• Kwalitatieve huidverbetering
  • Ongedwongen sfeer
  • Op maat advies en behandeling
Huid verbeteren & ontspanning

Couperose Arnhem

Onze huid bestaat uit duizenden bloedvaatjes die als doel hebben de huid te voorzien van onder andere voeding, zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen. Indien u last heeft van een dunnere huid en de vaatwanden verzwakken, kunnen de vaten zichtbaar worden op het huidoppervlak. Couperose is een netwerk van meerdere gesprongen haarvaten die zichtbaar zijn. Indien u last heeft van couperose in Arnhem, kom gerust langs voor een behandeling in onze kliniek in Arnhem. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van couperose in Arnhem en omgeving. Zij helpen u graag verder om van deze aandoening af te komen. Maak direct een afspraak via onze afspraakbutton, bel naar 026 370 7795 of mail naar info@getspoiled.nl.

Wat is couperose?

Couperose is een huidziekte waarbij verschillende kleine bloedvaatjes in uw gezicht zichtbaar zijn. Vaak uit zich dit in rode wangen of een rode neus, voorhoofd of kin. Het is een onschuldige huidziekte, maar kan erg cosmetisch vervelend worden ervaren door diegene die dit hebben op hun huid. Bij deze huidziekte liggen de wijde bloedvaatjes erg dicht aan de oppervlakte van uw huid. Dit geeft de huid een rode kleur en is tevens het symptoom dat u couperose heeft. Een andere symptoom van couperose is een branderig gevoel bij het gedeelte wat rood is op uw huid.

Verschillende oorzaken van couperose

Deze huidziekte kan ontstaan doordat de bloedvaatjes in uw huid verslappen en verwijden. Wat de oorzaak van deze verslapping is, is onbekend. Vaak kan het veroorzaakt worden door rosacea. Dit is een veel voorkomende ontstekingsreactie onder de huid.Tevens zijn er een aantal andere factoren die het ontstaan van couperose kunnen bevorderen, zoals:
  • erfelijkheid
  • uv-stralingen
  • lichte huidtype

Helaas is couperose niet zelf te voorkomen en is het raadzaam om dit te behandelen bij een specialist, zoals Get Spoiled in Arnhem. Wel is het mogelijk om uw huid goed te hydrateren en iedere dag zonnebrandcrème te gebruiken om couperose te verminderen. Tevens raden wij een warme sauna of een zonnebank ook af. Ook dit kan negatieve effecten hebben op uw huid. Wilt u nog meer weten wat u kunt doen tegen couperose? In het intakegesprek nemen we verschillende tips met u door, zodat u precies weet wat u zelf kunt doen om couperose te verminderen. Onze huidtherapeuten staan graag voor u klaar.

Hier kunt u terecht voor couperose Arnhem

Heeft u last van couperose en bent u woonachtig in Arnhem of omgeving? Get Spoiled is dé huidkliniek van Arnhem. Indien u op zoek bent naar een huidspecialist die met kwalitatieve aandacht uw huid verbetert en uw huidaandoening verwijderd, dan bent u bij Get Spoiled aan het juiste adres. In onze kliniek in Arnhem kunt u ontspannen in een ongedwongen sfeer met advies op maat. Wij vertellen u precies wat u nodig heeft om van uw couperose af te komen en maken tijdens het intakegesprek een behandelplan voor u. Samen met u gaan we voor een schitterend resultaat en wordt uw couperose in Arnhem verwijderd. Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren met couperose behandelingen en verjongen uw huid.

Verschillende couperose behandelingen in Arnhem

Op dit moment bieden wij twee behandelingen aan die effectief resultaat bieden voor het verwijderen van uw couperose. Zo kunt u bij ons terecht voor elektrocoagulatie of lasertherapie om uw couperose te verminderen. Door uw couperose te verminderen of zelfs te verwijderen heeft u geen last meer van rode plekken op uw huid. Dit doen wij op een zeer veilige manier.

Elektrocoagulatie voor couperose behandeling Arnhem

Indien u last heeft van huidoneffenheden, zoals couperose, dan is elektrocoagulatie een oplossing om deze huidaandoening te verminderen of zelfs te verwijderen. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van een penvormig apparaat met een dunne naald aan het uiteinde. De pen is gekoppeld aan een apparaat die wordt voorzien van stroom. Deze stroom zorgt voor warmte. Zodra de naald de huid licht aanraakt, wordt het weefsel verbrand. Dit zorgt ervoor dat uw couperose wordt verwijderd op een veilige en zeer effectieve manier. Lees hier meer over elektrocoagulatie.

Lasertherapie voor couperose behandeling Arnhem

Door middel van lasertherapie zijn wij bereid om veel huidproblemen te verhelpen, waaronder couperose. Deze laser werkt met energie-impulsen die worden afgegeven op een punt in de huid. De hitte van de laserstraal zorgt ervoor dat het vaatje wordt versmelt, waarna het lichaam dit zelf opruimt en plaatsmaakt voor nieuwe huidcellen. Tijdens deze behandeling is resultaat direct zichtbaar. Lees hier meer over lasertherapie.

Maak nu een afspraak voor couperose Arnhem

Indien u last heeft van couperose in Arnhem, twijfel dan niet om een afspraak te maken met één van onze huidtherapeuten. We starten met een intakegesprek om te kijken wat de beste behandeling voor u is. Hiermee garanderen we het beste resultaat. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze afspraakbutton of bel naar 026 370 7795 of mail naar info@getspoiled.nl. We zien u graag terug in onze kliniek in Arnhem.

couperose arnhem behandeling
Logo Silke Velde

Top Salon, goed advies en erg fijn om hier te komen.

Logo Rick Coljee

Professioneel en vriendelijk personeel. Waarbij ze eerlijk en goed advies geven.

Logo Tanja Berghuis-Sipman

Al een aantal jaar kom ik bij dezr salon. Ondanks dat ik niet meer zo dichtbij woon blijf ik er terugkomen. Altijd fijn in contact en de behandelingen zijn heerlijk. Zeker een aanrader!

Logo Linda Hofman

Kwalitatief personeel. Gewelidge behandeling gehad. Prijs meer dan waard.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.