwaliteit en veilige filler. Deze filler maakt gebruik van een unieke, gepatenteerde vycross-technologie die zorgt voor een mooie, gladde en consistent resultaat. Daarnaast zijn de effecten langdurig zichtbaar: van 9 tot 24 maanden. Dit hangt af van uw behandelde zone. Onze cosmetische arts Christa werkt met veilige fillers die zorgen voor een langdurig resultaat.
  • Beste kwaliteit en veilige fillers
  • Speciale unieke vycross-technologie voor een mooi, glad en consistent resultaat
  • Langdurig resultaat


Fillers Arnhem: hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Een jongere uitstraling of meer volume in het gezicht. Wie wil dat niet. Onze cosmetische arts Christa bekijkt per behandeling wat gewenst is voor het perfecte resultaat. Normaliter zijn de resultaten tussen 9 tot 24 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw huidtype en behandelde zone. Onze cosmetische arts vertelt u hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Fillers in de neus

Het gebruik van fillers in de neus is een veelvoorkomende cosmetische ingreep in Arnhem. Met deze behandeling kunnen asymmetrieën of ongewenste vormen in de neus worden gecorrigeerd, zonder dat er een operatie nodig is. De filler wordt met een dunne naald geïnjecteerd en geeft direct resultaat. Het effect van de behandeling is 9 tot 24 maanden zichtbaar, afhangend van de zone. 

Fillers in de lippen

Ook het gebruik van fillers in de lippen is een populaire cosmetische ingreep in Arnhem. Met deze behandeling kunnen lippen worden vergroot, asymmetrieën worden gecorrigeerd en de lipcontour worden verbeterd. Het effect van de behandeling kan tot ongeveer een jaar aanhouden. 

Fillers in de kaaklijn

Het gebruik van fillers in de kaaklijn is een groeiende trend in cosmetische ingrepen in Arnhem. Met deze behandeling kan de kaaklijn worden geaccentueerd en worden aangepast om een meer gestroomlijnd gezichtsprofiel te creëren. Het effect van de behandeling kan tot anderhalf jaar aanhouden.
Het is echter belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde behandelaar te kiezen om complicaties te voorkomen. Bij onze cosmetische arts Christa ben je in veilige handen. Ze stelt je gerust en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Een extra voordeel is dat Christa met veilige fillers werkt met een langdurig resultaat.

De stappen van een filler behandeling

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Bij Get Spoiled bent u altijd welkom voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we graag uw wensen en bekijkt onze cosmetische arts nauwkeurig naar uw gelaat. Met passend en eerlijk advies vertellen we u wat een natuurlijk resultaat geeft en hoe meer volume in uw gezicht kunt krijgen. Uiteraard bespreken we ook de risico's met u. Onze kracht is eerlijkheid en die delen we graag met u. Tevens vragen we u om een korte medische vragenlijst in te vullen,, zodat we alle zaken in kaart hebben gebracht voor een veilige behandeling. Uiteraard bepaalt u zelf of u in een behandeling wilt ingaan. Het belangrijkste is dat u een veilig en vertrouwd gevoel krijgt bij deze stap.

Stap 2: De behandeling

Zoals eerder besproken, maken we enkel gebruik van de meest veilige en beste fillers die op de markt verkrijgbaar zijn. Tijdens de behandeling behandelen we uw gewenste zone en zorgen we voor een prachtig natuurlijk resultaat. Door het inspuiten van hyaluronzuur maakt het lichaam automatisch bindweefsel aan, waardoor het vulmiddel goed op zijn plek blijft zitten en uw huid positief verstevigt. Deze filler is afbreekbaar en het resultaat kan na een aantal maanden sterk verminderen.

Stap 3: Controle afspraak

Een aantal weken na uw behandeling plannen we een controle afspraak in, waarbij we samen het resultaat bekijken en bespreken hoe u de behandeling heeft ervaren. Uiteraard geven we u nog tips voor een langdurig resultaat en kunt u al uw vragen nogmaals stellen.

Onze cosmetische arts voor fillers Arnhem
Voor uw fillerbehandeling in Arnhem wordt u behandeling en geadviseerd door onze zeer kundige cosmetische arts Christa. Drs. Christa Stojkovic studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Mede door haar ervaringen bij gerenommeerde klinieken zijn we trots om Christa in ons team te hebben. Ze gaat altijd voor een zo mooi mogelijk en goed mogelijk resultaat en werkt zeer precies en zorgvuldig. Onze cosmetische arts geeft u graag deskundig advies.

fillers arnhem

Wilt u meer weten over een filler behandeling? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij adviseren u graag. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze afsprakenformulier. We zien u graag terug in onze huidsinstituut in Arnhem. 
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.