• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Schoonheidsbehandeling voor uw gezicht

Een schoonheidsbehandeling voor het gezicht is een geweldige manier om je huid te verbeteren en te verjongen. Er zijn veel verschillende soorten behandelingen beschikbaar, afhankelijk van wat je precies zoekt. Of je nu op zoek bent naar huidverbetering, huidverstrakking, acnebehandelingen of anti-aging behandelingen, er is iets voor iedereen.

Schoonheidsbehandeling Peeling voor het gezicht


Een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen voor het gezicht is een gezichtsbehandeling met een peeling. Dit kan variëren van een milde fruitzuurpeeling tot een diepe chemische peel. Peelingen kunnen helpen bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van littekens en pigmentatie, en het verbeteren van de textuur en de teint van de huid.

Schoonheidsbehandeling Microdermabrasie voor het gezicht


Microdermabrasie behandelingen zijn een andere populaire optie, die werkt door het gebruik van fijne kristallen om dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren. Microdermabrasie kan helpen bij het verminderen van littekens, het verminderen van grove poriën en het verminderen van pigmentatie.

Schoonheidsbehandeling Plasma Lift voor het gezicht


Een plasma lift is een non-invasieve methode voor huidverstrakking, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een permanente oplossing voor huidverslapping en rimpels zonder een operatie. De techniek maakt gebruik van een elektrische spanningsboog om geladen plasma te creëren, waarmee kleine flitsen worden gecreëerd die specifieke zones helpen liften en verstevigen.

Sommige behandelingen kunnen specifiek zijn voor bepaalde huidproblemen zoals Acne, Rosacea of huidveroudering.

Een bezoek aan een schoonheidsspecialiste kan u helpen om de juiste behandeling te kiezen voor uw huidtype en de specifieke problemen die u wilt aanpakken. Met de juiste behandelingen, kan u een stralende, gezonde huid bereiken.
Als u wilt profiteren van de vele voordelen van een schoonheidsbehandeling voor het gezicht, neem dan gerust contact met ons op via 026 370 7795, mail naar info@getspoiled.nl of vul het contactformulier in om te bespreken welke behandeling het beste bij u past.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.