5.0 Gebaseerd op 223 reviews
 • Snelle Service
 • Gecertificeerde Huidtherapeuten
 • Makkelijk bereikbaar
Huid verbeteren & ontspanning

Permanente make-up

Voor permanente make-up in omgeving Arnhem bent u bij Get Spoiled aan het juiste adres. Bij Get Spoiled kunt u terecht voor verschillende soorten permanente make-up waaronder eyeliner, lippen en wenkbrauwen. Mensen gebruiken permanente make-up (PMU) om verschillende redenen. De een vindt het gewoon een stuk mooier, of misschien wel makkelijker. Bij Get Spoiled werkt een ervaren arts op het gebied van PMU. Door gebruik te maken van moderne apparatuur, goedgekeurde pigmenten en de juiste technieken zorgen wij ervoor dat uw eyeliner, lippen of wenkbrauwen weer perfect er uit zien.

Wat is permanente make-up?

PMU is een afkorting van permanente make-up, dit is make-up dat voor een langere periode blijft zitten, vaak zelfs meerdere jaren. De PMU wordt niet op de huid, maar in de huid aangebracht. De make-up kan er dus niet worden afgewassen, maar vervaagd in de loop der tijd. Qua techniek heeft permanente make-up iets weg van tatoeëren. Echter is het doel bij tatoeëren anders. Een tattoo wordt in een diepe huidlaag gezet en zal hierdoor permanent aanwezig zijn. De snelheid waarmee permanente make-up vervaagt varieert per persoon.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen verschillend. Wanneer u ouder wordt kunnen uw wenkbrauwen korter worden, dit heeft effect op uw uitstraling. Ook kunnen uw wenkbrauwen tijdens de overgang minder vol worden, uw lippen worden dunner of u heeft minder kleur in uw gezicht. Maar het kan ook zijn dat u het op jonge leeftijd het mooier vindt. In al deze situaties is permanente make-up de perfecte uitkomst voor u!

Een aantal voordelen van permanente make-up is dat het u veel tijd bespaart, u ziet er altijd verzorgd uit, u heeft geen last van uitgelopen make-up en daarnaast hoeft u zich überhaupt geen zorgen te maken om uw make-up.

Permanente make-up Get Spoiled

Vormen van permanente make-up

Door permanente make-up te plaatsen komt u verzorgd voor de dag, zonder zelf eerst nog een laag make-up aan te brengen. U heeft geen omkijk meer naar uw make-up. Er zijn verschillende gebieden waar u permanente make-up aan kan brengen. Hieronder lichten we de verschillende gebieden toe waar wij PMU plaatsen:

Eyeliner

Altijd een strakke perfecte lijn boven uw oog? Dat kan met permanente eyeliner. Op deze manier spreken uw ogen meer. Nooit meer 's ochtends struggelen om het perfecte lijntje te krijgen. En als het dan eenmaal is gelukt, moet de ander ook nog. Vaak zitten ze dan ook nog eens ongelijk. Met PMU eyeliner is dat verleden tijd.

Lippen

Heeft u last van een vervaagde lipkleur of misschien ongelijke liplijn. Permanente make-up voor de lippen zorgt ervoor dat u vollere lippen krijgt. We maken gebruik van kleine pigmentinjecties, waardoor strakkere lipliners en full lips worden getatoeëerd.

Wenkbrauwen

Door middel van een speciale techniek krijgen uw wenkbrauwen een natuurlijke en volle look. Door deze techniek lijkt het alsof er kleine extra haartjes bij uw wenkbrauwen zijn aangezet.

Permanente make-up laten zetten bij Get Spoiled

Bent u nieuwsgierig geworden naar permanente make-up of zou u meer informatie willen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons! U kunt ook direct een afspraak inplannen. Zien wij u binnenkort ons huidinstituut verlaten met permanente make-up?

 

Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Get Spoiled-kennismakingsaanbod

 • Intakegesprek met huidspecialiste
 • Hoogwaardige huidanalyse
 • Peelingproefbehandeling van 30 minuten
 • Proefproduct voor thuis

Van € 159,- nu voor tijdelijk € 99,-.

Onderbouwd genieten


Geniet van een moment helemaal voor uzelf. Terwijl uw huid wordt verbeterd kunt u heerlijk ontspannen in een ongedwonnen sfeer!


De Get Spoiled-werkwijze

 • Kwalitatieve huidbehandelingen
 • Hoogwaardige producten
 • Voedingstips en voedingssupplementen 
 • Totale ontspanning

Lees meer over onze werkwijze


Huidverbetering en ontspanning

Bij Get Spoiled krijgt u serieuze huidbehandelingen in combinatie met pure ontspanning in een ongedwongen sfeer.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.