• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Laat uw haren laseren bij Get Spoiled in Arnhem

Een alternatieve manier om te ontharing, is uw haren laten laseren, dit kan bij ons in de huidinstituut in Arnhem. Bij deze populaire methode worden precieze en geavanceerde lasers gebruikt, zoals de Alexandrite-Laser en de dNd: YAG-laser van Duetto MT EVO, om haren gericht en efficiënt te verwijderen. Onze lasers kunnen alle huidtypen behandelen en hebben weinig tot geen bijwerkingen. 

Met laserontharing kunt u genieten van een gladde huid zonder het ongemak van scheren, harsen of epilatie. De procedure maakt gebruik van een laserstraal om de haarwortel te beschadigen, waardoor de haargroei wordt verminderd. Na een aantal behandelingen, kunt u genieten van een blijvend resultaat.

Een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld na een gratis consult waarbij de specialist de haargroei evalueert, met als doel een optimaal en langdurig resultaat te behalen.

Voordelen van uw haren laseren bij ons in Arnhem


Een van de grootste voordelen van laserontharing is dat het minder irritatie van de huid veroorzaakt in vergelijking met andere haarverwijdering methoden zoals scheren of waxen. Dit kan leiden tot ingegroeide haren of huidirritatie zoals rode bultjes en jeuk. Door ontharing met laserbehandelingen kan dit worden voorkomen.

Is haren laseren pijnlijk?


Haren laseren is in het algemeen niet schadelijk als het door een ervaren en gekwalificeerde professional wordt uitgevoerd. Het laserlicht richt zich op de haarzakjes en beschadigt deze zonder de omringende huid te raken. In zeldzame gevallen kan het laseren leiden tot bijwerkingen, zoals huidirritatie of verkleuring, maar deze zijn meestal tijdelijk. Het is belangrijk om het advies van onze huidspecialist te volgen en de huid voor en na de behandeling te beschermen. 

Heeft u vragen over de behandeling? U kunt altijd contact met ons opnemen via 026 370 7795, of mail naar info@getspoiled.nl. Wij helpen u graag verder!
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.