5.0 Gebaseerd op 223 reviews
  • Snelle Service
  • Gecertificeerde Huidtherapeuten
  • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Overvloedig transpireren

Overvloedig transpireren is al vervelend genoeg. Krijgt u al zweethanden van een sollicitatie of heeft u op koelen momenten veel last van overvloedig transpireren? Dit kan verholpen worden door een simpele botox behandeling van Get Spoiled. Door middel van deze behandeling wordt overvloedig transpireren tegen gegaan.  

Wat is overvloedig transpireren?

Zweten is een natuurlijke functie van het menselijk lichaam. Zweten ontstaat wanneer uw lichaam uw warmte kwijt wilt. Wanneer uw lichaam de warmte niet kwijt kan, stijgt de lichaamstemperatuur. Het niet kwijt kunnen van de warmte resulteert in verschillende lichamelijke klachten waaronder hoofdpijn, misselijkheid en zelfs bewustzijnsveranderingen. Wanneer u actief bent of wanneer het warm is creëert het lichaam zweet om af te koelen. Het overvloedig transpireren is een bescherming van het menselijk lichaam tegen oververhitting. 

Wanneer u last heeft van overvloedig transpireren zweet u niet alleen wanneer u actief bent of wanneer het warm is, maar ook wanneer het koel is of wanneer u rustig bent. Het overvloedig transpireren kan voorkomen over het gehele lichaam, maar kan zich ook beperken tot enkel uw oksels, handen of voeten. Zweet wordt geproduceerd binnen de zweetklieren. Deze zweetklieren komen op uw huid voor. Zweetklieren zijn onder te verdelen in twee categorieën: eccriene zweetklieren en apocriene zweetklieren. 

Overvloedig transpireren: Eccriene zweetklieren

Eccriene zweetklieren bevinden zich over uw gehele lichaam en zorgen voor een goede basis van uw lichaamstemperatuur. Wanneer u het warm krijgt gaan uw eccriene zweetklieren zweet produceren. Door dit zweet koelt uw lichaam af. De Eccriene zweetklieren reageren op stress, nervositeit en emoties. Denk hierbij aan zweethanden bij een sollicitatie. 

Overvloedig transpireren: Apocriene zweetklieren

In uw oksels en rondom uw tempels wordt een bepaald soort zweet aangemaakt. Deze zweetklieren heten apocriene zweetklieren. Het zweet dat in uw lichaam geproduceerd wordt is geurloos. Zodra het zweet de oppervlakte van uw lichaam bereikt, wordt het afgebroken door bacteriën. De bacteriën zetten het zweet om waardoor een zweetgeur afgegeven wordt. In de puberteit worden de apocriene zweetklieren pas ontwikkelt, dit komt door hormonen.  

Overvloedig transpireren verhelpen

Een goede oplossing om overvloedig transpireren te verhelpen is een botox behandeling. Tijdens een overvloedig transpireren botox behandeling worden de zenuwen van uw zweetkliertjes verlamt. Hierdoor maken deze zweetkliertjes tijdelijk geen zweet aan. De botox wordt geïnjecteerd bij de zweetklieren bijvoorbeeld in de oksels. Om overvloedig transpireren tegen te gaan hoeft er maar een lage doses botox gebruikt te worden. Echter is botox maar tijdelijk. Wanneer u een blijvend resultaat wilt tegen overvloedig transpireren raden wij u aan om een botox behandeling om de drie tot zes maanden te herhalen.  

Om het overvloedig transpireren te verhelpen kunt u een botox behandeling inplannen bij Get Spoiled. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Mocht u vragen hebben over overvloedig transpireren of een van onze andere behandelingen kunt u gerust contact met ons opnemen. 
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.