• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Fillers in lip

Wilt u graag vollere lippen, maar weet u niet wat dé perfecte behandeling voor u is? Fillers in lip zijn uitermate geschikt voor vollere lippen. Maar wist u dat u naast fillers in lip ook kunt kiezen voor fillers rond uw mond of ogen of in uw kaaklijn of neus kunt plaatsen? Door fillers in lip worden uw lippen voller en blijft het resultaat gemiddeld 9 maanden tot 1 jaar zitten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plek waar u de fillers zet, maar ook afhankelijk van hoe snel uw lichaam de fillers afbreekt. 

Heeft u interesse in een fillers in lip behandeling of een van onze andere fillers behandelingen? Plan een gratis consult in met onze cosmetische arts om uw wensen door te nemen. Maar eerst zullen wij u alles vertellen wat u wilt weten over fillers in lip. Mocht u nog vragen hebben kunt u gerust contact opnemen. Een afspraak plant u gemakkelijk in via onze website!
 

Wat zijn fillers in lip?

Laten we beginnen bij het begin. Wat zijn fillers in lip nou eigenlijk? Kunt u niet beter botox in uw lippen spuiten? Wij gaan u haarfijn uitleggen wat fillers in lip nou precies inhoudt. Door de jaren heen wordt uw huid minder elastisch. Dit heeft te maken met de afname van de hoeveelheid hyaluronzuur in uw huid. Tijdens een fillerbehandeling wordt deze stof teruggebracht in uw huid. Het resultaat hiervan is een voller effect. Natuurlijk kunt u ook een fillers in lip behandeling doen wanneer u nog jonger bent. Wellicht bent u niet tevreden over uw huidige lippen, dan kunt u kiezen voor de fillers in lip behandeling om dit te laten verhelpen. Bij Get Spoiled maken wij enkel gebruik van fillers van A-merken. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden om de juiste producten te gebruiken. Een fillers in lip behandeling duurt maar kort. Gemiddeld duurt een behandeling 15 tot 30 minuten. Hierna kunt u direct ons huidinstituut verlaten en weer doorgaan met uw dagelijkse activiteiten. 

Gemiddeld blijven de fillers 9 tot 11 maanden zitten. Dit is afhankelijk van de plek waar u de filler plaats, maar vooral ook afhankelijk van uw eigen lichaam. Uw lichaam zal de fillers in de loop van tijd zelf afbreken, omdat het een lichaamseigen stof is. 

Het grootste verschil tussen fillers en botox is dat botox uw spieren tijdelijk laten ontspannen, terwijl fillers een rimpel of plooi opvult en zorgt voor extra volume. 

Wat zijn de voordelen van fillers in lip?

  • Een groot voordeel van fillers in lip behandeling is dat u direct resultaat ziet. Bij botox is het resultaat vaak drie tot vier dagen na de behandeling zichtbaar. Bij fillers is dit niet het geval.
  • Het resultaat van fillers houdt langere tijd aan, zo krijg je echt waar voor je geld!
  • Lip fillers zijn niet permanent. Mocht u niet volledig tevreden zijn of er na een tijd genoeg van hebben, worden de fillers door uw eigen lichaam afgebroken.

Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Kies dan voor een fillers in lip behandeling van Get Spoiled!
 

Door wie worden fillers in lip geplaatst?

Bij Get Spoiled worden de fillers in lip geplaatst door onze cosmetische arts drs. Christa Stojkovic. Christa heeft Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij al veel ervaring op mogen doen binnen de plastische chirurgie. Ten alle tijden zal Christa dan ook haar eerlijke en ervaren mening geven tijdens het consult. Christa is pas tevreden met de behandeling, als u dat bent. Geef daarom vooral uw wensen door tijdens een gratis consult, dan geeft Christa aan wat er mogelijk is voor u.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.