• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Wimpers Arnhem

Wilt u ook graag mooie wimpers? Bij Get Spoiled in Arnhem bieden we verschillende behandelingen aan, zodat u prachtige wimpers krijgt. U heeft met een lash lift in één oogopslag prachtige mooie, lange en volle wimpers. Zo kunt u zonder mascara de deur uit, want door uw prachtig gekrulde wimpers wordt mascara overbodig. Bij Get Spoiled moet u zijn voor uw wimpers in Arnhem. U kunt bij ons terecht voor het verven van uw wimpers of een prachtige lash lift.

Wilt u graag een behandeling boeken bij onze schoonheidsspecialisten? Neem contact op via het afspraakformulier, bel naar 026 370 7795 of mail naar info@getspoiled.nl.

Wimpers Arnhem: Lash Lift

Wilt u graag zes weken lang genieten van prachtige, gekrulde wimpers? Get Spoiled in Arnhem maakt het mogelijk! U heeft geen wimperkruller of kunstwimpers meer nodig, want uw eigen wimpers worden dé eyecatcher. Onze wimperlift behandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers. Wij zorgen ervoor dat uw wimpers overal shinen, waar u ook bent.

Een lash lift is een fantastische behandeling voor iedereen die geen volume of krul krijgt met een mascara. Met onze lash lift behandeling is dit probleem eindelijk voorbij. Tevens is deze behandeling een echte must-do voorafgaand uw vakantie, want zo heeft u prachtige gekrulde wimpers op uw strandbedje zonder make-up te hoeven opdoen.

Onze wimperspecialist is gespecialiseerd in lash lift behandelingen en zorgt ervoor dat u met een oogverbluffend resultaat de deur uit gaat. Bent u op zoek naar een behandeling voor wimpers in Arnhem? Zoek niet verder, want wij helpen u graag!

Een lash lift behandeling bij Get Spoiled

Een lash lift behandeling is een ideale manier om natuurlijke wimpers te liften en meer volume te geven. Onze wimperspecialist zorgt ervoor dat tijdens de behandeling uw wimpers vanaf de wortel worden gelift. Hierbij maken we gebruik van een vloeistof die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Dit zorgt voor het lange resultaat in gekrulde wimpers. Uw wimpers worden voller en gaan er intenser uitzien. Na het liften van uw wimpers verven we de wimpers, zodat uw ogen oogverblindend mooi worden.

Voor een langdurig blijvend resultaat raden we het aan om een wimperserum te gebruiken. Een wimperserum zorgt voor nóg vollere en intensere wimpers.

Het resultaat is ongeveer zes weken zichtbaar. Na zes weken gaan de wimpers steeds meer zakken en is het raadzaam om opnieuw langs te komen voor een behandeling. Lash lift is niet schadelijk voor uw ogen.

Wimpers Arnhem: Verven

Enkel wimpers verven is ook mogelijk bij Get Spoiled in Arnhem. Door uw wimpers te verven, lijken uw wimpers optisch langer. Daarnaast is verven een uitstekende oplossing voor wie geen zin om iedere dag makeup te dragen. Onze wimperspecialist bekijken samen met u naar de gewenste kleur, zodat u een natuurlijk resultaat krijgt. Tijdens de behandeling kunt u onbezorgd ontspannen en geven we u graag extra tips meee om uw wimpers zo lang mogelijk mooi te houden.

Get Spoiled, uw specialist in wimperbehandelingen

Indien u graag uw wimpers in Arnhem wil laten behandelen, is een goede specialistische praktijk erg aan te raden. Zo weet u zeker dat er enkel met kwalitatief goede producten wordt gewerkt. Get Spoiled werkt enkel met kwalitatief goede producten. Onze wimperspecialisten zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen in een ongedwongen sfeer. Een afspraak maken kunt u eenvoudig doen via onze website of bel naar 026 370 7795.
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.