• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Permanente make-up wenkbrauwen

Voor de mooiste permanente make-up wenkbrauwen moet u bij Get Spoiled zijn! Uw wenkbrauwen zijn een opvallend deel van uw gezicht. Wenkbrauwen zorgen voor uitdrukkingen en expressie. De laatste tijd worden wenkbrauwen zelfs gezien als een soort mode object. De trends rondom wenkbrauwen zijn erg verschillend. Vroeger was het een trend om hele smalle wenkbrauwen te hebben, terwijl het nu een trend is om vollere wenkbrauwen te hebben. 

Wat voor wenkbrauwen heeft u? Zijn uw wenkbrauwen klein, groot, dun of dik? Bent u tevreden over uw wenkbrauwen of zou u ze wellicht voller of anders zien? Wanneer u niet tevreden bent over uw wenkbrauwen is een permanente make-up wenkbrauwen behandeling van Get Spoiled echt iets voor u!
 

Permanente make-up wenkbrauwen: de technieken

Naar aanleiding van uw wensen zijn er verschillende technieken mogelijk. Iedere techniek geeft een ander resultaat aan uw wenkbrauwen. Onze specialisten staan klaar om te luisteren naar uw wensen en de bijbehorende technieken toe te passen. Bij alle technieken wordt er door middel van een naald in de huid gewerkt. Hierdoor ontstaan er kleine schaafwondjes. De nazorg is erg belangrijk om te streven naar het beste resultaat. 6 tot 9 dagen na de permanente make-up wenkbrauwen behandeling zullen er korstjes van de schaafwondjes loslaten. 4 weken na de permanente make-up behandeling is een optimaal resultaat van de wenkbrauwen. U kunt ook bij Get Spoiled terecht voor eventuele touch-ups. 

De technieken waar gebruik van wordt gemaakt zijn:
  • Hairstroke techniek: door middel van streepjes in de huid te krassen, in de kleur en vorm van de haartjes van de wenkbrauw, ontstaat er een natuurlijk en voller effect. Het doel bij de hairstroke techniek is dat wanneer de permanente make-up wenkbrauwen behandeling volledig is genezen, het net echt lijkt. Wanneer u meer diepte in uw wenkbrauwen wilt krijgen adviseren wij om met een donkerdere kleur pigment deze behandeling te ondergaan.
  • 3D (nano) techniek: met deze techniek worden korte hairstrokes in de oorspronkelijke haargroeirichting dicht bij elkaar geplaatst. Waar nodig kunnen de hairstrokes ook verder uit elkaar geplaatst worden. Wij werken met een fijnere naald voor deze techniek.
  • Schaduw techniek: de schaduwtechniek wordt ook wel de ombré techniek genoemd. Vroeger werd de schaduw techniek gebruikt om de wenkbrauwen in te kleuren, vaak was deze kleur een stuk donkerder dan de eigen wenkbrauw kleur. Vaak wordt deze pigmentatie te diep gezet waardoor het eerder een tatoeage lijkt. Dit zorgt voor een niet natuurlijk effect. Hierdoor ontstond een slechte reputatie rondom de schaduw techniek. De technieken zijn veranderd en nu wordt deze methode gehanteerd om uw wenkbrauwen perfect te maken. Er ontstaat een schaduw onder uw gehele wenkbrauwen.
  • Combinatie techniek: de techniek zegt het zelf al, we combineren de hairstrokes met het zetten van de schaduw. Zo krijgen uw wenkbrauwen na de permanente make-up wenkbrauwen behandeling een volle en prachtige look.
 

Wat zijn de voordelen van permanente make-up wenkbrauwen van Get Spoiled?

Wakker worden en direct dé perfecte wenkbrauwen hebben, dat klinkt toch bijna als een droom? Wij gaan u uit die droom helpen, want het is mogelijk! Door de permanente make-up wenkbrauwen behandeling van Get Spoiled heeft u 24/7 perfecte wenkbrauwen. Een bijkomend voordeel is dat ze er ook nog natuurlijk uitzien! 

Een ander bijkomend voordelen is dat Get Spoiled ook touch-ups uitvoert. 1 jaar na uw permanente make-up behandeling is het belangrijk om een touch up uit te voeren, dit kan direct bij Get Spoiled! Zo weet u zeker dat u weer het beste resultaat permanente wenkbrauwen krijgt! 
 

De behandelingen van Get Spoiled

Bij Get Spoiled bieden wij een ruim assortiment behandelingen aan. Van huidverbetering en ontharing tot pigmentbehandelingen en fillers, bij Get Spoiled is het allemaal mogelijk! Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige producten. Wanneer u bij Get Spoiled een behandeling boekt, bijvoorbeeld permanente make-up wenkbrauwen, zorgen wij voor totale ontspanning en streven wij naar het mooiste resultaat. Wanneer u tevreden ons huidinstituut verlaat, zijn wij ook tevreden! 

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen mocht u vragen hebben over de permanente make-up wenkbrauwen of een van onze andere behandelingen. Hopelijk tot snel!
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.