• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

De IPL behandeling bij Get Spoiled in Arnhem

De IPL behandeling bij Get Spoiled in Arnhem, ook wel bekend als intense pulsed light, is een moderne techniek die wordt gebruikt voor de verbetering van de huid en waarvoor u bij ons in de salon in Arnhem een afspraak kan inplannen. IPL is een laserbehandeling die wordt uitgevoerd door middel van fel licht, in plaats van een laserstraal. Het is een snelle en effectieve methode om huidproblemen aan te pakken.

De IPL behandeling bij ons in Arnhem wordt gebruikt voor veel verschillende huidproblemen:
  • rimpels
  • pigmentvlekken
  • roodheid
  • fijne lijntjes
  • couperose
  • littekens
  • rosacea


IPL behandeling in Arnhem laten doen door professionals


De IPL behandeling wordt uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren professionals in onze salon in Arnhem die zijn opgeleid in de nieuwste technieken en apparatuur. We nemen de tijd om voorafgaand al uw vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen.

Wat doet een IPL behandeling?


De IPL behandeling die door een van onze professionals wordt uitgevoerd in onze salon in Arnhem maakt gebruik van heldere, intense pulsen van licht om te helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en kleur. Het licht dringt door tot de diepere lagen van de huid en helpt bij het bevorderen van de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dit resulteert in een verbetering van de huidstructuur.

De voordelen van een IPL behandeling in Arnhem


IPL behandelingen in Arnhem bieden veel voordelen voor de huid. Ze helpen bij het verbeteren van acne littekens, fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie en roodheid. IPL behandelingen gebruiken lichtenergie om de huid te verbeteren, waardoor ze pijnloos en niet-invasief zijn. Bovendien zijn ze effectief voor verschillende huidtypes en tonen ze meestal snelle resultaten. Patiënten kunnen verwachten dat hun huid zichtbaar verbetert en zachter aanvoelt na een IPL behandeling in Arnhem.

Bent u op zoek naar een behandeling voor de huid? Wij adviseren u graag over wat de beste behandeling is voor u en over onze IPL behandeling bij ons in de salon in Arnhem. Neem contact met ons op via 026 3707 795.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.