• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Permanente make-up lippen

Wellicht herkent u zich wel in de volgende situatie: u bent niet tevreden over uw lippen. U vindt uw lippen te smal of te bleek en u wilt hier iets aan veranderen. Geboren worden met perfecte lippen is ook onmogelijk. Permanente make-up lippen is een ideale uitkomst in dit geval. In sommige gevallen wordt permanente make-up lippen toegepast na een lip filler behandeling. Hou er dan wel rekening mee dat tussen deze twee behandelingen minstens 4 weken tijd moet zitten. Mocht u eerst kiezen voor permanente make-up lippen, kunt u na twee weken lipfillers nemen.

Heeft u vragen over een permanente make-up lippen behandeling of wilt u een afspraak maken? De afspraak maakt u gemakkelijk online en voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat is permanente make-up lippen?

Permanente make-up lippen is het pigmenteren door middel van permanente make-up met een apparaat. Door middel van een dunne naald wordt dit ingebracht in uw lippen. Het resultaat van permanente make-up lippen zijn verzorgde en volle lippen, de hele dag door. Permanente make-up lippen is geschikt voor iedereen. Mocht u uw lippen te dun vinden, asymmetrisch of te bleek, kan dit alles verholpen worden door de behandeling.

Permanente make-up lippen: de voordelen

Wanneer u kiest voor permanente make-up lippen profiteert u van verschillende voordelen. We sommen de voordelen graag voor u op, waaronder:
  • Natuurlijk effect
  • Geen littekens
  • Na de behandeling heeft u nauwelijks tot geen last van zwellingen of rode vlekken
  • Uw huid wordt niet beschadigd
  • De behandeling is geschikt voor iedere lip vorm

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in permanente make-up lippen en zullen altijd deskundig en eerlijk advies geven. Geef vooral uw wensen door, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat uw lippen er weer stralend uit zien.

Alles wat u wilt weten over de permanente make-up lippen behandeling

Gemiddeld duurt een behandeling 1,5 tot 2 uur. Natuurlijk beginnen we eerst met een intake. Onze medewerkers vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van uw wensen. Uw lippen zullen worden voorgetekend zodat u kan zien wat het behandelde gebied wordt. Uiteraard wordt in overleg de kleur van de lippen bepaald. Wanneer u tevreden bent zal de behandeling in gang worden gezet. Om te zorgen dat uw lippen het beste resultaat krijgen is nazorg erg belangrijk.

Mochten uw lippen na de behandeling gaan zwellen kunt u het behandelde gebied altijd koelen. 10 dagen na de permanente make-up lippen behandeling is het definitieve resultaat zichtbaar. Het is belangrijk om uw lippen schoon te houden en u kunt altijd een verzorgende crème aanbrengen. Wij raden u af om de eerste dagen te sporten, zweten, pikant eten te nuttigen, zoenen en make-up op uw lippen te gebruiken. Mochten uw lippen gaan vervellen is het belangrijk dat u hier van af blijft. Gemiddeld blijft een permanente make-up lippen behandeling 3 jaar zichtbaar. Echter is een touch-up daarbij wel vereist. De touch-up kunt u ook laten uitvoeren bij Get Spoiled.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.