• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning
Maak afspraak
Maak kennis met Get Spoiled
  • Intakegesprek met huidspecialiste
  • Uitvoerige intake en huidscan
  • Uitgebreide advies en behandelplan op maat
  • Direct een aansluitende behandeling
Nu 90 minuten voor €99,00

Vraag direct eerste consult aan
Onderbouwd genieten
Geniet van een moment helemaal voor uzelf, terwijl uw huid wordt verbeterd. Heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer! 

De Get Spoiled-werkwijze
  • Kwalitatieve huidbehandelingen
  • Hoogwaardige producten
  • Voedingstips en voedingssupplementen 
  • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze
Huidverbetering en ontspanning
Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Neem contact op Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Grove poriën

In de huid kan onderscheidt worden gemaakt tussen twee soorten poriën: olieporiën en zweetporiën. De olieporiën staan ook wel bekend als haarzakjes. Elk haarzakje bevat een talgklier dat talg produceert. De functie van poriën is een veilige doorgang te bieden van de talg naar het huidoppervlak, met als doel de huid te beschermen.

Hoe ontstaan grove poriën?

Door verschillende factoren produceert ons lichaam soms te veel talg. Als huidcellen rondom deze talgklier blijven hangen, kan dit leiden tot een blokkade waardoor het talg zich blijft ophopen. Dit resulteert in een verstopte porie, oftewel, mee-eter. Wanneer een porie verstopt is, kan deze na enige tijd gaan rekken en groter worden. De porie is dan zichtbaar als een klein gaatje. Wanneer dit proces niet wordt tegengehouden, zullen meer poriën gaan oprekken. Hierdoor worden de poriën steeds meer zichtbaar en wordt de huid grover van structuur. Oorzaken die leiden tot grove poriën zijn een verhoogde talgproductie en verminderde elasticiteit rondom de porie door huidveroudering en uv-straling. Daarnaast kunnen hormonale veranderingen tijdens zwangerschappen of menopauze zorgen voor grovere poriën. Tot slot kunnen ook (overmatig) gebruik van cosmetica, vette crèmes en onzorgvuldig reinigen van de huid leiden tot een verstopte, en dus grovere porie.

Wat kan ik zelf doen bij grove poriën?

Poriën bevatten géén spiertjes, waardoor zij zo gemakkelijk kunnen veranderen van grootte. Wél kunt u de poriën minder laten opvallen. Belangrijk hiervoor is het soepel houden van de huid én voorkomen dat de poriën verstopt raken. Wanneer de poriën verstopt zijn, kunt u een exfoliant met salicylzuur gebruiken om de talg in de porie op te laten lossen. Door het verwijderen van dode huidcellen en talg in de porie, zal deze ook minder opvallen.

Lees hier meer over de behandeling tegen grove poriën.

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden om de huidstructuur te verfijnen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandelingen in een kuurvorm te doen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Tijdens het consult met een van onze huidspecialisten worden de mogelijkheden besproken en een persoonlijk behandelplan opgesteld.
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.